Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Okyanus güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Okyanus güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Giderken Bana Bir şeyler Söyle ... Mustafa Ulusoy un geçen ay okuduğum bir kitabı. Ölümü çok güzel irdeliyor ve ölmenin yaşamın bitmesi değil daha uzun ve güzel bir yaşamın başlaması olarak değerlendirilmesini sağlıyor. İçinde neden benim başıma geldi diye isyanları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Okyanus güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-11-2010, 02:07 PM   #61 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Okyanus güncesi

Giderken Bana Bir şeyler Söyle ...

Mustafa Ulusoy un geçen ay okuduğum bir kitabı. Ölümü çok güzel irdeliyor ve ölmenin yaşamın bitmesi değil daha uzun ve güzel bir yaşamın başlaması olarak değerlendirilmesini sağlıyor.
İçinde neden benim başıma geldi diye isyanları oynadığınız yaşantı kesitlerinize güzel cevaplar bulabileceğiniz, bu olayları niçin yaşadım diye kara kara düşüncelerinizi aydınlatacağınız bölümlere ulaşacaksınız. ( Daha ayrıntılı bilgi için www.mustafaulusoy.com )
Ve kitabı okurken kendi yaşantınızı sorguluyorsunuz sanırım, benim durumum öyle oldu. Her olayın aslında Rabbimin mübarek isimlerinin bir tecellisi ve anlaşılması gerektiğini idrak ediyorsunuz.
Bir de kitabın ismine takıldım, giderken bana bir şeyler söyle... Düşündüm acaba giderken özellikle sevdiklerine ne söylenebilir...
Dilin tutulmaz mı, boşlukta asılı kalmaz mı kelimeler, yüreğin burkulmaz mı, elin ayağın birbirine dolaşmaz mı, koskoca bir ömrü tüketipte son saniyelere sığdırılabilir mi hissedilenler, düşünceler, yürektekiler...
Ölümden hiç korkmadım bu yaşıma kadar ama şimdilerde minik oğlumu düşünerek korku değil hissettiğim onun için endişe ki bu endişe bir anne için ölene kadar devam ediyormuş. ne zaman ki evlendirip çocuk sahibi olduğunu görünce rahatlanıyormuş.
Yine de ölüm anını yaşayacak olursam sanırım hiçbir şey söyleyemez büyük bir aşk ve sevgiyle bakarım, Rabbimin güzel yarattıklarına, sevdiklerime, büyük ve mutlu anları paylaştıklarıma...
Giderken tek diyebileceğim, diyebilme gücünü kendimde bulabileceğim Rabbime emanet olun, insan başka ne diyebilir ki, en sevdiklerini başka kime emanet edebilir ki...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-11-2010, 08:36 PM   #62 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

gercekten ismi ilgı cekıcı elımdeki kitabı bıtırır bıtırmezz kıtabı alıp okuyacagımm....

söledıklerın ise benı bu kıtap konusunda sabırsızlandırdıı :)

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 11:34 PM   #63 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Mustafa Ulusoy'un "Yakınlık" kitabını merak ediyorum ben de..Kendisinin eşi ile 10 yıl çocukları olmuyor..Tüp bebek tedavisi sürecinden sonra doğan ikiz bebeklerinin ardından eşini kaybederek hem üzüntü hem sevinci birarada yaşayan yazar bu kitabı yazmış..Nette araştırayım derken bu sayfada karşıma çıktı..En kısa sürede okumayı düşünüyorum..
Teşekkürler Bilgen..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2010, 09:45 AM   #64 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mustafa Ulusoy'un "Yakınlık" kitabını merak ediyorum ben de..Kendisinin eşi ile 10 yıl çocukları olmuyor..Tüp bebek tedavisi sürecinden sonra doğan ikiz bebeklerinin ardından eşini kaybederek hem üzüntü hem sevinci birarada yaşayan yazar bu kitabı yazmış..Nette araştırayım derken bu sayfada karşıma çıktı..En kısa sürede okumayı düşünüyorum..
Teşekkürler Bilgen..
Önsözünü okuduğumda üzülmüştüm bilmiyordum böyle olduğunu , 30 yaşına bile varmadan kaybetmiş eşini, kızlarımı armağan eden canım Zerrin'e diyordu , umarım yanılmıyorumdur.

Bu teşekkürü okuduğumda bile çok üzülmüştüm şimdi daha da üzüldüm. Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın , zor çok zor .

Allah her şeyin hayırlısını versin .
Alt 04-11-2010, 05:49 PM   #65 (permalink)
bigokyanus
Guest

Sevgili kharon'un yazdığı şiiri görünce eskiden yazdığım bir denemeyi paylaşmak istedim ...

Gitme

Ayrılıklar hep erkendir zaten..
İlişkiler miladını doldurmamıştır ya da doldursa da , hep eksiklik hissedilir... Gidişler hep erkendir ama dönüşler hep geç... Dönmek istemenin buruktur bir yanı,bir yanı hep yarımdır, dönülmese de olur... çünkü ilişkiler erken bitişlerde, acı çekişlerde daha bir yaşanılası, daha bir güzel olur... Çünkü geri kalan aşk hikayeleri hayallerde tamamlanır ve hiçbir zaman son bulmaz...

Her nefeste hissetmek güzeldir , özlemler bu güzelliklerin üstüne kurulu malikane, kavuşma arzusu o malikaneye giden yollar, o yola hiç düşülmez. Düşülmek istenmez, istense de gurur yapılır ,her şeyin önüne set misali... Köstek olur aşılamaz. İlk defa belki de engelleri aşmak istemez, gidenler, geride kalanlar. Acıyla yaşamayı öğrenir, alışırlar...
Alt 22-11-2010, 05:34 PM   #66 (permalink)
bigokyanus
Guest

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyece
ktim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu
acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla "anne" olmayacaktım.Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

alıntı

Evet minik prensim olmasaydı eğer , sevinçlerim yarım kalırmış ,
hayatımın anlamı olmazmış , gerçek sevgiyi tadamaz , aslolan anlamları kavrayamazmışım.
Dünyanın ne muhteşem bir yer olduğunu bilemez, anneliğin tarif edilemez güzellikte olduğunu anlayamazmışım.
Gerçek mutluluğu tadamaz , sabrımın sonsuzluğunu yaşayamazmışım.
Anne kelimesinin ne yüce olduğunu , masum bir şekilde sunulduğunu , bir can'ın sana ne denli muhtaç olup, öncelik sırasının en başına nasıl oturduğunu göremez , bilemez, hissedemezmişim.

Rabbim bu nasıl bir duygudur ki her saniye özletiyor kendini , ve her geçen an sevgisini katlandırıyor ve bu nasıl bir his ki hiçbir şeye değişilmiyor.
Allah'ım dileyen herkese yaşatsın ve biricik sevgilisinin acısını göstermesin , sevdiğiyle , can'ıyla sınav etmesin.
Canımın içi yavrum iyi ki varsın ve iyi ki doğdun , sayende anne oldum ve anne olmasaydım eğer, çok boş bir hayatı , doluymuş gibi yaşayacak , bir evlatla nasıl dolduğunu anlamayacakmışım.
Alt 22-11-2010, 05:54 PM   #67 (permalink)
Üsteğmen

Parlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Parlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of light

Harika bir yazı yürek okşuyo,anne olmak harika bir duygu benimde prensesimin varlığına şükürler olsun..Mutlu kal sevgili bigokyanus..Sevgiler..
Alt 22-11-2010, 05:59 PM   #68 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika bir yazı yürek okşuyo,anne olmak harika bir duygu benimde prensesimin varlığına şükürler olsun..Mutlu kal sevgili bigokyanus..Sevgiler..
Sen de huzurla ve sevdiklerinle kal , prensesini de sevgiyle kucaklarım.
Alt 23-11-2010, 10:55 AM   #69 (permalink)
Teğmen

daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point

ahhh canım teşekkürler gerçekten güzel bir yazı ...
Alt 23-11-2010, 11:11 AM   #70 (permalink)
pimpinella anisum
Guest

Çok harika bi yazı canım,,
Annelik işte tüm bunlar ve daha fazlası demek,,
Duygusallaşmak bana yan etki yapıyo bu günlerde,,bilirsin işte...
O yüzden en zıpır tarafından ele alayım konuyu ; ben çantamda Güneş için ıslak-kuru mendil,meyve,oyuncak vs. ye ek olarak daima halay mendili taşırım,,kırmızı ışıl ışıl bişey,,n'apıyim benimki de böyle bi melek işte

Çok teşekkür ederim bu harika yazı ve yarattığın gülümseme için

Bookmarks