15-03-2008, 10:50 AM
|
#19 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Değişim Günlüğüm... Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
eee, nerdesin ? haberleri bekliyorum..TR-ance senin gelişimin yeni başladı, dur bak, daha ne güzel farkındalıklar geliştirip..hangi özelliklerine sahip çıkıp hangilerini değiştireceksin..e, şimdi bu ilk aşkmı? hadi haber bekliyorum.. |
Evet İlk Göz Ağrım O OLacak.. Bugün Sabah Konuştuk Saat 3 Gibi Buluşacağız.. Çok Mutluyum Gerçekten.. Çekingenlik Huyum Bitince Ve Yerini Cesaret ALınca Gerçekten Hayatı Başka Bir Gözle Görmeye BaşLadım.. Yalnız Bazen Tepkilerim Çok Aşırı OLabiliyor.. Aslında Bu Huyumuda Seviyorum Çünkü Yıllarca Birçok OLaya Tepkisiz KaLmak Beni Çok Sıkmış Ki Şimdi Tepkimi Koyduğum Zaman Kuş Gibi Hafifliyorum.. Fakat Bunuda Biraz Törpülemem Lazım.. Yalnız Bana Karakterim Diye Yıllarca Yutturdukları Çekingenlik,Utangaçlık,Kıskançlık Gibi DuyguLarın Hepsi Gittiği İçinse İnanılmaz Mutluyum.. Shamanic'in Profilinde Yazan "Değişmeyen Tek Şey,Değişimdir.." Sözü Gerçekten Bunu En İyi Şekilde Anlatıyor.. Buluşmada Yaşadıklarımıda Gelince Anlatırım..
SevgiLer..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
| |