Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Burası benim günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burası benim günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız rahat fakat huzursuz hissediyorum. aklım devamlı bir soruna takılıyor küçük veya büyük farketmiyor ha sorun mu olmadı üretiyor çok gelişmiş gerçekten :D kendine güven ne kadar rahat hissettirsede yanına birşeyler gerek. koruma kalkanı veya başkalarının düşüncesi telkinlerinden birini eklemeliyim veya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Burası benim günlüğüm

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-02-2012, 09:20 PM   #21 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Burası benim günlüğüm

rahat fakat huzursuz hissediyorum. aklım devamlı bir soruna takılıyor küçük veya büyük farketmiyor ha sorun mu olmadı üretiyor çok gelişmiş gerçekten :D kendine güven ne kadar rahat hissettirsede yanına birşeyler gerek. koruma kalkanı veya başkalarının düşüncesi telkinlerinden birini eklemeliyim veya başka bir telkini yeter ki son vurgunu yapabileyim :D dinlediğimden beri sanki çok şey görüp geçirmiş gibi hissediyorum geri dönüşü olmayan birşeye girmişim gibi değişimin farkındayım fakat beynim bu duruma hazır değil sanki. misal eskiden hayatı yeşil görüyorsam şimdi sarı görüyorum bakış açım değişti anlatamıyorum çok farklıyım gibi anlatamıyorum kasmıyacam boşuna :D

yazdıklarımı en baştan okudumda adım adım ilerlemişim :D
umarım herşey çok güzel olur

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2012, 07:56 PM   #22 (permalink)
Teğmen

79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

düne göre daha iyi yarına göre daha kötüyüm :D konuşmaktan korkmuyorum bunu farkettim. kendine güvenim var güzel yani rahatım :D
Alt 24-02-2012, 04:45 PM   #23 (permalink)
Teğmen

genellikle huzurlu oluyorum en basit aksilikte sorunda keyfim moralim kaçıyor kendimi yalnız hissediyorum. bu yüzden koruma kalkanını an itibariyle listeme eklemiş durumundayım. telkinlerin etkisini yitirmemesi için listeyi kısa kesmek zorundayım dinleme süremde haftasonları hariç baya kısıtlı. şuan rahatım istenmeyen düşünceler rahatsız etmiyor. sanırım meşgale bulmam lazım boş boş durunca saçma düşünceler geliyor aklıma
Alt 28-02-2012, 07:30 PM   #24 (permalink)
Teğmen

koruma kalkanı beni dış dünyanın olumsuzlarından koruyor ve rahat hissettiriyor.sosyallik telkini sayesinde rahat konuşuyorum yerinde espri yapıyorum fakat ben çok küçükken Ş harflerini söyleyemiyordum sosyalliği dinledikten sonra Ş harfi geçen cümlelerde zorlandığımı fark ettim geçmişti yeniden hortladı. neyse kendine güvende etki rahatım en azından :D hangi telkinin etkisi en fazla derseniz sonradan dinlemeye başlasamda sosyalik derim ikinci olarakta koruma kalkanı. kendine güvende etki etti sosyallikte iyi ikili oldular konuşurken korkmuyorum budur yani :D

ama şu Ş işini anlamadım psikolojikmidir nedendir anlamadım
Alt 01-03-2012, 01:16 PM   #25 (permalink)
Teğmen

artık düzgün konuşuyorum birilerin yanındada olsam konuşmaktan çekinmiyorum sosyallik ve kendine güven çok iyi ikili oldular.koruma kalkanıylada artık eski saçma düşüncelerimi aklıma bile getirmiyorum gerçekten inanınca herşey değişebilirmiş bunu öğrendim.2 ay oldu sanırım günleri saymıyorumda yuvarlak hesap :D ilk günkü halimden eser yok o depresif tavırlar herşey geçti. ama daha önümde 10 ay var 2 ayda böyle olduysam 10 ay sonra hulk a dönüşebilirim :D
Alt 05-03-2012, 04:35 PM   #26 (permalink)
Teğmen

kendine güven telkini koruma telkini sayesinde anksiyeteli düşüncelerden uzaklaştım sosyalik sayesinde daha düzgün konuşabiliyorum fakat bi yere kadar. yinede konuşmam bir nebze olsun anlam kazandı. bu telkinler garip bir hafta etkisi hat safhada diğer hafta azalıyor bir gitgeller oluyor sanki. bu telkinler tabi kide yolu açıyor yürüyen yine biziz. bu güne kadar sağlam bir dost edinemedim veya bir amaç. bununda etkisi var yazı bekliyorum yine bi uğraş bir amaç edinmek için..
Alt 08-03-2012, 05:33 PM   #27 (permalink)
Teğmen

dikkat ettimde göz temasında çok ilerlemişim. kendine güven telkini artık etki ediyor her gün +1 oluyorum :D sosyallik telkinide etki ettide çevremde kafama göre birisi olmadığından diğerleriyle konuşurken kendimi zorluyorum. espri tarzları muhabbetleri herşeyleri farklı buda can sıkıntısına yol açıyor ama ilk günkü halimden eser yok. misal dün gece uykuda dalmadan önce :) kafamın rahat olduğu hiçbir sıkıntımın olmadığını fark ettim uzunca bir aradan sonra ilk kez bu kadar rahattım koruma trlkini sağolsun. bundan sonra zırt pırt yazmayacam buraya hayatımda önemli değişiklikler olduğunda veya telkinlerin etkisi aşırı olduğundan yazacam. inanıyorum yakında hayatımın dönüm noktasını yakalıyacam işte o zaman asıl benliğime sahip olucam
Alt 26-03-2012, 07:52 PM   #28 (permalink)
Teğmen

uzun zamandır yazmıyordum fakat bu aradada hız kesmeden telkinleri dinlemeye devam ettim. dinlediğim bütün telkinlerin etkilerini hat safada alıyorum. eski sorunlu ben yenilenmiş ben oldum. anlatamıyacağım bir haldeyim eskiden gözümde dev gibi olan olaylar şimdi sorun gurubunda bile değil. bu arada sosyallik yerine sosyal fobiyi dinlemeye başladım. kendime inanamıyorum. benki adres tarif edemezken yabancılarla sohbete dalıyorum tabi kendine güveninde etkisi var tabi. eskiden yapmam gereken işleri yapmak ölüm gibi geliyordu şimdi ise aman ya yaparız diyebiliyorum :) + olarak topluluk karşısında konuşmayı ekledim sosyalfobiyle kombine olması için :)

1 ay önceye göre çok daha iyiyim resmen depresyondaydım nefret gelmişti yaz gelsin diye dua ediyordum şimdi ise yine dua ediyorum fakat etrafı seviyorum karşı cinsle konuşurkende çok rahatım bunuda yazayım :D annem bile konuşmamdaki akıcılığı fark etmiş bana söylüyor :D rahatım ya nerdeyse hiç bir sorunum yok. 2 3 aydır dinliyorum 1 yılın sonunda ciddi ciddi hulk olacağıma inanıyorum :D

bide şunu yapmam gerek özür dilerim

yehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u
Alt 02-04-2012, 09:21 PM   #29 (permalink)
Teğmen

bugün iş başvurusuna gittim hemde yalnız. artık nasıl özgüvenim olduysa hiç kasmadan şartlarımı saydım telefon numaramı bıraktım ve çıktım. benki insanların gözünün içine bakamazken böyle olduysam bu telkinler cidden işe yarıyor. bunun placebo etkisi olma ihtimalini düşünmüyorum artık. sadece kendine güvenim yoktu + çok sakin ve düzgünce konuşuyor aynı zamanda 0 heyecan vardı. kendime inanamadım..

ama günlük konuşmalarımda bir garibim akıcı konuşuyorum ama harfleri karıştırıyorum tekerleme söylerken karıştırırsınız ya öyle işte bir garip hiç akıcı konuşmadığımdan olucak herhalde. koruma kalkanını söylemedim bile. okb mi ne haltsa yada ben öyle sanıyordum neyse artık öyle birşey yok bunuda belirteyim :D yani böyle farklılaştım resmen geçmişe bakıyorumda nerdeeeeen nereyee. bu yaz arta kalan zamanlarımda full dinleyecem gerçi şimdide dinliyorum ama tatildede ara vermeden.. :D
konuşmammdaki sürtüşmeler hariç problem yok he bide bu aralar çok kolay kızıyorum içimde duygu kalmıyor direk akıveriyor aslında iyi birşey fakat sevdiklerim için kötü :( ama herşer süper ve süper olucak dinlemeye devam tam yol İLERİİİ
Alt 02-04-2012, 09:30 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

davutby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
128 Mesajinıza toplam 356 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
davutby will become famous soon enoughdavutby will become famous soon enough

İnşallah çok daha güzel olacak.Ben o kadar dinlememe rağmen tam anlamıyla etkisini gördüğümü daha hissedemedim.
davutby isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks