Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok çok sevindim iyi geçmesine ki biliyodum zaten:) Değerli ve dikkat çekici olduğunu deneyimledin kontes dün ama biliyosun önemli olan dış şartlara bağlı olmaksızın değerli olduğunu, olduğumuzu içselleştriebilmek aksi halde sürekli dış dünyadan bunun kanıtını bekliyo olacağız kaldı ki bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2012, 09:45 AM   #41 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Çok çok sevindim iyi geçmesine ki biliyodum zaten:) Değerli ve dikkat çekici olduğunu deneyimledin kontes dün ama biliyosun önemli olan dış şartlara bağlı olmaksızın değerli olduğunu, olduğumuzu içselleştriebilmek aksi halde sürekli dış dünyadan bunun kanıtını bekliyo olacağız kaldı ki bu birbiriyle bağlantılı. Evet dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş heşey yerli yerine oturacak ve sağlam bir şekilde.
Senin yaşadığın gibi bi deneyimi ben de 10 yıl sonra okula döndüğümde hocamın beni tanımış olmasıyla yaşamıştım. Aslında bakarmısın hayat zaten belki de hep gösterdi bize ne kadar değerli olduğumuzu ama görebilene tabi Ama artık bunu gören gözlerimiz açılıyor değil mi? İşte içselleştirmekten kastım daha çok bu.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2012, 09:57 AM   #42 (permalink)
Teğmen

78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Ama galiba bizi en çok sarsan ikili ilişkilerdeki sorunlar değil mi? Ama artık bu da değişecek değil mi çünkü biz değişeceğiz artık.
Bir de bir şey itiraf edeceğim sana. Çekirdek inanç çalışması yaptırmadan önce hatta bu siteyle tanışmadan önce yeri geldiğinde yani konu açıldığında ne derdim ben biliyor musun hep. Birine verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır. Ve biini hayatımdan çıkardığımda arkadaşlık anlamında da en iyi yaptığım şey buydu. Meğerse ben hayatıma çekiyormuşum yok sayılmayı. Yani insanlara yaptığımı sonrasında ikili ilişkilerimde ben yaşıyormuşum. Ne fena değil mi üzüldüm şimdi ben. Neler yapmışım kendime ben böyle kontes.
Alt 13-01-2012, 09:58 AM   #43 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point

evet değerli olduğumuzu hissettirseler bile görmüyorduk ama geçmişte kaldı.artık görüyoruz ben dün bu kadar stres olduğum için üzüldüm çünkü ben bunu geçmiştede yaşamıştım geçmiştede gerilip başım ağrıyordu acaba bunuyaşamam geçmişe dönme miki diye düşündüm.
bugün gözlerim çok fena açamıyorum resmen gece telkinleri çok kısmışım zor duyuluyordu sabah. acaba etkisi olmuşmudur ki. yorgunum bugün nympa çok uyku ihtiyacım var.
kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2012, 10:01 AM   #44 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
nympa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ama galiba bizi en çok sarsan ikili ilişkilerdeki sorunlar değil mi? Ama artık bu da değişecek değil mi çünkü biz değişeceğiz artık.
Bir de bir şey itiraf edeceğim sana. Çekirdek inanç çalışması yaptırmadan önce hatta bu siteyle tanışmadan önce yeri geldiğinde yani konu açıldığında ne derdim ben biliyor musun hep. Birine verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır. Ve biini hayatımdan çıkardığımda arkadaşlık anlamında da en iyi yaptığım şey buydu. Meğerse ben hayatıma çekiyormuşum yok sayılmayı. Yani insanlara yaptığımı sonrasında ikili ilişkilerimde ben yaşıyormuşum. Ne fena değil mi üzüldüm şimdi ben. Neler yapmışım kendime ben böyle kontes.
dönüşüm yasası yaydığın titreşim sana aynı etkiyle geri dönüyor işte. aslında onların hayaına müdahaleedip yok saydığın için seninde hayatına müdahale ediliyor ve yok sayılıyorsun gibi birşey. :)
Alt 13-01-2012, 12:50 PM   #45 (permalink)
Teğmen

Fırsat bulduğunda uyu tatlım.Ben öyle yapmıştım. ON günlük sürenin sonlarına geldin sen de aynı şeyleri yaşıyoruz merak etme iyi olacaksın. Korkma uyumaktan merak etme geriye dönüş yaşamıyorsun her şey olması gerektiği gibi ve senin lehine gelişiyor.
Alt 13-01-2012, 02:23 PM   #46 (permalink)
Teğmen

okudum linki sağol canım. gerginleştim biraz ama nedeninin biliyorum çünkü affetmeyle ilgili direnç gösteriyorum bunu farkettim.ve suçluluk duygum. uykum geldi benim de şimdi.ama farkında olmak çok güzel demek ki bunların üzerine çalışmam ve düzeltmem gerek. Buna vesile oldun sağo kontes.
Alt 13-01-2012, 02:39 PM   #47 (permalink)
Teğmen

ilk okuduğumda bende gerildim ama kendimide buldum orda okurken ben bunları yapıyorum ve onun sonucunu yaşıyorum dedim. kitabı indirdim okumaya başladım. akşam eve gidince uyumayı düşünüyorum canım. açıldım sabhki gibi değilim. affetmek kolay bir süreç değil önce dilimiz söyleyecek sonra beynimiz buna inanacak sen afftemeye devam et bir gün gelecek ne suçluluk kalacak nede afederken gerileceksin. çünkü bilincin bunu öğrenmiş olacak sende saol canım ne dmek.
Alt 13-01-2012, 11:05 PM   #48 (permalink)
Teğmen

uyuyorsun belki de olsun güzel uyu tatlı kontes. iYİ HABERLERİNİ ALMAYI SEÇİYORUM.
en kötüsü sonuncusudur derler evet galiba öyle. affetmeyi öğrenmeliyim.
Alt 13-01-2012, 11:23 PM   #49 (permalink)
Teğmen

nympacım uyumak istedim ama uyuyamadım nasıl bişeyse. bugün ben çok iyiyim. sabah açamıyordum gözlerimi öğleden sonra açabildim. bugün ilginç bir gelişme daha yaşadım ve şaşırdım. bu yaz bana bir telefon sapığı dadanmıştı ve bende savcılığa vermiştim olay baya karışıkmış telefonun sahibi yanlış kişi olarak bildirilmiş ve masum ama suçlu görünen kişi aradı bugün beni ve nerede oturuyor dersin :) doğru tahmin kocaeli ve bir ekz daha şaşırdım hem olaya hem zamana hemde mekana. birşeyler mesaj olarakmı dönüyor anlamadım ben burada nasıl bir bağlantı var acaba atakan bey okusada bize bir açıklama yapsa keşke dimi.
Alt 13-01-2012, 11:41 PM   #50 (permalink)
Teğmen

bak ben de şaşırdım şimdi evet cidden atakatakan bey ya da adlında abdullah bey okusa aslında. Bir de ne var biliyor musun diğer üyelerin günlüklerini okuyorumn zaman zaman benzerlikler var mı diye bana da umut olsun diye doğrusu bizim kadar gerçekçi vew somut duygular konmamış ortaya dolayısıyla ben inanıyorum bir gün dikkat çekeceğimize yazdıklarımızla ilgili.
Kocaeli meselesi ilginç cidden belki de bu şehirle ilgili anılarını teker teker düşünmeli yüzleşmeli ve göndermelisin uzayın sonsuz boşluğuna ve bunun için elimden gelen herşeyi yaparım. Evim senin evin zamanım senin zamanındır.Ben bazen geçmişi düşünmekten korktuğumu farkettim ve korkuyorsam eğer yüzleşmeliyim diye düşünüyorum. kalbim seninle. Uyurken biraz sesini aç emi telkinlerin:)

Bookmarks