24-12-2011, 12:16 AM
|
#42 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Bugün :) Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
sweet, götür bizi gittiğin yere.... senden öğrenecek ve edimleyecek çok şeyimiz var..... esenlikle kal... | Hocam ben hepinizi yol arkadaşlarım olarak çoktan kabul ettim. :) Her zaman daha iyiye gidelim. Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Canimsin, Tum yazdiklarini nefessiz okuyorum inan. O kadar guxel anlatiyorsun ki yuregindeki guzellikleri, o kadar guzel dile dokuyorsun ki yasadiklarini hayran olmamak, feyz almamak elde degil.... Tek kelime ile MUKEMMELSIN, MUKEMMELIZ.... Umarim hayat yolunda kosusturma arasinda hicbirzaman birbirimizi kaybetmeyiz..... Seni seviyorum, | Alıntı: prenses1 Nickli Üyeden Alıntı
harikasın..
günlüğün hayırlı olsun..
güzel haberlerini bekliyoruz.
sevgiyle... | Güzel bakan gözler görür güzellikleri ben de sizin güzelliğinizi görüyorum tıpkı sizin bana baktığınız gibi.
Ayrıca teşekkürler prenses şeref verdiniz günlüğüme. :)
Bugün anlatılası çok güzel şeyler oldu. Nereden başlasam acaba?
Yeni güne güzel uyandım. Dışarı çıktığımda hava güzeldi baya radyoyu açtım rutin. Hava durumunu dinledim radyıda fırtına haberi aldım. Bugün fahri meteroloji uzmanı görevi yaptım çevremdekileri de haberdar ettim havanın durumundan. Bir de şemsiyemi alaydım iyiydi. Islana ıslana devam ettim yoluma tabi. Yılbaşı için biletlerimi aldım. Bugün çok çok keyifliydim sebepsiz. Herkes de bol bol iyi enerjilerimi yansıttım. Onlar da bana aynı şekilde iyi davrandı. Netlerim yükseldi bu sınavda çok mutlu oldum emeklerin karşılığı alabilmek harika. Yolda falan başladım doğrularımı saymaya o derece. Yeni çalışmalarım için motivasyon kaynağım oldu. Başka başka heee bizim küçük hanımla randevulaştım bugün. Kardeşime söz verdiğim gibi bugün ona özel 4-5 saat ayırdım. Sanırım onu da mutlu etmeyi başardım. Onunla çok uğraşıcam daha çoook neyse ki benim gibi bir ablası var. Ben onun gelmesini çok bekledim ve onu çok seviyorum . Bazen sabrımın sınırlarını zorlasa da bana çok şey öğrettiği için şanslıyım. Çocuklarım daha şanslı olacak.
Sıkı ve çalışma dolu bir haftasonu daha beni bekliyor. Hadi bakalım. Gazam mübarek ola.
Enerjimiz çoook yüksek her daim olsun. |
| |