Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Bir tavsiye de bulunabilir miyim , ben yalnızlık sendromuna girdiğimde öyle yapıyorum. Uzun zamandır istediğim ve yapamadığım bir şeyi yapıyorum . Mesela yüzme kursuna gidiyorum, mesela tenise yazılıyorum ya da dalgıçlık kursuna gidiyorum. Yogaya gidebilirsin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-07-2010, 05:35 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: günlüğüm

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir tavsiye de bulunabilir miyim , ben yalnızlık sendromuna girdiğimde öyle yapıyorum. Uzun zamandır istediğim ve yapamadığım bir şeyi yapıyorum . Mesela yüzme kursuna gidiyorum, mesela tenise yazılıyorum ya da dalgıçlık kursuna gidiyorum. Yogaya gidebilirsin , bir sürü kitap alıp okuyabilirsin. Dışarı gezmeye çıkabilir ve yeni birilerini tanıyabilirsin. Kendine önem ver , sen önem verirsen eşin de verecektir ve çevrendeki herkes...

Eşine de kızma maç izliyor diye sen de maç izle , kurallarını öğren ve ortak konuşacak bir noktanız olsun.
Biliyor musun ben futbol hakemliği kursuna gidip aday hakem bile oldum . Çok zevkli tavsiye ederim. Her şey güzel olacak sadece inan...
Selam,

Derler ya on parmakda on marifet bana kalırsa onu da geçmiş sizinkiler.
Bu kadar çok şey yapabilmeye zaman bulabilmeniz güzel.
Sizin üzülmeye de pek zamanınız kalmıyor sanırım.

İyili varsınız.
İyiki bizimle birliktesiniz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2010, 12:31 PM   #12 (permalink)
Teğmen

tanyeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tanyeri is an unknown quantity at this point

önerileriniz için teşekkür ederim.dısarı cıkıp yeni insanlarla tanısmak icin kendimde insanların yüzüne bakacak,onlarla konusacak cesareti bulabılmeliyim.birde tek basıma yüzme fln... bu tarz seylerde insan yanında yakınen tanıdıgı biri olsn istiyor hep :( suan etrafımda o bıle yok.umarım ilerleyen günlerde yine gülücem :((( sanırım benden baska sosyal fobik yok herkes iyileştimi yoksa tek bana mı ugradı bu çile...((((
tanyeri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2010, 12:39 PM   #13 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

tabiki tek sorunu olan sen değilsin..ve seninki de en kısa sürede geçecektir..spor tek başına daha güzel yapılır emin ol.. kendinibulacaksın belki orada insanlarla tanışacaksın..tanışmak senin için yakında yemek yemek kadar kolay olacak..ama sana en önemli en kolay yolunu söyliyimmi..kendini çok sever kendini yeterli hissedersen insanlar seninle tanışmak için sıraya girer..ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum başarı her yaşta özgüveni kuvvetlendirir..:)

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-07-2010, 03:14 PM   #14 (permalink)
Teğmen

93 Mesajinıza toplam 447 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Teşekkür ederim içimi bi umut kapladı.havuzu denemeye çalışıcam.21 yaşındayım.üniversite bitirdim ama ssektörde iş yok.suan evde oturuyorum boş boş ve inanılmaz köreldim.insanlardan kaçarak farkında olmadan bilgi konusunda da körelmişim.aptal gibiyim ya...bide unutkanlık yaşıyorum su sıralar belkide aptallıgımdan.hiçbişeyi aklımda tutamıyorum.geçmişte ki tüm bildiklerimi unuttum.tekrar hepsini öğrenmek yıllarımı alır.bu aarada insanların karsısında yeemek yerkende zorlandıgımı söylemeliyim.tanısmak bunun kadr zor olacaksa yandım :(...

bana öneri verenlerin sosyal fobik olmadığını ve beni,çektiklerimi tam olarak anlamadıklarını hissedebiliyorum.ama yinede yanımda olmanız destek olmanız güzel.teşekkr ederim.
Alt 24-07-2010, 06:46 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice

Merhaba zindan,
Önce özür dilemem gerekiyor.bigokyanusa cevap yazarken sizin günlüğünüzün içinde olduğumun farkına varamamışım.Şimdi fark ettim ve sizin günlüğünüzün içinde size hoşgeldiniz bile demeden merhaba demeden gelip geçmişim.
İnanın çok utandım.Tekrar özür diliyorum.

Şimdi içim rahat size hoşgeldiniz diyebilirim.
Aramıza hoşgeldiniz.

İçinde bulunduğunuz durumu anlıyabiliyorum.Yalnızlık öyle birşey ki etrafınızda kalabalık olması gidermiyor o hissinizi.Kocaman bir kalabalığın içinde bile insan yalnız hissedebiliyor.
Söyledikleriniz anlaşılmadıktan sonra kalabalık da anlamını yitiriyor.Yine yalnız hissedersiniz kendinizi.
Ama ben burada kesinlikle kendinizi yalnız hissetmiyeceğinizi düşünüyorum.
Buradaki bir arkadaşımız bile büyük bir kalabalığa bedel.Burası çok büyük bir aile.Sizi de kucaklıyacaktır emin olun.

En mutlu paylaşımlarını okuyabilmek dileklerimle.
Alt 24-07-2010, 09:12 PM   #16 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

Alıntı:
zindan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim içimi bi umut kapladı.havuzu denemeye çalışıcam.21 yaşındayım.üniversite bitirdim ama ssektörde iş yok.suan evde oturuyorum boş boş ve inanılmaz köreldim.insanlardan kaçarak farkında olmadan bilgi konusunda da körelmişim.aptal gibiyim ya...bide unutkanlık yaşıyorum su sıralar belkide aptallıgımdan.hiçbişeyi aklımda tutamıyorum.geçmişte ki tüm bildiklerimi unuttum.tekrar hepsini öğrenmek yıllarımı alır.bu aarada insanların karsısında yeemek yerkende zorlandıgımı söylemeliyim.tanısmak bunun kadr zor olacaksa yandım :(...

bana öneri verenlerin sosyal fobik olmadığını ve beni,çektiklerimi tam olarak anlamadıklarını hissedebiliyorum.ama yinede yanımda olmanız destek olmanız güzel.teşekkr ederim.

hiçbirşeyi unutmadın sana öyle geliyor merak etme..sen kendine saygı duy ve kendini taktir edecek birşeyler yap..çocuk esirgeme kurumunda tegevde çocuklara yardımcı olabilirsin.en masumu ve seni en çok taktir edeni onlar olur..kendini sevmekle onurlandırmakla başla sonra insanların seni onurlandırmasına izin ver..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-07-2010, 06:08 PM   #17 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiçbirşeyi unutmadın sana öyle geliyor merak etme..sen kendine saygı duy ve kendini taktir edecek birşeyler yap..çocuk esirgeme kurumunda tegevde çocuklara yardımcı olabilirsin.en masumu ve seni en çok taktir edeni onlar olur..kendini sevmekle onurlandırmakla başla sonra insanların seni onurlandırmasına izin ver..

teşekkur ederım blugırlx.tegev güzel fikir...cocukları cok severım... yanımda oldugun ıcın cok sagol...iyiki varsın...dualarım seninle...
Alt 25-07-2010, 06:11 PM   #18 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba zindan,
Önce özür dilemem gerekiyor.bigokyanusa cevap yazarken sizin günlüğünüzün içinde olduğumun farkına varamamışım.Şimdi fark ettim ve sizin günlüğünüzün içinde size hoşgeldiniz bile demeden merhaba demeden gelip geçmişim.
İnanın çok utandım.Tekrar özür diliyorum.

Şimdi içim rahat size hoşgeldiniz diyebilirim.
Aramıza hoşgeldiniz.

İçinde bulunduğunuz durumu anlıyabiliyorum.Yalnızlık öyle birşey ki etrafınızda kalabalık olması gidermiyor o hissinizi.Kocaman bir kalabalığın içinde bile insan yalnız hissedebiliyor.
Söyledikleriniz anlaşılmadıktan sonra kalabalık da anlamını yitiriyor.Yine yalnız hissedersiniz kendinizi.

Ama ben burada kesinlikle kendinizi yalnız hissetmiyeceğinizi düşünüyorum.
Buradaki bir arkadaşımız bile büyük bir kalabalığa bedel.Burası çok büyük bir aile.Sizi de kucaklıyacaktır emin olun.

En mutlu paylaşımlarını okuyabilmek dileklerimle.

estagfurullah karavan...gerçekten en yalnız anımda kendımı burada buluyorum.yanımda oldgnuz ıcın teşekkur ederım...
Alt 25-07-2010, 06:14 PM   #19 (permalink)
Teğmen

hepinize tesekkur ederim iyiki varsınız
Alt 25-07-2010, 06:34 PM   #20 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir tavsiye de bulunabilir miyim , ben yalnızlık sendromuna girdiğimde öyle yapıyorum. Uzun zamandır istediğim ve yapamadığım bir şeyi yapıyorum . Mesela yüzme kursuna gidiyorum, mesela tenise yazılıyorum ya da dalgıçlık kursuna gidiyorum. Yogaya gidebilirsin , bir sürü kitap alıp okuyabilirsin. Dışarı gezmeye çıkabilir ve yeni birilerini tanıyabilirsin. Kendine önem ver , sen önem verirsen eşin de verecektir ve çevrendeki herkes...

Eşine de kızma maç izliyor diye sen de maç izle , kurallarını öğren ve ortak konuşacak bir noktanız olsun.
Biliyor musun ben futbol hakemliği kursuna gidip aday hakem bile oldum . Çok zevkli tavsiye ederim. Her şey güzel olacak sadece inan...
söylediklerin cok hoşuma gıttı. eşimle oturup valeybol maçı izledim cok zevkliydi...birde yüzmek ıcın yerler arastırıp eşimle paylaştım...belkide guzel bi tatile cıkarız eşimle...cok ilginç aslında sosyal fobiğim insanlarla aynı ortamda olmaktan korkuyorum...ama evlendıkten snra yalnızlıgı tadınca yalnızlığın ne kdr sıkıcı oldgnu farkettım...öyle bir anım oluyor ki,birileri olsada evde sohbet etsem dıyorum...önceden hıc degılse kalabalık olan ailemle vakıt gecırıyordum,sadece onlardan cekinmiyordm...şimdi evimde televızyonun sesini son ses acarak avunmaya calısıyorum...

ilgine teşekkr ederım...iyiki varsın...

Bookmarks