24-08-2012, 09:28 PM
|
#124 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) dün o olumsuz sese hep seselniyordum değişmemi engellemene izin vermiycem..bugün yine o baskın çıktı we çareyi yine eft yapmakta karar kıldım..kalemi kağıdı elime alınca hemen eft cümleleri aklıma gelir bu sefer zor oldu ama yine de yazdım..her gün bunlara çalışcam bir de yüz kızarrma korkusunaa..ama inssnalar içine çıkabiliiorum..bunlar daa tamamlanırsa daha mutlu olacam.Allahım şükürler olsun sana
//////1.TUR////////
ben her ne kadar biriyle konuştuğum zaman kendimi ondan YETERSİZ,DEĞERSİZ,BAŞARISIZ ve ONUN BAŞARACAĞI ŞEYLERİ kendimin başaramayacağına kendimi inanadırsam da EZİKLİK,AŞAĞILIK kompeksine girip bu sefer de HİÇ HATA YAPMAMA,ONAY ALMA,TAKDİR GÖRME ve böylece KENDİMİ KANITLAMA ÇABASINA girmiş olsam da ben kendimi olduğum gibi kabul ediyor sewiyor,onaylıyor,takdir ediyor vee derinden kabul ediyorum
///////2.TUR//////////
Ben insanlara insan gözüyle bakar,herkesi EŞİT SEWİYEDE görürüm
herkesten önce değeri KENDİME werir.kendmi sewer ve saygı duyar we ondan
sonra insanlara da aynı şekilde dawranırım
insanlarla samimi,içten güleryüzle bir şşekilde konuşurum
inSANLARın yanında ÇOK SAKİN ve RAHAT dawranırım
iletişme geçtiğim zaman duygularımın ve düşüncelerimin saf,doğal,içten oluğunu hisseder ve hissettiririm
anı yaşamanın keyfini çıkarırım
insanlara hiç çekinmeden kendimi ;DOĞALCA ve ÖZGÜRCE içimden geldiği gibi ifaede ederim
başkasının düşüncesinin değil;kendi düşünce ve duygularımın herşeyden önce geldiğini bilir ve ona öre dawranırım
ben içimdeki sonsuz güve inanır ve ondan faydalanırım |
| |