10-11-2010, 06:02 PM
|
#20 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Perfinya'nın Değişim Günlüğü Benim değiştirmek, dönüştürmek istediğim olumsuz davranışlarımın listesi biraz kabarık. Mesela listede şunlar var:- Erteleme alışkanlığı
- Erken uyanamama-Çok uyuma
- Atalet - Mızmızlık
- Sağlıklı beslenmeme
- Spor yapmama
- Plansız programsız yaşama
- İnternet - 3'ü bir arada kahve - Tatlı bağımlılığı
- Düzensizlik-dağınıklık
- Topluluk karşısında konuşamama
- .....................................
Vay be. Listeleyince farkettim işimin biraz zaman alacağını. Telkinleri 2-3 hafta dinlemiştim bıraktım. Şu an itibari ile telkinlere yeniden başladım. Daha önce telkin geçmişim olduğundan sadece suçluluk ve egoyu değil, bunlara ilave olarak kısa oldukları için erken uyanma-erteleme- kilo vermeyi de ekledim ve bu 5 telkini en az 2 hafta dinledikten sonra üzerine ilaveler ekleyeceğim. Cep telefonumu servise verdim geçen hafta. Mp3 üm de 1-2 aydır bozuk. O yüzden evde bilgisayarımdan başka dinleme alternatifim yok. Mp4 almaya eşimi razı ettim ama Kurbandan sonra alacakmış. Bugün kendimi planlı hayata alıştırmaya başlıyorum.Sabah biraz organize ettim davamını da birazdan hallediyorum. Bugün Abdullah Canıtez'in "Hedef101" çalışmasını uygulamaya başlıyorum. 3 farklı sebepten ötürü 3 farklı hedef101 günlüğü oluşturuyorum. Güzel gelişmelerim de var: * Hedefime karar verdim. Hedefim 3 dala ayrılıyor. Onları da biliyorum. O 3 dala dolayısıyla ana hedefe giden adımlarımı gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ne istediğimi biliyorum hayatta ve ne istemediğimi de biliyorum. * TV izlemeyi yeteri kadar azalttım. Haftada 3 dizi izleyip kapatıyorum televizyonu. Sabahları evde olduğum halde açmıyorum. * Her zaman kitap okumayı ve kendimi geliştirmeyi, öğrendiğim bilgileri uygulamayı sevmişimdir. Fakat kitap okumayı çok sevdiğim halde yarım bırakma alışkanlığım vardır. 1-2 haftadır elimden kitap düşmüyor. Sevgiyle kalın.
__________________ -BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM- Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı... |
| |