Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Okyanus güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Okyanus güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Allahım bu ne enerji yarabbimmm:)))) SEn hiç durma, hep böyle coşşşşşşş:)) Harikasın canım benimmmm:)) Büttün dilediklerin büyük bir keyifle gerçekleşir inşallah:)) Mutluluğun, yaşam heyecanın, içindeki sevgi daim olsun canım benim:)) Terazilerin en şekeri , bendeki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Okyanus güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-10-2010, 12:53 PM   #51 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allahım bu ne enerji yarabbimmm:))))

SEn hiç durma, hep böyle coşşşşşşş:)) Harikasın canım benimmmm:)) Büttün dilediklerin büyük bir keyifle gerçekleşir inşallah:))

Mutluluğun, yaşam heyecanın, içindeki sevgi daim olsun canım benim:))

Terazilerin en şekeri , bendeki enerji sendekinin yansıması aslında , seninle de görüşesim , sana sevgiyle sarılasım , doya doya konuşasım, seni dinleyesim , süper vakit geçiresim var...

Çok güzel bir tatil geçir şeker , anı hanende güzel yerlere yerleştir. İyi kiii varsın :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-10-2010, 05:18 PM   #52 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesinlikle vazgeçmeyi bileceksin eğer vazgeçemiyorsan o senin değil sen onun malı oldun demektir, ne güzel yazmışsın çok sağ ol...

gerçekten çok doğru bir söz.. bana her ne kadar çok farklı bir olayı anımsatsa da. yüreğinize ruhuna teşekkürler.. sözlerinizlee bilerek yada bilemeyerek farkındalığımı artırıyorsunuz.

herşey tadında bırakılınca güzelmiş, sizde arabanızla bu bağlamda vedalaştınız. her ne konuda olursa olsun bunu yapamayan insanlar çok var. kutlarım sizi hayatını değiştiren insanlardan olduğunuz için. ve ayrıca teşekkürler benimde hayatımı değiştirmemde yardımcı oldugunuz için.

oğlunuz ve yaşadığnız gerçekten çok güzel anlar, anılar. yaradan herkese nasip etsin aranızdaki muhabbeti.

sizin gönlünüzün güzelliği yazılarınızdan, buradaki/hayatınızdaki insanlarla
olan muhabbetinizden, hissettirdiğiniz/hissedebildiğimiz yüreğinizden, nickinizden bile bellii:) ruhunuzda büyük bir sevgi okyanusu barındırıyorsunuz adeta;) ve bunu herkese yüce gönüllülükle sunuyorsunuz:) bizler/bende bunu hissedebiliyoruz/m. sınırsız sevgi dolu olan yüreğinize sağlık sıhat mutluluk diliyorum.

yaradan bütün bu güzellikleri hayat yolunuza seriyor. hayatınızdaki bu tüm güzelliklerin, ailenizle mutlu/huzurlu/neşe dolu yuvanızın bir ömür daimi olmasını diliyorum;) herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum tüm kalbimle:)

unutmadan günlüğünüzü hayırlı olsun. zevk ile takip edicem küçük prensin yaramazlıklarını ve güzel dizelerinizi.

ışıkla kalın;)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 12:00 PM   #53 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekten çok doğru bir söz.. bana her ne kadar çok farklı bir olayı anımsatsa da. yüreğinize ruhuna teşekkürler.. sözlerinizlee bilerek yada bilemeyerek farkındalığımı artırıyorsunuz.

herşey tadında bırakılınca güzelmiş, sizde arabanızla bu bağlamda vedalaştınız. her ne konuda olursa olsun bunu yapamayan insanlar çok var. kutlarım sizi hayatını değiştiren insanlardan olduğunuz için. ve ayrıca teşekkürler benimde hayatımı değiştirmemde yardımcı oldugunuz için.

oğlunuz ve yaşadığnız gerçekten çok güzel anlar, anılar. yaradan herkese nasip etsin aranızdaki muhabbeti.

sizin gönlünüzün güzelliği yazılarınızdan, buradaki/hayatınızdaki insanlarla olan muhabbetinizden, hissettirdiğiniz/hissedebildiğimiz yüreğinizden, nickinizden bile bellii:) ruhunuzda büyük bir sevgi okyanusu barındırıyorsunuz adeta;) ve bunu herkese yüce gönüllülükle sunuyorsunuz:) bizler/bende bunu hissedebiliyoruz/m. sınırsız sevgi dolu olan yüreğinize sağlık sıhat mutluluk diliyorum.

yaradan bütün bu güzellikleri hayat yolunuza seriyor. hayatınızdaki bu tüm güzelliklerin, ailenizle mutlu/huzurlu/neşe dolu yuvanızın bir ömür daimi olmasını diliyorum;) herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum tüm kalbimle:)

unutmadan günlüğünüzü hayırlı olsun. zevk ile takip edicem küçük prensin yaramazlıklarını ve güzel dizelerinizi.

ışıkla kalın;)
O kadar güzel şeyler yazmışsın ki ne diyeceğimi , nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim . Çok sağ ol, Allah razı olsun.

Evlat çok bambaşka bir şey , Rabbim dileyen herkese , hayırlısını nasip etsin , oğlum olmadan önce sevinçlerim bile büyük değilmiş şimdi gerçek sevinçlerimi yaşıyorum sayesinde , varlığı bile her gün binlerce şükretmeme vesile...
Türlü türlü haylazlıklara başladı , dün çiçeklerin toprağını dağıtmış ben yanına gidince de yapan o değilmiş gibi uçakla oynuyor :) Aklı sıra bana çaktırmıyor ama o farketmeden babası kameraya almış oğluşumu görmeni , tanımanı isterdim . Allah'ım cümlenin evladını içinde de benim kuzumu bize bağışlasın. Ve sana da nasip etsin anne olmayı anneliği tatmayı...

Çok güzel gelişiyor ve çok süper değişiyorsun , seni tebrik ediyorum. Farkındalıklarının daha çok artması ve süper anılar yaşaman dileğiyle , sayfama uğradığın için teşekkür ederim :)
Alt 01-11-2010, 12:10 PM   #54 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
O kadar güzel şeyler yazmışsın ki ne diyeceğimi , nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim . Çok sağ ol, Allah razı olsun.

Evlat çok bambaşka bir şey , Rabbim dileyen herkese , hayırlısını nasip etsin , oğlum olmadan önce sevinçlerim bile büyük değilmiş şimdi gerçek sevinçlerimi yaşıyorum sayesinde , varlığı bile her gün binlerce şükretmeme vesile...
Türlü türlü haylazlıklara başladı , dün çiçeklerin toprağını dağıtmış ben yanına gidince de yapan o değilmiş gibi uçakla oynuyor :) Aklı sıra bana çaktırmıyor ama o farketmeden babası kameraya almış oğluşumu görmeni , tanımanı isterdim . Allah'ım cümlenin evladını içinde de benim kuzumu bize bağışlasın. Ve sana da nasip etsin anne olmayı anneliği tatmayı...

Çok güzel gelişiyor ve çok süper değişiyorsun , seni tebrik ediyorum. Farkındalıklarının daha çok artması ve süper anılar yaşaman dileğiyle , sayfama uğradığın için teşekkür ederim :)
çiçeklerin topraklarının değişme vaktinin geldiğini hatırlatmış yakışıklı prensin
her şey gönlünüzce güzel olsun..
iyi ki varsın
Alt 01-11-2010, 12:17 PM   #55 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çiçeklerin topraklarının değişme vaktinin geldiğini hatırlatmış yakışıklı prensin
her şey gönlünüzce güzel olsun..
iyi ki varsın

Sen de iyi ki varsın meleğim benim , çiçek toprakları sayesinde sürekli değişiyor , azaldığı için habire üzerine ekleme yapıyorum :) Bir de yeni yaprakların çıkması için yaprakları koparıp anne çiçek diye elime tutuşturuyor ... :)
Alt 01-11-2010, 12:21 PM   #56 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Smile Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:
Yaşasınnnnnn

Süper 3 gün yaşamayı umuyorum , oğluşuma doyamamıştım geçen günlerde tatilde doyabilmeyi planlıyorum , dolu dolu vakitler geçirmeyi , oyunlar oynamayı , ona sımsıkı , kocaman sarılmayı , doya doya sarmayı , öpücüklere boğmayı daha neler neler... Onunla dolaşmayı ve önümüzdeki hafta Bremen Mızıkacıları tiyatro oyununa götürmeyi planlıyorum. Yaklaşık 50 defa falan okuduğumuz kitabı bir de izlesin istiyorum , tiyatroya götürmek için erken olabilir mi bilmiyorum ama olsun :)

Bugünlerde pek bi sevgi böcüğü olasım var , herkese gülümseyip selam veresim , uzun uzun konuşasım , dinleyesim var. Dostlarım göresim ve vakit geçiresim var. Her anın değerini bilip , her anı değerlendiresim var. Buna istinaden baggysus'la buluşasım , cumartesini çok süper geçiresim var. Şimdilik görüşme planımız var , gerçekleşince onu da mutlu bir şekilde yazasım var. :)

Merhaba bigokyanus:)
Günlüğünüzü yeni farkettim:) ve de keyifle okudum, ne güzell, pozitif düşünüp pozitif bir yaşam kurmak..güzel bir aileniz var oğlunuz maşallah çok şeker Allah bağışlasın:) ve burada bizlerle mutluluğunuzu değişim ve gelişim anılarınızı bizimle paylaşmanız çok güzel, tekrar teşekkür ederim.
özellikle sevgi böcüğü olma konusu bende de var, dışarıda hiç tanımadığım insanlara bile gülümseyerek bakıyorum, etrafımdaki herkese ilgi ve sevgi gösteriyorum:) ve onların mutluluğuyla daha çok mutlu oluyorum..daha çok paylaşımlarda bulunmak , daha çok gülmek konuşmak istiyorum..ve diyorum ki hep keşke sevgi böcüğü modunda kalsak:)

Tekrar günlüğünüz hayırlı olsun:) ve sevgiyle dolsun..mutlulukla okunsun :)
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 12:34 PM   #57 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
Bale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba bigokyanus:)
Günlüğünüzü yeni farkettim:) ve de keyifle okudum, ne güzell, pozitif düşünüp pozitif bir yaşam kurmak..güzel bir aileniz var oğlunuz maşallah çok şeker Allah bağışlasın:) ve burada bizlerle mutluluğunuzu değişim ve gelişim anılarınızı bizimle paylaşmanız çok güzel, tekrar teşekkür ederim.
özellikle sevgi böcüğü olma konusu bende de var, dışarıda hiç tanımadığım insanlara bile gülümseyerek bakıyorum, etrafımdaki herkese ilgi ve sevgi gösteriyorum:) ve onların mutluluğuyla daha çok mutlu oluyorum..daha çok paylaşımlarda bulunmak , daha çok gülmek konuşmak istiyorum..ve diyorum ki hep keşke sevgi böcüğü modunda kalsak:)

Tekrar günlüğünüz hayırlı olsun:) ve sevgiyle dolsun..mutlulukla okunsun :)
Çok teşekkür ederim sevgili bale , Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin süper bir duygu , tabii bu süper duyguyu tadınca da insan hep sevgi böcüğü olmak istiyor ki başka alternatifi düşünemiyorum bile çünkü oğluma haksızlık yapmak istemiyorum , istiyorum ki annesiyle doya doya neşeli vakitler geçirsin , sağlıklı , kendine güvenen ve mutlu bir birey olarak yetişsin.

Ve senin de her daim sevgi böcüğü olmanı diliyorum , Orhan Veli'nin bir sözü var , kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım zaman beni deli zannedeceklerini düşünüp gülümserim.

Ben de gülümserim , sen de hep gülümse , ben yolda çalışan birilerini gördüğümde mutlaka selam veririm , ne düşündükleri beni nasıl gördükleri falan önemli değil...

Her daim mutlu ve huzurlu kalman dileğiyle, sayfama uğrayıp , değerli yorumlarını bıraktığın için çok teşekkürler , gülekal emi :)
Alt 01-11-2010, 12:46 PM   #58 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Smile Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:
Çok teşekkür ederim sevgili bale , Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin süper bir duygu , tabii bu süper duyguyu tadınca da insan hep sevgi böcüğü olmak istiyor ki başka alternatifi düşünemiyorum bile çünkü oğluma haksızlık yapmak istemiyorum , istiyorum ki annesiyle doya doya neşeli vakitler geçirsin , sağlıklı , kendine güvenen ve mutlu bir birey olarak yetişsin.

Ve senin de her daim sevgi böcüğü olmanı diliyorum , Orhan Veli'nin bir sözü var , kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım zaman beni deli zannedeceklerini düşünüp gülümserim.

Ben de gülümserim , sen de hep gülümse , ben yolda çalışan birilerini gördüğümde mutlaka selam veririm , ne düşündükleri beni nasıl gördükleri falan önemli değil...

Her daim mutlu ve huzurlu kalman dileğiyle, sayfama uğrayıp , değerli yorumlarını bıraktığın için çok teşekkürler , gülekal emi :)

çok güzelll dilekler, teşekkürüm bile az kalır:) sevgiyle kabul ettim, size de güzellikler diliyorum

bu arada hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz, çünkü bende yolda gördüğüm çalışan kişilere mutlaka kolay gelsin derim, mutlaka gülümserim..

geçen aylarda evden çıkıyorum tam sitenin girişinde çöpleri toplayan bir görevli vardı bende günaydın dedim gülerek ve de kolay gelsin..(ama o surat astı bana baktı baktı, bozulmuş gibiydi)..o an bozulmuştum..sonra üstünde durmadım yine görürsem mutlaka günaydın diyorum:) ..kendimi iyi hissettiriyor
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2010, 01:27 PM   #59 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
Bale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzelll dilekler, teşekkürüm bile az kalır:) sevgiyle kabul ettim, size de güzellikler diliyorum

bu arada hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz, çünkü bende yolda gördüğüm çalışan kişilere mutlaka kolay gelsin derim, mutlaka gülümserim..

geçen aylarda evden çıkıyorum tam sitenin girişinde çöpleri toplayan bir görevli vardı bende günaydın dedim gülerek ve de kolay gelsin..(ama o surat astı bana baktı baktı, bozulmuş gibiydi)..o an bozulmuştum..sonra üstünde durmadım yine görürsem mutlaka günaydın diyorum:) ..kendimi iyi hissettiriyor
Azimle devam et bence selam vermeye bir süre sonra onlarda değişip selam verir oluyorlar.
Ben sabahları bir caminin merdivenlerinden iniyorum inerken de görevli bir amca var orada temizlik yapan ona günaydın kolay gelsin diyorum, başlarda şaşırmıştı , şimdi her sabah hayırlı işler kızım Allah razı olsun diyor ... Bu bana çok çok yetiyor ne güzel bir dua düşünsene Allah razı olsun , her şeyi Allah rızası için yapmıyor muyuz zaten .

Allah senden de razı olsun sevgili Bale, her şeyi gönlüne göre versin :)
Alt 01-11-2010, 01:45 PM   #60 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all

Alıntı:

Alıntı:
Sen de iyi ki varsın meleğim benim , çiçek toprakları sayesinde sürekli değişiyor , azaldığı için habire üzerine ekleme yapıyorum :) Bir de yeni yaprakların çıkması için yaprakları koparıp anne çiçek diye elime tutuşturuyor ... :)

Çok teşekkür ederim benim hakkımdaki güzel düşüncelerin için, hepsi benim için çok değerli:)

Amiinn tüm dualarımıza ve yaradan herkese nasip etsin dediğin gibi o güzel duyguyu (ablama da:) Anne olmama var daha o yüzden ben teyze olmayı sabırsızlıkla bekliyorum:))

Ben küçük prensin çiçek/toprak/yapraklarla kaynaşmasını doğayı tanımasına ve onlardan enerji almasına, doğayı tanımaya başlamasına baglıyorum. (Aynı zamanda bal anımızıda maddeleri, doğayı, çevresindeki küçük büyük herşeyi kolaylıkla algılama/merak/keşfetme/tanıma yaşında) Biz hep burda aslında bizde olan ancak zamanla yitirdiğimiz farkındalıgımızı geri kazanmaya çalışmak amaçlı bazı teknikler uyguluyoruz. Aslında yeni doğduğumuzda o kadar safız, temiziz, herşeye açığız ve herşeyi görebilme yeteneğine sahibiz ki bütün bunları zamanla çevrenin ve yaşamın bize getirdiklerinin etkisi ile yitiriyoruz.

Şuan en güzel dönemi prensin;) Ne mutlu ona diyorum yaradan sağlık, sıhat, huzur eksik etmesin:) Hatta minik haylazlıklarınıda:) Çünkü onlar hepsi farkındalıgının bir parçası.

Ben 4 ay anaokulunda öğretmen asistanlığı, 2 ayöğretmenlik yaptım ve çok şey öğrendim onlardan. Onlar bizim göremediğimiz bakış açılarına/algılama yetilerine sahipler.

Ve sanırım herkes bu yüzden büyüyünce çocuk olmak istiyor. Her zamanki gibi elimizdekinin kıymetini yitirince anladıgımızı farkediyoruz. Dilerim küçük prens bu dönemi oldukça verimli ve ömrüne bütün bu huzurunu, farkındalığını neşesini, çocuklugunu taşıyabilecek şekilde büyür. Siz bunu zaten sağlıyorsunuz, bence gerek çocugunuzu yetiştirme, gerek farkındalıgınızla örnek annelerden birisiniz. Canı gönülden kutluyorum sizi:)

Her daim ışıkla kalın;)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks