Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Burası benim günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burası benim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: davutby Nickli Üyeden Alıntı İnşallah çok daha güzel olacak.Ben o kadar dinlememe rağmen tam anlamıyla etkisini gördüğümü daha hissedemedim. benim hayalgücüm biraz yüksek buna bağlıyorum aslında hızlı etki etmesini. yani bu telkinler ilk duyduğumdan itibaren aradığım şeymiş gibime geldi. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Burası benim günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-04-2012, 08:16 PM   #31 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Burası benim günlüğüm

Alıntı:
davutby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah çok daha güzel olacak.Ben o kadar dinlememe rağmen tam anlamıyla etkisini gördüğümü daha hissedemedim.

benim hayalgücüm biraz yüksek buna bağlıyorum aslında hızlı etki etmesini. yani bu telkinler ilk duyduğumdan itibaren aradığım şeymiş gibime geldi. klişe ama inanırsak oluyor.
fakat size kesinlikle inanarak dinlemiyorsunuz demiyorum, bilinç altı yoğunluğuyla ilgili sanırım. ama sabredin belki etki göstermiştirde farkına varamamışsınızdır. davranışlarınızı gözden geçirin küçükde olsa değişimleri göreceksiniz bendede böyle olmuştu

başarılar dilerim inşallah telkinler en kısa zamanda işe yara sağlıcakla kalın

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2012, 05:44 PM   #32 (permalink)
Teğmen

79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

birşey yapmaktan çekinmiyor ama yaparken özellikle topluluk karşısındaysa heyecanlanıyorum. alışıcaz tabi ki zamanla :). konuşmamda bir akıcılık varda tam istediğim gibi olmadı tabi 3 veya 4. aydayım daha dinleyecem. koruma kalkanını listeye sonradan eklememe karşın 1 2 hafta kafama taktığım durumları şimdi 2. günden sonra takmıyorum. ilk güne göre değişim kesinlikle var ama telkinlerin etkisi farklı.

ama şunu söyleyebilirim ki öfkem azaldı herşeye parlamıyorum insanlarla rahat konuşuyorum eskiden yanıma 2 3 kişi geliyorsa şimdi herkes yanıma geliyor. etrafıma mutluluk saçıyorum hatta kendi arkadaş grubumda populer bile sayılabilirim. şuan tek istediğim konuşma telkini etkisini hat safada göstermesi. çünkü tek eksik bu kaldı kendimle barıştım herşey ortalamanın üstünde :D
Alt 15-04-2012, 10:48 AM   #33 (permalink)
Teğmen

artık boş zamanlarımda asosyal değilim dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla geziyorum vs vs. kendime güvenim var artık bundan bahsetmek bile istemiyorum :) koruma kalkını bildiğin takıntılarıda aldı eskiden tozdan nem kapan ben şimdi çok rahatım konuşma telkininin henüz çok büyük etkisini görmedim en fazla 2 hafta olmuştur dinleyeli. hayatımda daha olumlu oldum daha çalışkan oldum yalnız artık duygularımı içime atamıyorum öfkeyse öfke sevinçse sevinç oluyor birazcık burası kötü olabilir karşımdaki insanları kırabiliyorum bazen :) telkinleri dinlemeye başlayalı 3 4 ay oldu ve etkileri kesinlikle var. bundan sonra kendim hep ön planda olucak başkaları için kendimi yok saymayacam fedakarlığı dostlarıma saklıyacam :D
Alt 21-04-2012, 01:07 PM   #34 (permalink)
Teğmen

oh be sadece oh be diyorum. artık rahat konuşabiliyorum ilkten sosyal fobiyle başlayıp açıldım fakat daha etkisini göstermeyince sosyalliğe geri döndüm ve rahatca konuşabiliyorum misal eskiden karşı cinsle fazla konuşamazken şimdi onlarla daha çok konuşuyorum hayatım aydınlandı resmen galiba 4. aya yaklaştım fakat etkilirini aldım cidden 12. ayda nasıl olucam merak ediyorum acaba o imrendiğim özgüvenli akıcı konuşan biri olabilirmiyim. eskiden hayaldi benim için şimdi ise biraz gayret :) o yersiz endişelerden insanların gözüne bakamamaktan vs herşeyden kurtuldum ya gayet güzel gidiyor herşey

fakat önemli bir sorunum var sıkıldığımda nefes alamama gibi bir proglemim var böyle psikolojik gibi fakat panik atak olduğunu sanmıyorum inşallah telkinlerdendir
Alt 26-04-2012, 02:40 PM   #35 (permalink)
Teğmen

psikiyatrdan geliyorum hiç ilaç yazmadı sorunumun anksiyete olduğunu söyledi hafif düzeydeymiş nefes teknikleri önerdi yine koruma kalkanına kaldık anlaşılan :D

tanıdık veya tanımadık herkesle rahat ve hoş konuşabiliyorum göz temasını saymıyorum bile :D eskiye göre sorunlarım baya azaldı hayattan haz almaya başladımda sosyalleşecek yer ve arkadaş yok. işte bulamadım yaza kadar asosyal olucam anlaşılan :D
Alt 27-04-2012, 05:33 PM   #36 (permalink)
Teğmen

kendimi mükemmel hissediyorum psikiyatr ın bana sadece hafif düzeyde anksiteye tanısı koyması ve bunu nefes tekniğiyle yenebileceğimi söylemesi beni çk sevindirdi.sorunluyum diyerek kendime sorun çıkarıyormuşum :D kimseyle konuşmaktan korkmuyorum harika bir duygu ya kamburlarımdan kurtuluyorum endişelerim tek haneli yüzdelere indi :D hayat güzel şey ya değerini bilene :)
Alt 04-05-2012, 11:40 PM   #37 (permalink)
Teğmen

kesintisiz mutluluk yaşıyorum.konuşurken anlamlı ve takılmadan akıcı bir şekilde konuşuyorum karşımdaki çok önemli biri değilse çok rahatım fakat önem verdiğim biri olunca konu bulamıyorum :D anksiyete hali tamamen geçti nefes egzersizleri+melisa çayı kombinesiylede bu durumu sonlandırdık :D artık hayatımdan memlunum yalnızlık sorunum bitti ön yargılardan kurturdum birde işlerim rast giderse benden rahatı yok.bugün telkinleri dinleyemedim yarın full dinleyecem herşeyin en iyisi olması dileğiyle..
Alt 16-05-2012, 07:26 PM   #38 (permalink)
Teğmen

artık ciddi derecede değiştiğimin farkındayım.eskiden silik yaşayan ve korkak ben şimdi o kadar rahatım ki vay canına yani :D gerçekten muhabbetimde hoş olmaya başladı insanların davranışlarındaki farklılıkları anlayabiliyorum :) ben bu kadarını beklemiyordum açıkcası değişim olurda böyle olur mu ya :D ocakta nasıldım şimdi nasılım vay cananı yani. aşşağı yukarı 5 ay oldu bilinç altım artık hamur gibi yorulmaya hazır 7 ay daha bilinç altım işlenince olağanüstü birisi olurum muhakkak. 5ayda da böyleysem 10 ayda bilmiyorum ya valla herşey süper.

cidden bu telkinleri dinlemeseydim şuan ki halim berbat ötesi olurdu her yıl biraz daha çöküyordum şimdi ise o bataklıktan çıktım yeni benliğimi buluyorum herşey çoook güzel yeter ki inanın. gereksinimler bittikten sonra lüks telkinlerine geçerim. 2 yıl sonraki halim harika olucak bilinç altımda büyük bir inşaat var :) :)
Alt 22-05-2012, 04:26 PM   #39 (permalink)
Teğmen

eskiden kendimi 2. plana atardım başkaları için birşey yapmayı kendim için birşe yyapmaya yeğlerdim. ama artık öncelik kendimin. eskiden ölmek benim için birşey ifade etmezdi her an ölüme hazırdım şimdi ölmek için erken olduğunu fark ettim. garip bir duygu hayatta yaşanacak çok şey var ölmek son planım :) insanlarla rahat ve güzelce sohbet edebiyorum ama yanlış insanlarla ediyorum. arkadaş seçimimde daha titiz davranmam gerekicek sanırım değişken ruh hali içinde olanlarla konuşmamak gibi. şuan nasıl hisediyorum? kısaca harika, iç huzuru yakaladım kafamda hiçbir düşünce yok daha önce iç huzuru yakaladığımı sanmıştım fakat o placebo etkisiydi :) hayat güzel şeymiş yaaaa :D
Alt 28-05-2012, 03:37 PM   #40 (permalink)
Teğmen

herkesle harika konuşuyorum muhabbetim sarıyor hoşlandığım kızla konuşamıyorum. evet ya telkinleri üst üste ekledim kendine güven sosyal fobi sosyallik topluluk karşısında konuşma. hepsini dinliyorum şu kızla konuşamıyorum :D öyle deniyorum böyle deniyorum nefes tekniği olsun iç ses olsun işe yaramıyor. o sessizlik ömrümden ömür götürüyor. napıcağımıda bilmiyorum konuşamıyorum ya asosyolliktenmidir nedir bilmiyorum ama başkalarıyla muhabbet sarıyor arkadaşlar ne yapmam gerek nasıl konuşayım ne hakkında konuşayım olmuyor aklıma birşey gelmiyor.

telkinler bizim yerimizede teklif etse harika olurdu bu yolda yürüme işi yorucuymuş :D

Bookmarks