13-08-2012, 10:48 PM
|
#95 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) günlüklerimizi daha çok.. hani şu sırdaş arkadaşlarımız gibi.. bir tür günah çıkarma aracı olarak kullanıyoruz sanırım.. içimizdeki negatif duyguları kutsuyoruz..
hani sırdaşlarımızla bir konu üzerinde fazla yoğunlaşmak da negatif duygularımızı arttırır ya.. çünkü olumlu tarafları zaten rahatsız edici olmadığından sadece olumsuz cepheden baktıklarımızdır konuştuklarımız..sonra konuştuklarımıza bakar.. bazen konunun negatiflik boyutunu aştığını düşünürüz..
hani ben ak kaplı defter diye bir başlık açmıştım ama hep çok az yorum yazılmıştı başta kendim tarafından olmak üzere.
belki günlüğünün içine ak kaplı bir sayfa açıp.. olumlu duyguları da diğerleri kadar derine inerek paylaşmakta fayda vardır.. :))
yine de nasıl iyiysen.. öyle iyi ol :))
eft uygulamasını ben de çok sevdim..
özellikle her gün en az bir sorunla ilgili uygulama yapıyorum.. hergün düzenli eft uygulamanın enerji akışı üzerindeki etkisini okumuştum..
...ve.. problemi tanımlamakta önceleri zorlanıyordum.. artık sorunun adını pat diye koyabiliyorum.. bubir soruna bakış açımı değiştiriveriyor.. ya da sorunun giriş güzergahını kestirmeden çözmüş oluyorum..
bir yandan da.. bazen.. başladığımdan beri hangi sorunlar EFT ye başvurmamı gereksindirmiş not alsam iyi olurmuş diye düşünüyorum.. çünkü bu durumda nerdeyse istatistiki bir veriye ulaşmam mümkün.. beni sıklıkla rahatsız eden şeyler ne sorusunun cevabını bulmak çok mümkün..
gerek de kalmıyor zaten not almama :)) hergün problemi tanımlama cümlem değişse de.. ilk kelimesi değişmiyor.. ve ilk kelimesi n de ben olmadığım bir sorun yüzünden.. ben her gün kendimi yeni baştan derinden sevmeyi öğrenmek zorunda kalıyorum :))
sorun....yani çözümü gereken şey....
sorunun adı var :))
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |
| |