03-11-2008, 03:25 PM
|
#42 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhabalar hayat!!!Cumartesi günü acayip bir olay yaşadım,gerçi ben bunu geçen senede yaşamıştım pek yabancı değildi bana ama yinede şaşırtıcıydı şu yüzdenki; insanlar yaptıkları hatalardan ders alıp aynı hatayı tekrar yapmayacakları inancındayım.Ama öyle olmuyormuş maalesef en yakının bile seni sırtından tekrar tekrar vurabiliyormuş hemde onca iyiliğe karşılık,daha önce yaşadığım bu olay bende kötü bir etki bırakmıştı,insanlara güvenim hatta kendime güvenim bile kalmamıştı tüm bunları kendi kedime yenmeyi başardım taki bu zamana kadar hala aynı güçte ve aynı düşünce yapısındayım yani şunu demek istiyorumki eğer hayatla ilgili bazı şeyleri öğrenmeseydim bu sitede de dahil,,, bu sefer gerçekten travmatik bir durumum söz konusu olabilirdi,neyi öğrenmiş oldum ikinci defa benim hayatımın gidişatını engelleyen,benim yaptığım iyiliklere karşılık arkamdan dolap çeviren,olumsuzluklarıyla beni boğan bir insanın hayatımda yerinin olmadığını bu kez öğrendim ve onu serbest bırakıp affettim... Hayat bazen iyiyi ve kötüyü ayırt edebilmemiz için bize böyle deneyimler yaşatıyor ve her deneyimimde ben bin kat daha olgunlaşıp hayata yeniden sımsıkı sarılıyorum.Çevremdeki insanlar bu olay karşısında tepkisiz kaldığımı görünce şaşırmadılar değil tabi ama, onlarada hayatta insanın düşe kalka öğreneceği ve bunlardan ders toplayıp ileriye umutla bakmayı becerebileceği çok şey olduğunu birkez daha aşıladım.Ben her yeni günün daha çok mutluluk,sağlık,bolluk ,bereket ve huzur getirmesini diliyorum.Ailemi,nişanlımı ve bu siteyi çok seviyorum.Sevgiler
__________________ ''Daha çok arzuladığını delice özlemeyen; arzuladığı şeyi kolları arasında tutamaz'' |
| |