Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım bugün öğlen çıktım yeni geldim evde olmadığım için yazamadım bugün çok karamsar gördüm.ama geçiş aşaması bitmedi daha biliyorsun depreşmeler kızgınlıklar olacak elbet. lütfen sakin ol kızdığın hayat değil kendinsin. kendine kızıyor ama nedeninide biliyorsun sadece kendine itiraf etmek istemiyorsun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2012, 08:07 PM   #61 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 33
48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kontes su is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

canım bugün öğlen çıktım yeni geldim evde olmadığım için yazamadım bugün çok karamsar gördüm.ama geçiş aşaması bitmedi daha biliyorsun depreşmeler kızgınlıklar olacak elbet. lütfen sakin ol kızdığın hayat değil kendinsin. kendine kızıyor ama nedeninide biliyorsun sadece kendine itiraf etmek istemiyorsun işte ömenli noktadasın korkma yüzleş kendinle kimi affedemedin ki geçmişte şimdi kendini affedemiyorsun bu duyguyu kime yaşlattın ki sana döndü acaba bunlara cevap ver evrenin 10 yasası tekrar oku ve kendine soruları sor ve cevaplarını yaz. daha iyi hissedeceksin farkındalıkların gelişiyor ve buda seni rahatsız ediyor hiç merak etme iyi yoldasın bastırma kendini tüm duygularını çıkar ortaya ve onları çözüp veda et onlara pat diye olmayacak tabiki ama bakmışsın iz kalmamış bende yapacağım lendini bırakmak yok.bugün 1 aydır görmediğim arkadaşlarımla görüştüm hepsi sende bir değişiklik var cildin pürüzsüzleşmiş güzelleşmişsin dediler.naptın sen kendine dediler demekki işe yarıyor :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

kontes su isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2012, 09:00 PM   #62 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nympa is an unknown quantity at this point

Selam canım merak ettim seni ama iyi bir gün geçirmişsin sevindim. Söyledikleinde haklısın biliyorum izin vermem gerek kendime. Aslında biraz da çevremdelki kişilerden de kaynaklanıyor bu durum pek inanmıyorlar bana ve telkinlere. bir de üstüne benim agresifliğim eklenince bırakmamı söylüyorlar. Bir de ne var biliyor musun çekirdek inanç sitesindeki yorumları okumuşsundur eminim orda yazılanlar da moralimi mozuyor biraz. Dikkat ettiysen hepsinde hemen ilk günler işe yaramış hep bundan bahsediyorlar sanki mucize gibi. kendime dönünce ben de neden hemen olmadı yada olmuyor diye düşnüyorum ister istemez.
Aslında neden kötü olduğumu biliyorum galiba dün en yakın arkadaşıma anlatmıştım son giden beyfendi ile ayrılış konuşmamızı sanırım o tetikledi beni.
nympa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2012, 09:12 PM   #63 (permalink)
Teğmen

48 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

canım telkinlerden ilk aylarda fayda görüp sonra çıkmaza düşenlerde var şöyle bir durum bu sihirli değnek değil hayatımızı köklü değiştirecek biz istersek değiştirecek bir destek senin gibi agresif olduğu için bırakmasını söyleyen arkadaşı olan bir çok üye var okudusan iyikide bırakmamışım çok mutluyum diye bitirmişler yorumlarını sabırlı ol senelerin nympası hemen evrim geçirmez bekle yavaş ve sabırla git bda bir dönem vücut açığa çıkardığın olaylara direnmek için elinden geleni yapıyor akışına bırak kendini agresif ol ne olacak zamana bırakıyorum yaşanması gereken yaşanıyor ben değişmeyi ve çekirdek inanölarımı yenmeyi seçiyorum ve onaylıyorum. bu inanaçları yaratan benim. şimödi bu inaölarımın hepsine sevgi yolluyorum ve onların benden uzakşlaşıp gitmelerine izin veriyorum bunları söyle ve sabırlı ol emi. pes etmek yok :)
Alt 14-01-2012, 09:42 PM   #64 (permalink)
Teğmen

78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

iyiki varsın teşekkür ederim. umarım canını sıkmamışımdır senin de. aslında değişim var cidden fiziksel anlamda nedeyse herkes etrafımda pervane ve çoğu kişi aman senden moral alıyoruz lütfen kendini bozma şeklinde sözlerle karşılaşıyorum aslına bakarsan sanırım ben kendimi sevmeyi öğrenmeliyim evet bak yine bir farkındalık yarattın ben de. iyiki varsın.
Alt 15-01-2012, 09:49 AM   #65 (permalink)
Teğmen

http://www.kusadasicomputer.com/haya...editasyonu.mp3
Günaydın kontes. sitede dolaşırken özlem hanımın daha önce paylaştığı bir meditasyonu buldum. henüz deneyimlemedim indirdim sadece. yorumlara bakılırsa çok etkili ama etkisi ilk başlarda öfke kızgınlık ve üzüntü şeklinde oluyor 3 hafta gibi süreklilik arz eden bir çalışma yapmak gerekiyor. Ben açıkçası şu aşamada cesaret edemedim dinlemeye kendi çalışmamızı bitirdikten sonra mı dinlemeliyiz acaba diye düşündüm. Sen ne dersin? Sorunlarımızdan biri de affetmek biliyorsun bu da affetmekle ilgili bir telkin. Bu gün iyi haberlerini almayı seçiyorum. sevgiler.
Alt 15-01-2012, 12:10 PM   #66 (permalink)
Teğmen

Sesli Meditasyon | Beki Bisa

tatlım inceler misin fikrini almak istiyorum. çeşitli konularda meditasyonlar var burda da. acaba çok mu aceleci davranıyorum bir an önce dönüşümümü tamamlamak için
Alt 15-01-2012, 06:44 PM   #67 (permalink)
Teğmen

nympa yeni geldim yine eve. verdiğin linkleri inceleyeceğim ama bencede acele diyorusun sakin ol. :) kendi çalışmamız bitsin bunlara öyle başlayalım bence. çünkü bu sefer içinden çıkılmaz bir hal alabiliriz. bunlar köşemizde dursun inceleyelim ama telkinin 39 günlük seansı bitsin öyle başlayalım derim ben sende iyiki varsın. değişimleri gözlemleyebiliyorsun bak ne güzel benim bugün 10. günüm yarın dinlemeyi bırakacağım şu anda bende pek öyle herkesin pervane olması gibi şeyler yok ama zamanla olacaktır diye düşünüyorum. "canını sıkmak" bunu duymayayım bir daha ayrıca kendimi sevme olumlamaları yap lütfen belkide şaşıracaksın sonucunda kendini sevdiğine :)
Alt 16-01-2012, 11:16 AM   #68 (permalink)
Teğmen

bugün 11. gündeyim. 3 günlük ara bölümündeyim bugün nasılım pek bilmiyorum ama sanki iyiyim ilk başlardaki tedirginliğim yok üçük bir boşluk ve küçücükte mutluluk var daha dinamiğim sanki bugün. kendimi seviyorum hayatın tüm güzelliklerini kendime çekiyorum be bu isteklerimi onaylıyorum. ben beni seviyorum ve etrafımdaki herkes beni seviyor ve kendimi olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyorum.
Alt 16-01-2012, 11:45 AM   #69 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
kontes su Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nympa yeni geldim yine eve. verdiğin linkleri inceleyeceğim ama bencede acele diyorusun sakin ol. :) kendi çalışmamız bitsin bunlara öyle başlayalım bence. çünkü bu sefer içinden çıkılmaz bir hal alabiliriz. bunlar köşemizde dursun inceleyelim ama telkinin 39 günlük seansı bitsin öyle başlayalım derim ben sende iyiki varsın. değişimleri gözlemleyebiliyorsun bak ne güzel benim bugün 10. günüm yarın dinlemeyi bırakacağım şu anda bende pek öyle herkesin pervane olması gibi şeyler yok ama zamanla olacaktır diye düşünüyorum. "canını sıkmak" bunu duymayayım bir daha ayrıca kendimi sevme olumlamaları yap lütfen belkide şaşıracaksın sonucunda kendini sevdiğine :)

evet haklısın ben de aynını düşünmüştüm o yüzden senden de teyit alma istedim başlamadan önce. sabırlı olup beklemek gerek. Hep aynı şeyleri düşünüyoruz yoksa ruh eşim sen misin kontes:) iyi bak espri yapmaya başladım:)
Alt 16-01-2012, 11:49 AM   #70 (permalink)
Teğmen

günaydın nympacım çok alemsin :) çok güldürdün beni allahta seni güldürsün. espiri yapmaya başladın evet çok iyi bir gelişme bugün nasılsın bakalım telepati var canım aramızda düşüncelerimiz bile çekiyor birbirimize :)

Bookmarks