Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Okyanus güncesi

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Okyanus güncesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı uzun zaman sonra yine ben :) okuyamadıgım gelişmeleri ve paylaşımlarını bir çırpıda zevkle okudum. annelık ile ilgili alıntın çok güzel ve senin ona kattıgın yorumun yüreğin ruhun ondanda güzel bigokyanus:) yine diyorum adın gibi büyük ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Okyanus güncesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-12-2010, 02:22 PM   #81 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uzun zaman sonra yine ben :) okuyamadıgım gelişmeleri ve paylaşımlarını bir çırpıda zevkle okudum. annelık ile ilgili alıntın çok güzel ve senin ona kattıgın yorumun yüreğin ruhun ondanda güzel bigokyanus:) yine diyorum adın gibi büyük bir sevgi okyanususun:) ve prensin çok şanslı böyle duyarlı bir anneye sahip oldugu için:) ikinizide bu eşsiz uyumunuz için canı gönülden kutlarım ve bir ömür bu uyumunuzun sevginizi ve huzurunuzu katlandırarak devam etmesini diliyorum canı gönülden:) bi bettiinnde benim evde var galiba:)) biz seni burdan sevgiyle kucaklıyoruz sende prensi bizim yerimize öp:)

bu ışığınızın muhabbetınızın huzurunuzun sevgınızın her daim bakı kalması dileğimle:)
Canım benim güzellik gören gözdedir demişler , çok sağ ol güzel düşüncelerine , dileklerine , hislerine, iyi ki varsın .

Asıl şanslı benim biliyor musun bu kadar sevimli , sağlıklı , paylaşımcı ve sevgi dolu bir oğlum olduğu için , Rabbime şükürler olsun . Dilerim sen de annelik denen yüce duyguyu yaşar ve yaşadıklarını bizimle paylaşırsın.

Allah'a emanet ol şeker.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-12-2010, 04:46 PM   #82 (permalink)
bigokyanus
Guest

Süper bir haftasonu imgeledim ve imgelediğim gibi yaşadım/ık . Oğluşumla birlikte özgürlük açılımı yapıp baggysuss a gittik , neler yapmıştı neler , ellerine sağlık.
Yakışıklı prensim baggysuss teyzesi ile vakit geçirme fırsatı buldu ve çok sevdi, evini bir güzel karıştırdı , hatta koridorun tavanındaki yengeçi bile farkedip indirdi :)

Önümüzdeki haftasonu da biz baggysus teyzemizi ağırlamak istiyoruz dilerim bir an evvel sağlığına kavuşur da misafir olarak evimizi şereflendirir. İyi ki var ve iyi ki kendisini tanıdık , tekrar teşekkür ediyorum siteye bana böyle cici dostlar ve sevgi dolu yürekler tanıma fırsatı verdiği için.
Alt 07-12-2010, 04:50 PM   #83 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Süper bir haftasonu imgeledim ve imgelediğim gibi yaşadım/ık . Oğluşumla birlikte özgürlük açılımı yapıp baggysuss a gittik , neler yapmıştı neler , ellerine sağlık.
Yakışıklı prensim baggysuss teyzesi ile vakit geçirme fırsatı buldu ve çok sevdi, evini bir güzel karıştırdı , hatta koridorun tavanındaki yengeçi bile farkedip indirdi :)

Önümüzdeki haftasonu da biz baggysus teyzemizi ağırlamak istiyoruz dilerim bir an evvel sağlığına kavuşur da misafir olarak evimizi şereflendirir. İyi ki var ve iyi ki kendisini tanıdık , tekrar teşekkür ediyorum siteye bana böyle cici dostlar ve sevgi dolu yürekler tanıma fırsatı verdiği için.
kıskandım vallahi bende gelip görmek istiyorum...bir daha ki sefere yakışıklı prens teyzesini görmeye gelsin....evimizi yüreğimizi açtık bekliyoruz....
sevgiyle mutlu kal okyanus yürekli dostummmm
Alt 07-12-2010, 04:58 PM   #84 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
Sultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kıskandım vallahi bende gelip görmek istiyorum...bir daha ki sefere yakışıklı prens teyzesini görmeye gelsin....evimizi yüreğimizi açtık bekliyoruz....
sevgiyle mutlu kal okyanus yürekli dostummmm
Daha az evvel acaba senin oralara da gidebilir miyiz diye düşünürken sen yazdın güzelcim.
Ben biraz gözü karayım kabul ama çocukla yanımda biri olmadan o kadar uzaklara gidecek kadar gözümü karartamıyorum malesef şu an :(
Ankara ilçelerinde yaşıyor olsaydın gelirdik mutlaka hiç düşünmezdik bile ama güzelim uzakta olunca biz sizi bekliyoruz , yüreğimiz , evimiz , gönlümüz açık. Oğluşum Sultan teyzesini de tanısın , onunla da sevgi paylaşmanın tadına varsın. Prenseslerle vakit geçirsin , güzel kız neymiş görsün, bilsin istiyorum ....
İnşallah yakın zamanda görüşürüz güzelcim ben gönülden istiyor ve inanıyorum.
Alt 07-12-2010, 09:34 PM   #85 (permalink)
Teğmen

baggysus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 140
27 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
baggysus is an unknown quantity at this point

utandım :(( keşke daha iyi ağarlayabilseydim. yine yaparız, keyif bizim ev bizim..
yencek de onu özledi. tiyzesi iyileşsin gelecek. bu sefer daha da alışmış olur. daha çok eğleniriz. Sultancım, keşke ayarlayıp sen de gelebilsen. ne güzel olur.
sende iyiki varsın cnmcm. insanın yalnız olmadığını bilmesi ne kadar güzel bir duygu. kocaman öpüyorum (özellikle bıcırığı)

baggysus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2010, 09:50 PM   #86 (permalink)
Sultan
Guest

Alıntı:
baggysus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
utandım :(( keşke daha iyi ağarlayabilseydim. yine yaparız, keyif bizim ev bizim..
yencek de onu özledi. tiyzesi iyileşsin gelecek. bu sefer daha da alışmış olur. daha çok eğleniriz. Sultancım, keşke ayarlayıp sen de gelebilsen. ne güzel olur.
sende iyiki varsın cnmcm. insanın yalnız olmadığını bilmesi ne kadar güzel bir duygu. kocaman öpüyorum (özellikle bıcırığı)
tamam bir dahaki sefere bana da haber verin....
sizi tanımaktan mutlu oluru.
sevgiyle mutlu kalın
Alt 04-03-2011, 10:05 PM   #87 (permalink)
Teğmen

huzurun kokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 172
49 Mesajinıza toplam 225 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurun kokusu has a spectacular aura abouthuzurun kokusu has a spectacular aura abouthuzurun kokusu has a spectacular aura about

bigökyonus günlüğünü yeni keşfettim bundan sonra bende sıkı bir takipçinim okyanus gibi sardın. kalbimi ısıttın :) hep mutlu kal.
huzurun kokusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2011, 02:38 PM   #88 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
huzurun kokusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bigökyonus günlüğünü yeni keşfettim bundan sonra bende sıkı bir takipçinim okyanus gibi sardın. kalbimi ısıttın :) hep mutlu kal.

Güzelim her zaman beklerim , sen de keyifle kalasın , yüzünden tebessüm eksik olmasın :)
Alt 15-03-2011, 02:50 PM   #89 (permalink)
bigokyanus
Guest

Ohhh nemizlik , ohhh nemizlik , oğlumun evi temizlerken söylediği cümle bu , elektirik süpürgesini açtığımda nasıl mutlu oluyor anlatamam ve başlıyor ohh nemizlik ohh nemizlik , sonraki cümlesi de anne ben süpürcem oluyor :)

Oğlum gibi ben de bugünlerde temizlik yapıyor bir yandan da ohh nemizlik diyorum , yavaş yavaş kalıcı temizlik , bazılarının sayesinde yalnızlığın hep var olduğunu , birilerine bağımlı olmadan tek başına güçlü olunması gerektiğini anlıyorum ve en önemlisi elimden geldiğince uyguluyorum ...
Evet eş , dost , anne , baba , kardeş , evlat hepsi bir yere kadar , insan ölene kadar kendiyle ve kendi için yaşamasını bilmeli.

Ve ilk adımı atıp sabah yogaya da başladım , 7 dk sürdü çünkü oğlum gece boyunca her yarım saatte anne diye uyandığı için 7. dakikada anne çığlıkları yükselmeye başlayınca bırakmak zorunda kaldım , 8 diyafram , 8 göğüs kafesi ve 8 de kol altı nefes çalışması yaptım ( Prahamsa Maha Yogi Akif Manaf önderliğinde ) süper iyi geldi , yorgun değil çok dinçim ve çokkk enerjik bir gün geçiriyorum . Nefes söylenişi bile hoş , ne önemliymiş meğer...

Öğle tatilinde de saçlarımı kestirdim , çok güzel oldum yine :) Şaka bi yana çok beğendim kesimini ve çok hafifledim , ohhh nemizlik ohhhhhhhhhh nemizlikkkkk :)
Alt 15-03-2011, 02:52 PM   #90 (permalink)
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice

bencede oh nemizlik oh nemizlikk :)

saclarını gule gule kullann .eminm çok yakışmıstırr.
su alanet yerden sag saglım kurtulursam bendee baslıcamm eskiden yapıodum vede gayett iidii .bi bıraktım sonuç vahim olduu

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks