Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet ByKuS onu kasdediyorum, ben baya bir dinledim onu...Çekirdek inanç çalışmamda Özlem Hanım yeterli dedi öyle bıraktım:)))...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-11-2012, 10:03 PM   #71 (permalink)
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Evet ByKuS onu kasdediyorum, ben baya bir dinledim onu...Çekirdek inanç çalışmamda Özlem Hanım yeterli dedi öyle bıraktım:)))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2012, 03:40 PM   #72 (permalink)
Teğmen

103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Pazartesi itibariyle 2. devirdeki 4 günümü bitirdim...Şehir dışındaydım bu 4 günde... 2. devirim daha bir çetrefilli geçiyor:) Yine hasta oldum. Telkinleri dinlediğimden beri sürekli hasta mı oluyorum ne??????Bünyem çok zayıfladı ve kabuslarım başladı tekrardan. Geceleri pek rahat uyuyamıyorum...Bir de şehir dışında olduğum için olumlamalarımı pek yapamadım:( Normalde çoook yoğun ya da yorgun da olsam mutlaka sabah-akşam okurdum. Ona biraz canım sıkıldı ama bugün tekrardan toparlayacağım. Evimdeyim, izinliyim, içeyim ıhlamurlarımı iyileşeyim, dinleneyim :)))
1. dönem sonu gözlemlerimi yazayım; kalabalık içinde çalışmak zorunda olduğum için etkileri daha kolay farkedebiliyorum...Şehir dışında eğitim dolayısıyla bulunuyordum. İnsanlarla konuşurken birebirde rahatım da topluluk içinde pek rahat olamıyordum. Şimdi çok rahattım, yerimden konuşurken...Ama sahneye çıkıp olay canlandırması yapıyoruz, orada gönüllü olamadım...Yine de 1 defa sahneye çıkarıldım ve gayet rahattım. Hatta çok güzeldi:) Sonra kendime kızdım, niye gönüllü olmamışım diye:)))Sanırım bunu da yeniyorum:)) Artı her yerde olduğu gibi benim çalıştığım yerde de sorunlar var. Bunu diğer yetişenlerle eğitime geldiğimde daha iyi anladım, onların bahsettiği çoğu sorunu ben de yaşıyorum ama çok pozitif odaklı olmuşum artık, onlar kadar dert etmiyorum...
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2012, 11:18 PM   #73 (permalink)
Teğmen

4 yapraklı yoncammmmm, yine durgunlaştım...Şu değişim artık tamamlansın istiyorum daha doğrusu çekirdek inanç cdlerimi dinleme sürecim bitsin artık...
Alt 09-12-2012, 08:24 PM   #74 (permalink)
Teğmen

Eveeeeeeeet 2.periyot + 3 günlük dinlenme sürecim bitti. Bu gece 3. periyota başlıyorum :))) 2.periyotu değerlendirirsem 1. periyota göre biraz daha durgun geçti.Değişimi çok fark edemedim. Ama çoook pozitifim hala:) Hatta bazen aksilikler olduğunda şaşırıyorum, nasıl olur ya falan diyorum. Sanki içimde birşey o kadar emin ki herşeyin iyi gitmesi gerektiğinden...
Alt 14-12-2012, 11:30 PM   #75 (permalink)
Teğmen

Off poff üff püüff enerjim düştü ve nerdeyse en üstten en alta...Kötü tarafı bunu herkes de farkediyor ve söylüyor. Bilmiyorum ki neden??? Karamsar havalardan mı, yeni olan bir şeyin (işimin) sıradanlaşması mı, öğrenme sürecinin yavaşlaması mı bilemedim ki. Sabah danslarımı bıraktım, olumlamalarım arada sekteye uğruyor,onlardan mı acaba?... Artık aklımdan olumsuz şeyler geçiyor ve beynim dur dese de kalbim olumsuzu hayal etmeyi seviyor. Sanki bir oyunun içindeydim de sıkıldım gibi...
Dün gece o kadar çok kabus gördüm ki nerdeyse hiç uyuyamadım...Uyanıp uyanıp hııım bu telkin beni rahatsız ediyor deyip bakıp bakıp geri uyudum, geri uyandım... Deli gibi yemek yiyorum, sürekli. Üstelik ben ki yediği içtiği her şeye dikkat eden ben; gecenin kör vaktinde yemek yiyip uyuyorum...Offf yazdıkça fena oldum, ne kadar batmışım yahu...Neyse toparlanma zamanı gelmiş; bakalım :)
Alt 15-12-2012, 08:46 PM   #76 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

hmm nil'di dimi ?? bende bu affetme meditasyonunu 29 veya 30 gün oldu dinliyorum hala 41 gün olana kadarda dinlemeye devam edicem.. Bende etkilerini rüyamda görüyorum sarılmalar gülerken görmeler neşeli halleri göremediğim zamanlarda da işe yaramadığını düşünmüyorum onlardan özgürleşiyorum.. Ama daha önemli bir eksikliğimi farkettim.. İçine kapanıklık bu 41 gün çalışması bittikten sonra sıra bu çalışmaya başlamak için araştırmalar yapıcam.. adım adım değişim.. Şu meditasyonlardan önce geceleri uyumak için çok kıvranırdımda bir türlü uyuyamazdım bazen saatler geçerdi. Daha sonra meditasyonlara başladım ve bu sorundan kurtuldum. Çok mutlu olmustum artık çok daha rahat ve kolay bir şekilde uyuyabildiğimi gördüğümde işe yaradığına inanmaya başladım...

Şehir dışındaki eğitimin tam olarak ne eğitimi ?? (gözümden kaçmazz bu özel bir eğitim sanırımm)) şu 3. periyoda başladığını söylemişsin sanırım çekirdek inanç çalışmalarından bahsediyorsun kaç periyottan oluşuyor bu çalışma ??

Nil sana birşey söylicem.. en son attığın mesajla ilgili sen sen ol sakın çalışmaları aksatma.. Neden biliyormusun sen değişmek için adım attığında bir süre sonra bilinçaltı değişime direnç gösteriyor ve bazı şeyleri yapmakta gerçekten zorlanıyorsun bu durumda da çalışmalarda aksaklıklar oluyor bu aksaklıklar insanı rehavete tembelliğe sürüklüyor ve sonra ne mi oluyor en başa dönüyorsun.. Tabii çalışmaları aksatmadan da sürdürebilirsin.. bak 4-5 çalışmayı aksatmadan 29-30 gün boyunca sürdürebiliyorsam etkili bir yöntemim olmalı değil mi.. İlk hafta çalışmalara başlarken şikayetlerim vardı bilinçaltım değişime bu şikayetler yoluyla engel olmaya çalışıyordu ama o ilk haftayı atlattığımda (daha doğrusu çalışmamın benim için önemini anladığımda) çalışmaların devamını kolayca getirebildiğimi gördüm..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2013, 09:56 PM   #77 (permalink)
Teğmen

Selam 4 yapraklı yoncam özledin mi beniiiiiiii:))))))))
Öncelikle BykUs nete giremediğim için cevap biraz gecikti kusura bakma...Benim devam etmekte zorlanmamın sebebi sanırım sürekli aynı şeyleri tekrar etmemin beni çok sıkması...Daha doğrusu beynim sıkılıyor, aynı şeyleri yapmaktan :))Ama inançlıyım devam edeceğim yine de:)) Meditasyonları da çoktan bıraktım, sanırım yazdım burda ama dönüp okumuyorum yazdıklarımı Özlem Hanım öyle olmasını istediği için bırakmıştım...Şehir dışı eğitimim de işle ilgili genel merkezde eğitim veriliyor. Benim özel aldığım bir eğitim değil yani...Periyodla kastettiğim de dediğin gibi çekirdek inanç çalışması ile ilgili...10 gün dinleyip 3 gün ara veriyorum ve bu döngü 4 defa sürecek. Yani 52 güne denk geliyor...Vee desteğin için çoook çok teşekkürler:)))
Eveeet çekirdek inanç çalışmamıdün itibariyle bitirdim...Henüz tam anlamıyla yeterli olduğunu düşünmüyorum; devam edeceğim yani. Zaten hayatımın bir parçası oldu telkinler ara verince bile bir eksiklik hissediyorum:) Gelelim faydalı olup olmadığına; başlangıç günüme kıyasla arada çok büyük farklılıklar görüyorum diyebilirim...Nasıl farklar mesela; örneğin bugün yeni müdürümle tanışacaktım. Hiç bir çekingenlik duymadım. Eskiden statü takıntım vardı. Onlardan sıcaklık gelmeyince pek yaklaşamazdım. Bugünse yanına gittim. Benden beklentilerini falan sordum, çok sıcak birisi değil o yüzden çok kaynatamadım ama yine de otorite sınırları için de gayet rahattım:) Eskiden yeni ortamlara girdiğimde ya da yeni insanlarla tanıştığımda gerilirdim, ilk günler pek rahat açılamazdım, şimdi ise çok rahattım:)))Söylediğim sözleri ya da yaptıklarımı sürekli tartardım. Çok kontrolcüydüm. Sürekli doğru mu yaptım, doğru mu söyledim modundaydım; şimdi zaman akıyor ben akışına bırakıyorum yani daha plansız hareket ediyorum. Kendimi ittirmek zorunda değilim artık '' hadi git merhaba de hadi hadi'' demelisin falan gibi... Daha olumluyum aklıma kötü şeyler pek gelmiyor...Çok güler yüzlüyüm:)))İletişim iletişim iletişim ...Biliyorum bu yıl inanılmaz başarılara imza atacağım ; zaten burcumda öyle söylüyor:)))
Alt 27-01-2013, 11:37 PM   #78 (permalink)
Teğmen

4 Yapraklı yoncam, sürekli giriyorum nete, okuyorum burada yazılanları ama içimden hiç birşey yazmak gelmiyor. Çekirdek inanç çalışmam bitince sadece dışa dönüklük dinlemeye başladım, bilmiyorum o mu sarstı beni. Çok pozitif olamıyorum artık. Tekrar eski düzene geçip tüm çekirdek cdlerimi toplu dinleyeceğim...
Bugün arabayla kaza yaptım. 10 gündür tek başıma araba kullanıyorum. Bu benim için inanılmaz bir başarı :)))Çok mutlu oluyorum çok basit bişey aslında ama sanki büyümüşüm gibi:) Tek başıma yaptığım bişey :))Neyse kazacık çok çok küçüktü. Benden de kaynaklı değildi zaten...Neyse Allah büyüklerinden korusun...Öyle bu günlerde böyle ufak tefek terslikler oluyor ve canım sıkılıyor. Sanki bir büyü vardı ve bozuldu gibi :( Kendimde keşfettiğim olumlamalar benim enerjimi çok çok yükseltiyor. Bi de dans etmek :))Bu aralar ikisine de ara verdim . Sanırım bunların da etkisi var. Her şey çok güzel olsun artıııııııııııııııııııııııııık........
Alt 31-01-2013, 07:45 PM   #79 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bazen küçük adımlar bile çok büyük anlamları içinde taşır. B ir ufacık kanıt bile yeter değişimin diğer adımlarına geçmek için. Şimdi hangi haldesin biliyor musun yeni sene adapte olma hali. Olumsuzluklar gelmesi çok normal, ego sesin seni eski günlerine davet edecek sen ise güçlü durarak değişimin kalıcılığını ona kanıtlayacaksın ve yolunda devam edeceksin. Her şey güzel olacak.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2013, 12:19 AM   #80 (permalink)
Teğmen

Smile Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Çok teşekkür ederim sweet:) Aslında iyiye dair umut hep içimde var ama arada bir şeylerin kötü gitmesi beni şaşırtıyor...Yazında en çok ''Şimdi hangi haldesin biliyor musun yeni sene adapte olma hali. '' cümlesini sevdim. Sanki bana doğru yolda olduğumu söylüyor gibisin... Birilerinin desteğini aldıkça daha da umutlu, daha da güçlü yürüyorum yolumda:)))

Bookmarks