bigünlük...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigünlük... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız mümin valla senden korkulur şaka şaka senden korkulmaz melek gibi adamsın bi de kafana koyduğun herşeyi yapıyosun arkadaşım helal bak astrale de çıkmışsın yav ama biraz düşünceli ol,astrele çıkıyosun giderken bizi götürmüyosun,bi de ballandıra ballandıra anlatıyosun
kendine iyi bak,astralde fazla ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi 1Likes | |
|
19-07-2008, 03:39 AM
|
#161 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... mümin valla senden korkulur şaka şaka senden korkulmaz melek gibi adamsın bi de kafana koyduğun herşeyi yapıyosun arkadaşım helal bak astrale de çıkmışsın yav ama biraz düşünceli ol,astrele çıkıyosun giderken bizi götürmüyosun,bi de ballandıra ballandıra anlatıyosun
kendine iyi bak,astralde fazla kalma ara sıra burayla da ilgilen di mi ama
ssevilerle ,sağlıcakla Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM | Offline
| |
26-07-2008, 08:28 PM
|
#163 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... selamlar 3. sayfa güzeli günlüküm
bugün siteden indirip yolculuklarımda okumak için çıktısını aldığım dökümanlardan nihayet faydalandım.
astral seyahat ile alakalı olarak bir arkadaşımızn yazdıklarını okudum biraz (malum otobüste okuyamıyorum.) neyse...
astrala çıkmak için okuduğum ve benimde bilmeden o akşam yaptığım bişey var.
yağsız ve az yiyecek tüketmek. (balık yemiştim ama tıka basa yemedim nedense pek iştahım yoktu.)
az uyku. (yani az uyuyunca enerji daha değişik, daha hissedilir oluyor. mesela dün akşam sabaha karşı 6 civarı uyudum. 8 de kalkıp memlekete giderim dedim ama kalktığımda saat 938 idi. gün içerisinde iki noktalarım tuttu. bunun bu enerji yoğunluğu yada farklılığıyla ilintili diye düşünmüyor değilim.)
yatış pozisyonu olarak baş ile gövde aynı hizaya yakın vaziyette, yani yastıksız.
birde yine site içerisinde bir arkadşımın yapmış olduğu mp3 vardı. gece o da listemdeydi...
vücüt hafif tatlı yorgunlukta idi. hani çakır keyf moduna benzer ama sarhoş değil...
okuduğum yazıda ilk - yeni - denemeleri olanların koruma kalkanı ile çıkmaları zararlı durumlardan korunma açısından faydalı olacağı daha sonraki denemelerde alışıldıktan sonra gerek kalmayacağı bilgisi mevcuttu.
nefes durumlarından da bahsediliyordu. örnek için burnunuza konsantre olmanız... yani burun ucundaki soluğun sıcaklığına odaklanmak. nefesi karna almak... birsüre sonra tüm vücudunuzun uyuşacağı gözlemlenmiş ve uygulanmış.
gevşeme olarak yine bizim yaptığımız gibi hayal ablam ayaklarımızdan tepemize kadar heryeri gevşettiği gibi gevşetmemiz. istenirse gevşetme için istenilen sırada kasların sıkılarak 3 saniye gibi bir süre bu şekilde tıutulup serbest bırakmak gevşetmeye yardımcı oluyormuş.
çıkış belirtisi olarak kulaklarda uğultu, vücudun karıncalanması, başdönmesi yada astral vücudun spiral bir şekilde dönmeye başlaması çıkış belirtileri olarak sayılabilirmiş.
(miş li geçmiş zamanlı cümlelerim deneyimlemediğim durumlardı.)
-------------
sağlıcakla ve ışıkla kalalım...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
30-07-2008, 02:39 PM
|
#164 (permalink)
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... Selam Günlük Nasılsın?
Usta Dün Ankara' Da İşim Vardı. Gece Çıktım Yola Sabah 6 Civarı Oradaydım. Gölbaşına Gittim Ve Buluşacağım Arkadaş İle Kulu Ya Doğru Yola Çıktık.
Efsane Var Ya Hani Yukarıda Resmi Var...
Buluştuğum Arkadaşım O Efsanenin Biriyle Geldi Ve Yolda Resmen Efsanelerle Karşılaştım. 4 Yada 5 Tane Vardı...
Akşam İstanbula Döndüm Baktım Neredeyse Konvoy Yapmışlar. Sıralı İdiler. 3 Tane...
Nasıl Bir Şans Anlamadım. dusun Ama Çok Güzeldi...
Paralarımı Da Sevmeye Başladım. Şiddetle Tavsiye Ederim. Cebinizden Bir Para Çıkartıp Sevin... Evet Hemen Şimdi...
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
30-07-2008, 02:44 PM
|
#165 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... parayı sevmek çok hoş bi fikir | Offline
| |
30-07-2008, 02:50 PM
|
#166 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük...
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. | Offline
| |
30-07-2008, 03:26 PM
|
#167 (permalink)
| Ynt: bigünlük... sanki elinizde minik bir bebek varmış gibi. yada sizin için sevimli olan bişey varmış gibi sevin...
değilmi üstadlar...
| |
30-07-2008, 04:43 PM
|
#168 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bigünlük... Sevmek gerek tabii parayı.Paranın yüzü de kendi gibi sıcaktır.Sarın sarmalayın avuçlarınızda.
Hanimiş hanimiş yapıp sevin hatta.Şımartın ki bütün paralar sizin olmak için sıraya girsin.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
02-09-2008, 10:12 AM
|
#169 (permalink)
| Ynt: bigünlük... Temmuz 30, 2008, 02:39:25 ÖS oooo bir ay ı geçmiş yaf. nasıl iş bu. bende bi değişiklik mi yok??? dusun yada artık göremiyormuyum...
neyse günlük uzun zaman oldu... sanırım bir daha kine bu zaman daha da uzayacak...
bugünlerde, (yaklaşık iki aydır) bulanığım... hiçbişey paylaşasım yok. hiçbişey yapasım yok... miskinim... ama bu halimden de sıkıldım...
yapmak istediklerim o kadar çok ki... ama bir şekilde yapamıyorum... üzücü...
çok yıkımlarım oldu... ben seçtim farkındayım, ama artık olmamasını seçiyorum... geçtiğimiz günlerde bir gece vakti uzun uzun ağladım... hani demiştim ya çok ağlamak istiyorum diye... evet ağladım... hemde hıçkıra hıçkıra... nefesim kesile kesile...
içsel konuşmalar yapamıyorum... bazı bazı konuştuğum oluyor... ama ne bilim bana öyleymiş gibi geliyor... sanki yapmamışım gibi...
ama yine hala umudum var... bişeyler daha güzel olacak... az kalmasını seçiyorum bu durumdan çıkmamın...
yine de içim acıyor...
bu aralar bi avuntum var eniştemin slr makinesi... bi arkadaşındaydı. geldi... hafta sonu bir kaç foto çekim dedim. c.tesi işten gece 11 de çıktım. murphy işledi. hemde fena halde pazar valideyi memlekete gönderdim. bi kaç foto çekerim dedim, nerelerde çekebilirim diye düşünürken kendimi evde buldum. sonra yine çıkmak istemedim.
son zamanlarda kuantum dokunuş u okuyorum... kendime şifa çalışması yapmaya çalışıyorum. sanırım kendime olmuyor yada ben göremiyorum.
bazı arkadaşlarım için noktalama yada diğer çalışmalardan yapmaya çalışıyorum... dikkatimi odaklayamıyorum yada tam odaklamaya çlışıyorken bişeyler oluyor kafamda birileri konuşuyor o günüm o saatten sonra iptal oluyor...
bazı bazı hayaller de görüyorum... yada bana hayalmiş gibi geliyor...
bişeyler oluyor ama çözemiyorum bile...
biraz bulanık bir yazı oldu...
ama napim böyle...
değişecek...
az kaldı...
..................................................
yazarken biraz olsun rahatladım... iyi geldi...
| | | |