şu an kendimi çok keyifli ve mutlu hissediyorum.
Kendimi olduğu gibi kabul ediyorum..
Dün gece uyumadan gözlerimle,burnumla,yanaklarımla,kaşlarımla,saçlar ımla her bi tarafımla konuştum,onları çok sevdiğimi ve özür dilediğimi,daha güzel olmalarını seçtiğimi söyledim
çok iyi geldi:))
aynaya her baktığımda kendimi olduğum gibi sevdiğimi ve onayladığımı sölüyorum.Mutluluğum gülüşüme yansıyor,gülümsedikçe mutlu oluyorum
Güzelleşiyorum hem fiziksel hem ruhsal bakımdan:)))
İnsanları,ailemi,sevgilimi,arkadaşlarımı olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyorum,her geçen gün daha da artıyor bu düşünce. Değiştirmeye çabalamıyorum.
Onlara gül vermeyi tercih ediyorum,gül veren elde gül kokusu kalır dimiii
Her şeye ,her insana sevgiyle yaklaşmayı seçiyorum,her insanın iyi yanlarını,güzelliklerini görmeyi seçiyorum.
Önce kendim değişiyorum,evrenin Allah'ımın bana değişme yolunda tüm kapıları açtığını görüyorum.Bütünün ve evrenin hayrı için değişmeyi kabul ediyorum.
Mutlu olmak için bir şeye ihtiyacım yok,yalnızken de çok mutluyum.Sevdiğim insanlarla beraberken de eskisinden çok daha keyifliyim.
Her zaman güvendeyim,bir şeylerin beni koruduğunu biliyorum.
Mutluluğum gülüşüme,gözlerime yansıyor.
Etrafımdaki herkese de mutluluğumu bulaştırmayı seçiyorum.
Koşulsuz sevgiyle dolduğumu hissediyorum
Bu sitedeki,bu dünyadaki herkesin de koşulsuz sevgiyle kutsanmasını seçiyorum
Dünyadaki karanlıkların içinde olduğu gibi durmayı değil,bir kibrit çakmayı seçiyorum:)
'soğuktan donsan da bi kibrit yak ve dünyanın en güzel gecesini geçirdiğini hayal et...'