17-01-2012, 12:37 PM
|
#77 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 47
78 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI selam kontes,bu gün dalgalanmalarım çok fazla çok yıpratıcı oluyor bu durum. bu gün farkettiğim şey yaşadığım olumsuz tüm duyguları kendimi iyi hissetmek adına bilinçltıma itmeryi çok iyi başarıyor olmam. hep bunu yaptım ben evet iyi hissettim kendimi herr dibe vuruşta çıktım o dipten ama unutarak yok sayarak.şimdi bunu yapmamam gerektiğini hissediyorum. daün anneme gittim yine babamın onu aşşağıladığı bir durumu anlattı yine. eskiden olsaydı bu o an için canımı çok yakar ama sonra unutmayı seçerdim. şimdi dünden beri bunu tekrar tekrar düşünüyorum bilinç altıma göndermemek için. sanırım dalgalanmalarım bu yüzden. bir de siteden çekirdek inanç çalışmasını tamamlamış ya da sonlarında olan insanlarla iletişime geçtim, sihirli değnek deymemiş evet ama kendilerini daha iyi hissediyorlar. ama ben sihirli bir değnek istiyorum. biliyorum bunu istememem gerektiğini ama almam gereken yol çok fazla yorgun hissediyorum kendimi. |
| |