19-12-2010, 05:48 PM
|
#26 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 29
45 Mesajinıza toplam 121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: himmel kendmi tnımak için yaptıgım bi uyuglama.
mutsuzluğma sebeb ney? kendimi dilediğimce ifade edememem,kararısz kişilik,kendime yeterince güvenemem,hayallrim için çabalamyı ertelemem.
aşk nedir? karşı konulmaz bir çekimle bağlanmatır karsındakine bni ben yapan unsurlar nelerdir? ---
kendmi seviyormuyum? bazen :))
seviyorsam neden kendi haatalarmı görebiliyorum,güvenilirim,nerde nasıl davrancgmı bliyorum ölçülüyüm,empati kurabiliyorum,düşünmeyi çözüm aramayı seviorum. sevmiyorsam neden? sinirliyim,kararsızım,baskalarının düşüncelrni çok önemsiyorum,kendime pek güvenmiyorum,rahat olamıyorum,kendmi ifade istedgm gb ifade edemiyorum,kafamda olaylrı çok büyütyorum,çok ayrtıntı düşünüyorum,insanlara güvenmekte çok zorlanıorum nelerden hoşlanırım? sevdiğim insanlarla vakit gerçirmekten,yalnız basıma kalıp bir müzik eşliğinde düşünmekten,yagmuru izlemekten,yagmurda yürümekten,fotorf çekmekten,hayal kurmaktan..beni dierlerinden farklı kılan özelliklerim varmı? --- en'lerim neler? En sevdiğim kişi : annem En sevdiğim yemek : hamur işi çok severm
En sevdiğim renk : beyaz
En sevdiğim hayvan : minik yavru köpek:)
En sevdiğim spor dalı : voleybol
En sevdiğim müzik aleti : saz
En sevdiğim oyuncu : ahmet kural,shane west
En sevdiğim ders : her dersi aynı severim=))
En sevdiğim şehir : eskişehir
En sevdiğim dizi : doktorlar
En korktuğum şey : iftira
En kötü özelliğim : kararsızlık
En Dayanamadıgınız Şey: haksızlık,ihanet
En Sevdiğiniz Eşyanız:bilgsyrm:) en güzel anım ? henüz o anı yasamadım:D
en kötü anım ? şükür hafızamda böle bi an yok illa kötü anlarım olmuştur ama beni çok etklyen yok nerede olmak isterim? esişehir yada istanbul yalnızlık hhakkında ne düşnüyorum? arada kendinle yalnz kalmk dışndaki yalnzlıgı ruhsal yalnızlıgı kalabılık içindeki yalnzlktan nefret ederm. dürüstlük ne ifade edior? en önemli değerdir.olmazsa olmaz! kendimi ifade edememdeki ölçüt nedir çözmü nedir? özellkledekarşı cinse karşı kendmi pek ifade edemem.çzümü çok kitap çok bilgi kendine güven rahatlık .) ama nasıl :) sinirlimiyiyim? malesef en çok kime sinirlenirim,nden? anneme çogu zaman beni anlamaz başkalrının düşünceleri önemlimidr?malesf .. |
| |