13-10-2012, 09:50 PM
|
#46 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Son zamanlarda bir dalgalıyım, bir durgun... Bazen tek başıma kalabilmeyi çok istiyorum; kalınca da çok sıkılıyorum...Havam nasıl olursa olsun arkadaşlarımla birlikte olmayı seviyorum. Onlar bana iyi geliyorlar. Ama her zaman ki gibi kafam çok çok karışık...Bir insan karar vermekte nasıl bu kadar zorlanır, aklım almıyor...İş için çağrıldım. Mülakatları, testleri falan hep geçtim. Ama son görüşme için şehir dışına çağırıyorlar...Bu safhaya gelince pek eleneceğimi sanmıyorum. Ama sorun şu ki işi isteyip istemediğimi bilmiyorum. Aklımda başka bir iş var. Ama onun ne tarihi, ne şehri, ne de benim girip giremeyeceğim hiç belli değil. Bu işe de ciddi bakmıyorum, evde oturmaktan iyidir, diyorum. Ama onlar çok ciddi bakıyorlar. 1 sene dolmadan çıkarsam 5000 lira tazminat ödeteceklermiş...İstediğim iş belli olcak da ben alıncam da falan da filan, ben en iyisi başvurayım dedim. Aslında herkes olumsuzdu ama ben anlattıkça onlar da ısındılar. Dün bir arkadaşıma napim 5000 i gözden çıkardım deyince biraz dalga geçer gibi 5000i de gözden çıkarmış falan dedi:)) ben de napim ya evde oturdukça psikolojim bozuluyor; akıl sağlımdan önemli mi falan dedim :D Nasılsa işe girince öderim dedim:)) Öle söyleyince haklısın dedi...
İlk işe kasım ayında girdim. Haziranda istifa ettim. Devamında ki kasım ayında, başka bir işe girdim. Mart ayında istifa ettim. Yine kasım ayı geliyor:)))Yine aynı tarz bir iş:)))Ve ben yine nasılsa çıkarım diye başvuruyorum :))) Evrenin artık şunu öğren dediği bir ders var da ben gözüme soksa da göremiyor muyum:)))Sizce???????? Doğruyu nasıl bulcam???Rüyalarıma sorsam söyler mi???Allah'ım nolur hayırlı değilse olmasın diyorum, bunun kararını bile Allah'a bırakıyorum, ah şu ben :))) |
| |