günlüğümHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
zindan Nickli Üyeden Alıntı
yarın eşimin arkadasları kahvaltıya gelecekler... heyecandan yarına cıkamayabilirim...kımsenin karsısında yemek yıyemıyorum...onlarla kahvaltı yapmak cok zor olacak...hayatmda ılk kez ramazanın gelmesınıde istemiyorum.çunku eşimin arkadasları yemege davet edebılırler...ne yaparım o zmn...masada konusamam,yemekler bogazıma dizilir,midem bulanır,heyecanımı fazlasıyla bellı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
30-07-2010, 08:38 PM
|
#31 (permalink)
| Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: zindan Nickli Üyeden Alıntı
yarın eşimin arkadasları kahvaltıya gelecekler... heyecandan yarına cıkamayabilirim...kımsenin karsısında yemek yıyemıyorum...onlarla kahvaltı yapmak cok zor olacak...hayatmda ılk kez ramazanın gelmesınıde istemiyorum.çunku eşimin arkadasları yemege davet edebılırler...ne yaparım o zmn...masada konusamam,yemekler bogazıma dizilir,midem bulanır,heyecanımı fazlasıyla bellı ederım,bırsey sorarlarsa cevaplayamadan kıpkırmızı kesılırim,diilim dolaşır bildiklerimi unuturum...aptlca bı heyecan bu biliyorum. herkeste boyle dusunecektır...en kotusüde eşime bu sekılde gorunmek ıstemem...Allah bır an once hastalıgımı atlatmamı nasıp etsın... | Listenize mutlaka eğer yoksa sosyallik ve topluluk konusma ekleyin.
Bu telkinlerin bu gibi durumlar içinde etkileri olacaktır. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
30-07-2010, 09:13 PM
|
#32 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: zindan Nickli Üyeden Alıntı
bazen öyle bunalıyorum ki nick im ne kdr da uygnmuş bana dıyorum..nickimle sizlerin içini kararttıgım için üzgünüm...böyle bi nicke iyi yorumlar yapabılmeniz şaşırtıcı...geçmişimi hep bu nicke hapsettim.yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nıck sart.sizleride tabi.sizlerde beni bu nıckle tanıyorsunuz..bi süre bu nıckle devam.ilerde bu nıckle hıc bır ortak anım olmadıgında değiştireceğim..siz ne dersenız deyin nick olarak bana uyar... dandan harikaymış bu arada
benım ıcın yazdgnız her harf kdr tesekkur ederım...ve kalbınızdeki muhtesem sevgiyi bana hissettırdıgınız ıcın sizlere mınnettarım...iyiki varsnz,iyiki yanımdasnz..... | Alıntı: zindan Nickli Üyeden Alıntı
yarın eşimin arkadasları kahvaltıya gelecekler... heyecandan yarına cıkamayabilirim...kımsenin karsısında yemek yıyemıyorum...onlarla kahvaltı yapmak cok zor olacak...hayatmda ılk kez ramazanın gelmesınıde istemiyorum.çunku eşimin arkadasları yemege davet edebılırler...ne yaparım o zmn...masada konusamam,yemekler bogazıma dizilir,midem bulanır,heyecanımı fazlasıyla bellı ederım,bırsey sorarlarsa cevaplayamadan kıpkırmızı kesılırim,diilim dolaşır bildiklerimi unuturum...aptlca bı heyecan bu biliyorum. herkeste boyle dusunecektır...en kotusüde eşime bu sekılde gorunmek ıstemem...Allah bır an once hastalıgımı atlatmamı nasıp etsın... | Güzelim merhaba; Günlüğünü takip ediyorum ve bugün yazmam gerektiğine karar verdim Başından bakıyorum kurduğun cümlelere sürekli bir gelecek kipidir gidiyor kurduğun cümlelerde. geçmişimi hep bu nicke hapsettim.yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nıck sart
bazen öyle bunalıyorum ki nick im ne kdr da uygnmuş bana dıyorum..
ilerde bu nıckle hıc bır ortak anım olmadıgında değiştireceğim... Sitedeki pek çok yazıda sende defalarca okumuşsundur.Kurduğumuz cümleler geleceğimizi yaratır.Yani kaderimiz olurlar.Cümleler hayatımıza karşı olan tutumlarımızı belirler,tutumlarımızda kaderimizi Demişsin ki geçmişimi hep bu nicke hapsettim.Yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nick şart.Canım benim neden kendini olmuş bitmiş bir şeyin içine hapsediyorsun.Geçmişte yaşadıklarımız oldu ve bittiler.O an geride kaldı...bizim için gerçek olan tek an şimdi,şu an içinde yaşadığımız dakikalar.Eğer biz kendimizi geçmişin gölgelerine hapsedersek ayağımıza geçmişin prangalarını takarsak olmuş bitmiş bir şey için hala kendimizi cezalandırmaya devam edersek asıl önemli olan anı ,YANİ ŞİMDİYİ,ELİMİZDEKİ TEK GERÇEK OLANI ŞU ANI,yaşayamayız. Geçmiş oldu ve bitti.Senin kendin için istediğin geçmişteki gibi bir hayat değilki!!! Kendin için çok daha iyisini istiyorsun.Öyleyse neden geçmişin prangasını hala boynunda taşıyorsun????Neden tek gerçek anı yani şimdiyi kendine çekilemez bir hale getiriyorsun??? Sakın unutma evren bizim dileklerimizi yerine getirmek üzerine kurulmuştur.Sen sürekli kendini geçmişte olanlara bağlarsan oda sana aynı olayları sürekli sürekli önüne çıkartarak karşılık verir.Çünkü isteğinin bu olduğunu düşünür Kendin için nasıl bir gelecek istiyorsun bence ilk olarak düşünmen gereken şey bu.Geçmiş oldu ve bitti,Adı üzerinde geçmişte kaldı!!!!Yarın bilmediğimiz bir mechul!!!Ama şimdi şu an sahip olduğumuz tek gerçeklik ve ne istiyorsan,kendin için ne istiyorsan yapmaya başlayacağın tek gerçek an.O yüzden lütfen kendini yaşamaya başla!!Hemen şimdi.Senin için başlamak için en doğru olan an şu an!!!Lütfen bunu es geçme Ve gelelim başkalarının karşısında yemek yiyememe sorununa,Neden bunu meleklere havale etmiyorsun.Önünde çok kısa bir süre var çözüm üretebilmek için ve meleklerde her işi çok çabuk çözümlerler.Sana bu konuda tozlarından arınmışlar kulübünde uyguladığımız ve hemen sonuçlarını aldığımız yöntemi gönül rahatlığıyla önerebilirim Şimdi hemen eline bir kalem kağıt al ve insanların karşısında yemek yiyememe,konuşamama ve benzeri yarın için ne kadar taşıdığın endişen varsa hepsini yazıp onları meleklere dönüştürmeleri için teslim et ve rahatlıkla arkana yaslan ve bak bakalım yarın eşinin arkadaşlarının karşısında ne kadar rahat bir gün geçireceksin ve ne kadar eğlenceli vakitler geçireceksin.Eşinin arkadaşları evinizden gittiklerinde sana kalan tek duygu yüzündeki kocaman bir gülümseme olacak.Ve Onlarında tek düşündükleri şey,ne kadar iyi bir ev sahibi olduğun ve ne kadar güler yüzlü bir kişiliğe sahip olduğun olacak Sen endişe ekersen endişe biçersin bunu sakın unutma!!! Yapman gereken çok basit,sorunlarını yazacaksın ve yakacaksın,meleklerden onları senin üstün hayrın için dönüştürüp yarın sabaha kadar halletmelerini isteyeceksin.Bu kadar basit..... Denemesi bedava ve sonuçları tecrübelerle sabit.Aşağıda sana linkini verdiğim sayfadan konunun ayrıntılarını inceleyebilir ve hemen uygulamaya başlayabilirsin .... | Offline
| |
30-07-2010, 10:29 PM
|
#33 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: fgceker Nickli Üyeden Alıntı
Güzelim merhaba; Günlüğünü takip ediyorum ve bugün yazmam gerektiğine karar verdim Başından bakıyorum kurduğun cümlelere sürekli bir gelecek kipidir gidiyor kurduğun cümlelerde. geçmişimi hep bu nicke hapsettim.yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nıck sart
bazen öyle bunalıyorum ki nick im ne kdr da uygnmuş bana dıyorum..
ilerde bu nıckle hıc bır ortak anım olmadıgında değiştireceğim... Sitedeki pek çok yazıda sende defalarca okumuşsundur.Kurduğumuz cümleler geleceğimizi yaratır.Yani kaderimiz olurlar.Cümleler hayatımıza karşı olan tutumlarımızı belirler,tutumlarımızda kaderimizi Demişsin ki geçmişimi hep bu nicke hapsettim.Yaşadıklarımı hatırlamak adına bu nick şart.Canım benim neden kendini olmuş bitmiş bir şeyin içine hapsediyorsun.Geçmişte yaşadıklarımız oldu ve bittiler.O an geride kaldı...bizim için gerçek olan tek an şimdi,şu an içinde yaşadığımız dakikalar.Eğer biz kendimizi geçmişin gölgelerine hapsedersek ayağımıza geçmişin prangalarını takarsak olmuş bitmiş bir şey için hala kendimizi cezalandırmaya devam edersek asıl önemli olan anı ,YANİ ŞİMDİYİ,ELİMİZDEKİ TEK GERÇEK OLANI ŞU ANI,yaşayamayız. Geçmiş oldu ve bitti.Senin kendin için istediğin geçmişteki gibi bir hayat değilki!!! Kendin için çok daha iyisini istiyorsun.Öyleyse neden geçmişin prangasını hala boynunda taşıyorsun????Neden tek gerçek anı yani şimdiyi kendine çekilemez bir hale getiriyorsun??? Sakın unutma evren bizim dileklerimizi yerine getirmek üzerine kurulmuştur.Sen sürekli kendini geçmişte olanlara bağlarsan oda sana aynı olayları sürekli sürekli önüne çıkartarak karşılık verir.Çünkü isteğinin bu olduğunu düşünür Kendin için nasıl bir gelecek istiyorsun bence ilk olarak düşünmen gereken şey bu.Geçmiş oldu ve bitti,Adı üzerinde geçmişte kaldı!!!!Yarın bilmediğimiz bir mechul!!!Ama şimdi şu an sahip olduğumuz tek gerçeklik ve ne istiyorsan,kendin için ne istiyorsan yapmaya başlayacağın tek gerçek an.O yüzden lütfen kendini yaşamaya başla!!Hemen şimdi.Senin için başlamak için en doğru olan an şu an!!!Lütfen bunu es geçme Ve gelelim başkalarının karşısında yemek yiyememe sorununa,Neden bunu meleklere havale etmiyorsun.Önünde çok kısa bir süre var çözüm üretebilmek için ve meleklerde her işi çok çabuk çözümlerler.Sana bu konuda tozlarından arınmışlar kulübünde uyguladığımız ve hemen sonuçlarını aldığımız yöntemi gönül rahatlığıyla önerebilirim Şimdi hemen eline bir kalem kağıt al ve insanların karşısında yemek yiyememe,konuşamama ve benzeri yarın için ne kadar taşıdığın endişen varsa hepsini yazıp onları meleklere dönüştürmeleri için teslim et ve rahatlıkla arkana yaslan ve bak bakalım yarın eşinin arkadaşlarının karşısında ne kadar rahat bir gün geçireceksin ve ne kadar eğlenceli vakitler geçireceksin.Eşinin arkadaşları evinizden gittiklerinde sana kalan tek duygu yüzündeki kocaman bir gülümseme olacak.Ve Onlarında tek düşündükleri şey,ne kadar iyi bir ev sahibi olduğun ve ne kadar güler yüzlü bir kişiliğe sahip olduğun olacak Sen endişe ekersen endişe biçersin bunu sakın unutma!!! Yapman gereken çok basit,sorunlarını yazacaksın ve yakacaksın,meleklerden onları senin üstün hayrın için dönüştürüp yarın sabaha kadar halletmelerini isteyeceksin.Bu kadar basit..... Denemesi bedava ve sonuçları tecrübelerle sabit.Aşağıda sana linkini verdiğim sayfadan konunun ayrıntılarını inceleyebilir ve hemen uygulamaya başlayabilirsin .... Sevgiyle kal canııım ve hep mutluluk olsun hayatında.Sen nickini kendine uygun gördüğün sürece evren senin hayatını o nicke göre ayarlamaya devam edecektir bunu sakın unutma.Sen değişmeyi istemelisin ki evrende senin bu değişimin için gereken herşeyi önüne sunabilsin |
cok etkiledim...
hayatımda kimse benim hastalığımı bu kadar önemsememişti...lisedeyken de derste bi konu anlatmak zorunda kaldıgımda aksamdan her zorlugu Allaha havale ederdım...gerçi yinede yutkunmaktan,terlemekten,söyleyeceklerimi unutmaktan kendimi alamazdım...o zamanlar demiştim ki biri beni iyileştirirse hayatım boyunca onun için çalışıcam...ne kazanırsam ona vericem...cunku bu derdin, bana verilen bi ceza oldgunu düşünüyodum...evet hala bi ceza oldgnu düşünüyorum ama burda farkettimki iyileşmek sadece benim elimdeymiş...
dediğinizi yapıcam...zaten su saatten snra baska carem kalmıyor...yarın ya batıcam ya cıkıcam...keske etkisi ömür boyu sürse...böyle nefessiz yaşamaktan bıktım...bugun doktora gıtttım öksürüyorum diye...derdimi anlatırken bayılacaaktm heyecandan...artık bu illetten kurtulmak ıstıyorum...sigara bırakmak kadar kolay olsaydı coktan yenmiştim...ama benı cok zorluyor.bazen pes edıyorum dırenmeye...ama oda kurtuluş olmuyor...bu yuzden buradayım...iyileşmesemde pes etmeyı düşünmüyorum buradayken...sayenızde herşeyın üstesnden geleccegimi sanıyorum...güçlüyüm ama cesaretim yok...onuda kazanacagım inşallah...
yeni bi nickle dönücem..beni unutmayın .......... | Offline
| |
30-07-2010, 10:38 PM
|
#34 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm | Offline
| |
31-07-2010, 12:11 PM
|
#35 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm sevgili zindan fgcekerin önerilerine uyarsan herşeyn harika sonuçlanıcağına inanabilirisn ...
bahsedilmişken kulübümüzde yer alan kağıt yakma yöntemini uyguladım meleklerimde bnm için konuyu halletti
hatta buna inanamayaıp bir 10-15 dk boyunca saf saf sırıttığımı bilirim ....
şimdi sanada kolay geldn
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | Offline
| |
31-07-2010, 06:27 PM
|
#36 (permalink)
| Teğmen
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: fgceker Nickli Üyeden Alıntı
|
söylediklerinizi aynen yaptım ve bugun mısafırlerımi agırlayabılecegım en guzel ve en rahat sekılde agırladım...cok mutluyum cookkkk.bunun serefıne nıckimi değiştirdm...artık yeni nickimle tanyeri ile dogru hayatı yakalamak için çabalarıma devam edıcem .sizleri seviyorum..iyiki varsınız... | Offline
| |
31-07-2010, 06:30 PM
|
#37 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: günlüğüm teşekkur ederım inferius...benım işimde halloldu. .....artık yeni nickim tanyeri ile devam edecegim...iyiki varssınız | Offline
| |
31-07-2010, 10:40 PM
|
#38 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm uuff tannyerii harika bi isim
maşallah çok sevndim
birde işin harika yanı bu şeyleri başarınca insanın kendine güveni yerine geliyor
acayip güzl bir his
egoyu fazla şımartmaya gerek yok ama gvensizliktn iyidr canım
__________________ CARPE DİEM--ANI YAŞA =Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)= | Offline
| |
01-08-2010, 02:10 PM
|
#39 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: günlüğüm teşekkur ederım iyiki varsınız
güvenim yerine geliyor evet ama ilerde eşimin memleketine ggidip geniş sülalesiyle bir hafta ongün kalmam gerektigini düşününce çıldırıyorum...naaparım ben düşündükçe bunalıyorum.derin bir nefes alıp rahatlıyorum.ama sonuc değişmiyor.hayat durmadıkca yada bitmedikce oraya gıtmem gerekiyor....offf offffff
__________________ | Offline
| |
01-08-2010, 02:35 PM
|
#40 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günlüğüm Alıntı: tanyeri Nickli Üyeden Alıntı
ben her zmn evde nerede bir kagıt bulsam ogün yaşadıklarımı, üzüntülerimi,mutluluklarımı yazarım.demekki bundan sonra buraya yazacağım.ileri derecede sosyal fobim,karanlık fobim,hayvan fobim var.bugun eşimin arkadaslarına gıdecektık.gıtmek ıstemedim.agladım ve ıkna edebıldım ama onuda üzmüş oldum.iki gundür telkinleri dinliyorum.inş düzelirim... | Merhabalar. Korku, insanın oluşturduğu bir düşünceden ibaret. Örneğin karanlıktan korkuyorsam, bu karanlık ta kaldığımda kendimi korkudan yana şartlandırdığım için olmuştur. Bu şartlanmayı değiştirmek için de korkunun üzerine gitmek gerekir.
Ben ilk defa uçağa bindiğimde koltuğa sımsıkı yapışmıştım. Ama bunun yersiz olduğunu bilinçaltına işledim. Rahat bir koltuğa oturup uçakta olduğumu düşündüm. Uçmanın, otobüsle gitmekten çok daha zevkli olduğunu düşündüm. Sonuç olarak artık gitmem gereken her yere uçakla gitmeyi tercih ediyorum.
Hisset, düşün gerçek olsun..
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | Offline
| | | |