bende geldim hadi bakalımHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız anne kız muhteşemsiniz bence yaa.valla özeniyorum hee benim annemle aramızda böyle diyalogların olması zor.zira kendisi netten anlamaz bir yere girip birşeyde yazamaz.sadece onun şuan ki durumunu düzeltmeye çalışıyorum insanlara karşı biraz daha hoşgörülü olsa,biraz daha minnettar, elinden gitmesin diye gereksiz ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
27-03-2008, 01:23 PM
|
#81 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bende geldim hadi bakalım anne kız muhteşemsiniz bence yaa.valla özeniyorum hee benim annemle aramızda böyle diyalogların olması zor.zira kendisi netten anlamaz bir yere girip birşeyde yazamaz.sadece onun şuan ki durumunu düzeltmeye çalışıyorum insanlara karşı biraz daha hoşgörülü olsa,biraz daha minnettar, elinden gitmesin diye gereksiz şeylere bu kadar sıkı sıkı yapışmasa.eskiden bu biraz içime kapanık halimden annemi suçlardım.çünkü biraz bizi uysal çocuklar olarak yetiştirmeye çalıştı.aman yapma aman etme millet ne der o ne der bu ne der.küçükken bana sadece sessiz kaldığımda veya herşeye onay verdiğimde sevileceğimi aşılamış sanırım.ee biraz da teyzeme bizi ezdirmişliği var.bir aralar böyle düşünür düşünür gıcık olurdum ona.ama bu siteyle tanışmadan evvel aştım biraz bu sorunumu.sonuçta o etkilemiş olabilir ama düzeltmek benim elimde.şu aralarda Allahıma bin şükür baya iyiyim hele akşamları sanki içimde bir cem yılmaz var.olmadık şeylerden komik durumlar senaryolar üretip ablamıda kendime dahil edip katıla katıla gülüyorum ve bırakın kendi hakkımı başkasının hakkı yendiği durumlarda bile müdahale edesim geliyor.şimdilik kendi açımdan bana dışardan bir saldırı gelmedi mutlu olmanın ve başkalarının da mutlu olmasını gönülden istediğimdendir.sevmediklerime bile mutluluk diliyorum çünkü biliyorum ki bu dilek bana 10 katı geri dönüyor
Sycorox sana katılıyorum iyi ki bu siteyi bulmuşuz insanları ne kadar sevecen,kimse kimseyi yargılama kaygısında değil seviyorum hepinizi yaa bu arada boşver canım o arkadaşını senin yapıcı eleştirini anlayamıyorsa seni tanımıyor ve senin dostun değil Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
28-03-2008, 10:26 AM
|
#82 (permalink)
| Yüzbaşı
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bende geldim hadi bakalım yaa 2 gündür kendimi agresif hissediyorum uzun zamandır bana işlemeyen suçluluk telkininin etkisi midir,yoksa kendime daha çok güvenir oldum da yapılan yanlışa tahammül edemiyor muyum nedir ? her ikiside olabilir sanırım dusun ama inşallah rayına girer çünkü birileriyle dalaşma ihtiyacı içindeyim yaa | Offline
| |
28-03-2008, 10:48 AM
|
#84 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım özlemciğim sen bu siteye yazıncaya kadar benim günüm pc başındamı geçiyordu sanıyorsun.Ben acayip teknoloji özürlü biriyimdir .Cep telefonunu bile zorunlu olmadıkça kullanmayan biri var karsında.Ama benim kuzucugum benimle öyle sabırla uğraştıki şimdi yazı yaza biliyorum .Yakında sizlere resimde gönderirim inşallah.Ben canım isterse başaramyacağı birşey olmayanlardanım.Sende anneciğine bir denemesi için teşvik etmeni öneririm.Bakalım ne olacak... | boşa demiyorum muhteşemsiniz diye işte kanıtı.öğretmek isterim ama çalışıyorum işten arta kalan zamanda da vakit ayıramıyorum kendimle uğraşmaktan ve sanırım biraz sabırsızım iyi ki öğretmen falan olmamışım ama yinede denemeye çalışıcam mustang abla.abla demek istiyorum müsaadenle | Offline
| |
28-03-2008, 05:43 PM
|
#86 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: bende geldim hadi bakalım saol ablacığım güzel dileklerin için annem üzerinde uğraşıcam.sonuçta sen annende biraz da olsa değişimi farkedebiliyorsan benim inatçıda değişecek .
sürekli aklımda olan şu dik yürümekle alakalı yazmak istiyorum.belkide bu telkinlerden sonra herkesin farkettği şey bu.benim en hoşuma giden değişim oldu.normalde ben hep kafası yerde giden bir tipim.hatta bu durum arkadaşlarım arasında espri konusu oldu." bakma özlem artık yere işler kesat para bulamazsın "gibi.ama şimdi nasıl başı dik heybetli yürüyorum şaşıyorum.küçük dağları sen mi yarattın be mübarek | Offline
| |
29-03-2008, 11:45 AM
|
#87 (permalink)
| Guest | Ynt: bende geldim hadi bakalım Valla özlemcim anneannem gibi,inatçı ve olumsuzluk abidesi kadın düzelmeye başladıysa,senin anneciğinde düzelir bence...Ona biraz zaman tanı ve bildiğin herşeyi sakin ve aklına yatacak bir şekilde anlat...Dediğimiz gibi internete alıştırabilirsen daha çok etkisi oluyor...Çünkü ben anneme bu siteyi,bilgileri fln anlatınca masal gibi dinliyordu...Girince anladı herşeyi...Mesela anında eft,deep peat,sedona kitaplarını aldı:),beni para harcamaktan kurtardı:))))
Daha önce ben,onun olumsuz taraflarının nelerden ötürü geldiğini ona anlatmaya çalışırken,o bana karşı çıkıyordu ama şimdi bakıyorum kendi görüyor anlıyor...Neden öyle söylediğimin farkında artık...
Bize muhteşemsiniz,demişsin çok teşekkür ederim ...Sende öylesin,bu siteye çok güzel enerji getirdin...Yeni günlükleri okuyorum,açıkçası sizler adına heyecanlanıyorum...
*Ayrıca sana bu mesajı dünden beri yazmaya uğraşıyorum,ya uykum geldi,ya mesaj gitmedi,ama inatçı ben gönderiyorum sonunda... |
| |
29-03-2008, 01:17 PM
|
#88 (permalink)
| Guest | Ynt: bende geldim hadi bakalım anneleeeeeeeeeeer ah anneler..
geçtiğimiz yıllarda, evde bir tane bilgisayar var oğluma ait..ama ilgimi çekiyor..aradığım bazı şeyler olduğunda oğluma söylüyorum..o, indiriyor, yazıcıdan çıkarıyor..bir çok bilgi ama, bir çoğuda işime yaramıyor..kağıt israfı, vakit israfı..olmuyor. kağıt ve vakit israf edildikçe.arap karısı gibi söyleniyorum kendime....oğlum anne bunu böyle yapacağımıza..sen kendin gir ara dedi.. öğretti lazım olan herşeyi..indirdim bir konu..e, nereye cennete gitti bu konu başladım bilgisayarı kurcalamaya..ana oda ne..bugün bul deseniz bulamayacağım biyerlere girmişim oğlanın pc de..hey yarabbim ben napayım..hemende anlar..akşam geldi..buna biz başka çözüm bulalım dedim..sonra kendi bilgisayarım oluncaya kadar onsuz oturmadım pc ye..birlikte oturduk ve baktık..annen..belki bundan çekiniyor olabilir..amaaaaaaaaaaaa bir kere otursun başına ve keyfini çıkarmayı öğrensin..bak sana fırsat veriyormu..ona selamlarımı söyle..buyursun gelsin.. |
| |
29-03-2008, 01:37 PM
|
#89 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: bende geldim hadi bakalım Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Canım Özlemciğim, biz kızımla,önce secretla başladık değişmeye , karar verince sanki kendimizi bir kapıyı aralayıp içinde içinde bisürü kapının olduğu bir koridorda bulduk.Sonra tek tek kapıları denemeye karar verdik.Şimdi ikimizde geçen seneye göre farklı insanlarız.Ben kendimi çok güçlü sanırdım ama bazı denemelerde kendimi yalnız olduğum için güçlü olmak zorunda hissetiğim ortaya çıkıyor .Bu sitede ekndini geliştirme bölümlerindeki tekniklerde bende kendimi yeniden keşfediyorum.Daha önce kişisel gelişim kitaplarını okumaktanpek hoşlanmazdım ama şimdi ne çok şey kaçırdığımı görüyorum.Senin kendini değiştirmen bile çevrene çok faydası olacktır.Sakın vazgeçme , benim anneme bile olumlama yaparken olumsuzu düşünmekten vazgeçti.Bizlere dua ederken artık olumlu cümleler kullanıyor.Sende çevrene olumlamalarla başla anlatmaya insanların şurada bizlerin konuştuklarını hemen kavramaları zor görünüyor sanki hayalmiş gibi bakıyorlar ama zaman geçtikçe sende devam edersen alışıyorlar.Benim annem uzun süredir bana dua etmiyordu ama geçen gün hastanede bana işin güçün rast gitsindedi.Her şey zamanla isteyerek, gayret ederekve sevgiile herşey hallolur.Canım abla demen benim hoşuma gider .Artık abla olacak hata teyze bile denebilir yaşlardayız.Hayatımda bikere yaş konusunda sıkıntı yaşadım oda kendi yapamadıklarımla ilgili idi.Artık kim nederse desin yeterki sevgiyle desin.Allah hepinizin yolunu aydınlık etsin .Bu ülkenin sizler gibi aydınlık gençlere çok ihtiyacı var.Işığınız bol olsun. | Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Valla özlemcim anneannem gibi,inatçı ve olumsuzluk abidesi kadın düzelmeye başladıysa,senin anneciğinde düzelir bence...Ona biraz zaman tanı ve bildiğin herşeyi sakin ve aklına yatacak bir şekilde anlat...Dediğimiz gibi internete alıştırabilirsen daha çok etkisi oluyor...Çünkü ben anneme bu siteyi,bilgileri fln anlatınca masal gibi dinliyordu...Girince anladı herşeyi...Mesela anında eft,deep peat,sedona kitaplarını aldı:),beni para harcamaktan kurtardı:))))
Daha önce ben,onun olumsuz taraflarının nelerden ötürü geldiğini ona anlatmaya çalışırken,o bana karşı çıkıyordu ama şimdi bakıyorum kendi görüyor anlıyor...Neden öyle söylediğimin farkında artık...
Bize muhteşemsiniz,demişsin çok teşekkür ederim ...Sende öylesin,bu siteye çok güzel enerji getirdin...Yeni günlükleri okuyorum,açıkçası sizler adına heyecanlanıyorum...
*Ayrıca sana bu mesajı dünden beri yazmaya uğraşıyorum,ya uykum geldi,ya mesaj gitmedi,ama inatçı ben gönderiyorum sonunda... | Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
anneleeeeeeeeeeer ah anneler..
geçtiğimiz yıllarda, evde bir tane bilgisayar var oğluma ait..ama ilgimi çekiyor..aradığım bazı şeyler olduğunda oğluma söylüyorum..o, indiriyor, yazıcıdan çıkarıyor..bir çok bilgi ama, bir çoğuda işime yaramıyor..kağıt israfı, vakit israfı..olmuyor. kağıt ve vakit israf edildikçe.arap karısı gibi söyleniyorum kendime....oğlum anne bunu böyle yapacağımıza..sen kendin gir ara dedi.. öğretti lazım olan herşeyi..indirdim bir konu..e, nereye cennete gitti bu konu başladım bilgisayarı kurcalamaya..ana oda ne..bugün bul deseniz bulamayacağım biyerlere girmişim oğlanın pc de..hey yarabbim ben napayım..hemende anlar..akşam geldi..buna biz başka çözüm bulalım dedim..sonra kendi bilgisayarım oluncaya kadar onsuz oturmadım pc ye..birlikte oturduk ve baktık..annen..belki bundan çekiniyor olabilir..amaaaaaaaaaaaa bir kere otursun başına ve keyfini çıkarmayı öğrensin..bak sana fırsat veriyormu..ona selamlarımı söyle..buyursun gelsin.. | hepinize çok teşekkür ederim.annemle yakından ilgilendiğiniz için bilse eminim çok şaşırırdı.genelde kimseye güvenmez yapılan iyilikler altında hep bişey arar şuan yatakta yatıyor belini incitti.dün akşam hazır yatakta kaçamaz diye ona birkaç olumlama yaptırdım.baktım söylediklerim komik geliyor hem söylüyor hem gülüyor.dedim kızım doğru yoldasın bu sabah ben işe gitmeden önce uyanmıştı.ağrısı olmasına rağmen yine de gülüyordu işe yarıyıcak sanırım.hele bir ayağa kalksın ben ona neler neler öğreticem daha | Offline
| |
29-03-2008, 02:34 PM
|
#90 (permalink)
| Guest | Ynt: bende geldim hadi bakalım Geçmiş olsun annene...
Aslında anneni anlıyorum bende öyleydim...Biri iyi birşey söylese acaba,arkasında bunun ne var diye düşünürdüm...İltifat fln aldığımda,sinir olur kesin birşey var arkasından ne diyor acaba derdim...Şimdi öyle düşünmüyorum artık,arkasında düşüncesinin eğer birşey varsa bile bu karşımdakinin sorunu:) |
| | | |