Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu akşam komsularım bi kahve içmeye geleceklermiş bana...yine içimi bi korku kapladı...cesaretim içime kaçtı...umarım yine altından kalkabilirim...yaşamak ne zor bizler için eylül ayında kaynımın düğünü var...bu yuuzden eşimin memleketıne gıtmemız gerekecek...ama eşim düğünden snra birz kalacagız dıyor.özlemişşşş...cok dogal birşey belkide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-08-2010, 02:40 PM   #41 (permalink)
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: günlüğüm

bu akşam komsularım bi kahve içmeye geleceklermiş bana...yine içimi bi korku kapladı...cesaretim içime kaçtı...umarım yine altından kalkabilirim...yaşamak ne zor bizler için

eylül ayında kaynımın düğünü var...bu yuuzden eşimin memleketıne gıtmemız gerekecek...ama eşim düğünden snra birz kalacagız dıyor.özlemişşşş...cok dogal birşey belkide ailesini özlemesi onlarla uzun süre kalmak istemsi...ama ben bunalıyorum.düğünümde milyonlarca kişi beni görmeye gelmişti...bu sefer yine eve mılyonlarca kişi gelini görmek için gelecek...bizi görmeye gelmiş olmalarından hıcbır fark kalmayacak...kalabalık.......kalabalık.....bakışlar.......sorul ar...........
off düşünürken hastalandım walla...eşim bu konuda beni hiç anlamıyor...gitmek istemedigimi hastalıgımın arkasına sığındıgımı söylüyor...oysaki durum farklı...heyecanıma onun yanında yenık düşmekten...kızardıgımı görmesinden korkuyorum...iş görüşmesine gitsem bundan daha rahat olurum...çünkü benı tanımnayan bı ınsanın önünde kızarsam ne olur....ama eşimin,ailesinin önünde olmaz...

birde cok bunaldım tatıle gıdelım dıye yalvarıyorum....imkanı da var...balayımda haava soguktu.odadan cıkamamıstım..serın sularda sıkıntılarımı bırakıp gelmek ıstıyorum...hem boylece ailesinin yanında az kalmıs iznimizin yarısını tatilde geçirmiş olrz...ama o dogdugu yerde geçirmeyi tercih ediyor...denizli den nefret edıyorum...............anlamıyor beni hiç anlamıyor...tanımadıgın kişilere anlatıyorsun bana nıe okutmuyorsun dıyor...zaten bildigi şeyler...bu konular her acıldıgında kavgayla sonuclanıyor...sonra iki gün küslük...

bir siz anlıyorsunuz beni...iyiki varsınız...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-08-2010, 02:44 PM   #42 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

tatil fikri çok güzel canım..ama sana bir sır veriyimmi..hayat seni sınıyor korkularınla yüzleşmen için sana fırsatlar sunuyor ve sen hepsini başarıyla aşıyorsun..

en iyisini hakettiğini düşünmeye devam et canım..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2010, 02:57 PM   #43 (permalink)
Teğmen

93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tatil fikri çok güzel canım..ama sana bir sır veriyimmi..hayat seni sınıyor korkularınla yüzleşmen için sana fırsatlar sunuyor ve sen hepsini başarıyla aşıyorsun..

en iyisini hakettiğini düşünmeye devam et canım..

biliyor musun? hiç gücüm kalmadıgını hıssedıyorum su anda...benim ailem yanımda degil.evlenmdeen once olsaydı,annem sacımı oksayıverırdı de butun sıkıtılarım giderdi...şimdi annem heran sacımı oksayacak kadar yakın degil...üzülmesinler diye birşeyde anlaatamıyorum zaten...eşime sıgınıyoruum oda annenin yerini asla tutmuyor...neden evlendım sanki... ...hala annemin küçük kızıyım...ben bu kadar çok şeyle savasacak kadar büyümedim...agır gelıyor omuzlarıma...kamburum cıkıyor...tasıyamıyorum...
Alt 01-08-2010, 03:42 PM   #44 (permalink)
Dolphin

1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

tabiki hayatı tek başına deneyimleyebilmek için evlendim..annensizde birey olduğunu evren sana ispatlamak için bu kadar zorluk çekiyorsun..öğreneceksin öğrnene kadar deneyimleyeceksin..önce sen tek başına bir bireysin..ne eşine ne annene ihtiayacın yok..bilki tek yardımcı ve dayanak ilahi kudret..

Alt 01-08-2010, 04:22 PM   #45 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: günlüğüm

Alıntı:
tanyeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu akşam komsularım bi kahve içmeye geleceklermiş bana...yine içimi bi korku kapladı...cesaretim içime kaçtı...umarım yine altından kalkabilirim...yaşamak ne zor bizler için

eylül ayında kaynımın düğünü var...bu yuuzden eşimin memleketıne gıtmemız gerekecek...ama eşim düğünden snra birz kalacagız dıyor.özlemişşşş...cok dogal birşey belkide ailesini özlemesi onlarla uzun süre kalmak istemsi...ama ben bunalıyorum.düğünümde milyonlarca kişi beni görmeye gelmişti...bu sefer yine eve mılyonlarca kişi gelini görmek için gelecek...bizi görmeye gelmiş olmalarından hıcbır fark kalmayacak...kalabalık.......kalabalık.....bakışlar.......sorul ar...........
off düşünürken hastalandım walla...eşim bu konuda beni hiç anlamıyor...gitmek istemedigimi hastalıgımın arkasına sığındıgımı söylüyor...oysaki durum farklı...heyecanıma onun yanında yenık düşmekten...kızardıgımı görmesinden korkuyorum...iş görüşmesine gitsem bundan daha rahat olurum...çünkü benı tanımnayan bı ınsanın önünde kızarsam ne olur....ama eşimin,ailesinin önünde olmaz...

birde cok bunaldım tatıle gıdelım dıye yalvarıyorum....imkanı da var...balayımda haava soguktu.odadan cıkamamıstım..serın sularda sıkıntılarımı bırakıp gelmek ıstıyorum...hem boylece ailesinin yanında az kalmıs iznimizin yarısını tatilde geçirmiş olrz...ama o dogdugu yerde geçirmeyi tercih ediyor...denizli den nefret edıyorum...............anlamıyor beni hiç anlamıyor...tanımadıgın kişilere anlatıyorsun bana nıe okutmuyorsun dıyor...zaten bildigi şeyler...bu konular her acıldıgında kavgayla sonuclanıyor...sonra iki gün küslük...

Sevgili tanyeli,

Kurduğun cümleleri bir kez daha gözden geçirirsen sende göreceksin ki çoğunluğu sürekli bir endişe hali ve hayat ne zor kalıplarını içeren cümlelerden oluşuyor

Her zaman bunu söylüyorum ve sanırım söylemektende bıkmayacağım,---sanada söylemiştim daha önce---insan hayatını cümleleriyle var eder,cünkü kurduğumuz cümleler hayata karşı tutumumuzu belirlerler,tabiki tutumlarda sonunda kaderimiz oluverirler

Aslında cümlelerden bahsederken söylemek istediğim şey hayatını farkında olarak yaşaman.Attığın adımların farkında olarak!!!! kurduğun cümlelerin farkında olarak!!!

Şöyle bir deneme yapmaya ne dersin;
Aynanın karşısına geç ve kendine mutluyum de ve yüzüne bir gülümseme yerleştir.Bir kaç dakika boyunca ''ben mutluyum'' dediğin cümleni tekrar et,ve bak bakalım yüzüne ilk başta koyduğun o gülümseme gerçek anlamda ruhunu nasıl sarıyor ve kendini gerçek anlamda nasıl mutlu hissediyorsun

Hayat bir illizyon ve biz nasıl kurgularsak öyle anlam kazanır!!!

Canıımm hayat aslında çoook basit onu zorlaştıran bizleriz.

Geçen gece öğrenmiş olduğun tekniği neden hayatının her alanında uygulamıyorsun

Şunu sakın unutma etrafımızdaki insanları değiştirebilmek gibi bir lüksümüz yok.Bizler ancak kendimizin farkında olabiliriz ve kendimizi değiştirebilirz.Kendi tutum ve davranışlarını değiştirdiğin andan itibaren göreceksin etrafındaki herşey de değişmeye başlayacak.Eski tutumlarını ve davranışlarını artık terk etmenin zamanı çoktan geldi bence. Yapman gereken tek şey bence oturup kendine ve eşine nasıl bir hayat istediğini saptaman.Bunu tüm ayrıntısıyla düşle ki ,isteklerin gerçekleştiğinde tamda senin istediğin gibi bir hayatın olabilsin

Sana sevgili tolgaasya'nın siteye koyduğu altta linkini vermiş olduğum HAYATIN PİN KODU adlı yazıyı okumanı tavsiye edebilirim.İçinizdeki cezaevinden kurtulun diyor yazıda

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-pin-kodu.html

fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2010, 09:23 PM   #46 (permalink)
Teğmen

kendimi iyi hissetmemi sağladığınız için tesekkur ederım bluegırlx ve fgceker...

bugun bakmak istedim aYnaya ama farkettimki kendime küsmüşüm...konusamadım...aynayla konuşmam topluluk ıçine girmemi engellemiyck....ben yıne bunları yasamak zorundayım...ama biliyorumki en azndan o gün gelene kdr mutlu olmalıyım...şimdiden baslamamalıyım üzülmeye...

ama ne yapayım onumde sıkıntılı günlerin oldugunu bilmek beni boğuyor...dıyorsunuzki,nasıl düşünürsen o olur.ama bu olacak... beni eşimin akrabaları bi çember içine alarak soru yagmuruna tutacaklar...aslnda beni sevdıklerını hıssedebılıyorum,nereden bilsinler kendilerinden korktugumu...yada hangibirine anlatayım sosyal fobik oldugumu...

iyiki varsınız yaaaa.... kimselere anlatamadıklarımı dinleyip yardmcı oluyorsunuz...Rabbim hepinizi sıkıntılarınzdan arındırsın...
Alt 01-08-2010, 09:41 PM   #47 (permalink)
Dolphin

kendinle barışınca hepsi geçecek..hadi biraz çaba..aynayla barışma vakti..

Alt 02-08-2010, 01:50 PM   #48 (permalink)
Üsteğmen

inferius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
inferius is an unknown quantity at this point

Alıntı:
tanyeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
....anlamıyor beni hiç anlamıyor...tanımadıgın kişilere anlatıyorsun bana nıe okutmuyorsun dıyor...zaten bildigi şeyler...bu konular her acıldıgında kavgayla sonuclanıyor...sonra iki gün küslük...

biliyomusun aslında eşini yerinde olsaydım bn kesn bi şekilde nickini öğrenir girerdim siteye

sonuçta burada samimi duygularını paylaşıyorusn..belkide görmesnde bir sakınca olmaz ....
=Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)=
inferius isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2010, 01:55 PM   #49 (permalink)
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold

Seviyorum bu siteyi yaa herkes ne kadar samimi ve iyi ;))) Alakasız yer ama söylemek istedim ;)))
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2010, 03:37 PM   #50 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
inferius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
biliyomusun aslında eşini yerinde olsaydım bn kesn bi şekilde nickini öğrenir girerdim siteye

sonuçta burada samimi duygularını paylaşıyorusn..belkide görmesnde bir sakınca olmaz ....
heheh ... bir keresinde eşimle ilgili sıkıntılarımı, benı anlamadıgını yazdıgım bır kagıdı masada unutmustm.sabah geldıgınde kagıdı aldı ses cıkararak okudu...kagıdı parcalıyordu sanki ses cıksın diye...uyanmamı ıstedı mutlaka.istifimi bozmadım...uyuyormus gıbı yaptm...bitirdiginde geldi beni optu,sacımı oksadı...ogun hep iyi davranmıstı bana...ama sadece ogun oylee devam etti...ben hergun ona kagıtmı yazıcam cnm...

Bookmarks