Nil de Değişim Denizine Atladı:))))Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir de parayla ilgili olan negatif inançlarımın farkına vardım. Hala da çözemiyorum. İş bulamamamın hatta bulduğum işlerde duramamın sebebi bile bu belki de...Çünkü çok tuhaf bir şekilde bana açılan kapıları ittiğimi farkettim...iİlkokuldan beri hep çalışmak zorundayım şeklinde hissettim kendimi...O, ben ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
20-09-2012, 08:29 PM
|
#11 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Bir de parayla ilgili olan negatif inançlarımın farkına vardım. Hala da çözemiyorum. İş bulamamamın hatta bulduğum işlerde duramamın sebebi bile bu belki de...Çünkü çok tuhaf bir şekilde bana açılan kapıları ittiğimi farkettim...iİlkokuldan beri hep çalışmak zorundayım şeklinde hissettim kendimi...O, ben çocukken pazarda su satardım diyenlere hep sinir olmuşumdur:)))Bir kere benim pazarda o suyu satacak ne girişkenliğim vardı, ne de topluluk için de öyle bağıracak özgüvenim:)) Hep kendimi aileme yük olarak görmüşüm:( Ne acı, halbuki çok da anlayışlı ve sevgi dolu bir ailem varken...Şimdi bile evle ilgili bir masraf bile olsa hemen kendi üzerime alınırım...Sadece onlarla da sınırlı değil; bir arkadaşım en basit bir çay ısmarlasa üzerine de bir şaka yapsa hemen alınırım. Ya da kimsenin bana yardım etmesinden hoşlanmıyorum. Biraz incinsem hemen benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok şeklinde aptal gurur cümlelerine giriyorum. Özellikle de maddi konularda yapılan bir yardım da kendimi çok ezik ve borçlu hissediyorum... Bugün bolluk bereket olumlamalarına ya da işle ilgili olumlamalara başlayacağım. 21 gün aynı olumlamaları tekrarlamayı düşünüyorum. Ama doğru olumlamaları seçtiğim konusunda emin değilim. Çünkü o kadar da derinden hissetmiyorum nette yazılanları...Bakalım seçelim nasıl olacak gelişmeler:)))))))))))) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
20-09-2012, 08:32 PM
|
#12 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) daha da güzelleşin iyileşin.... bizi de paylaşımlarınız bilgileriniden eksik bırakmayın.. ilginçç gözküyo yazdıklarınız... bize de ilham olabilirsiniz... sevgiler... güzel gelişimler....
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | Offline
| |
20-09-2012, 08:53 PM
|
#13 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Alıntı: katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı
Bir de parayla ilgili olan negatif inançlarımın farkına vardım. Hala da çözemiyorum. İş bulamamamın hatta bulduğum işlerde duramamın sebebi bile bu belki de...Çünkü çok tuhaf bir şekilde bana açılan kapıları ittiğimi farkettim...iİlkokuldan beri hep çalışmak zorundayım şeklinde hissettim kendimi...O, ben çocukken pazarda su satardım diyenlere hep sinir olmuşumdur:)))Bir kere benim pazarda o suyu satacak ne girişkenliğim vardı, ne de topluluk için de öyle bağıracak özgüvenim:)) Hep kendimi aileme yük olarak görmüşüm:( Ne acı, halbuki çok da anlayışlı ve sevgi dolu bir ailem varken...Şimdi bile evle ilgili bir masraf bile olsa hemen kendi üzerime alınırım...Sadece onlarla da sınırlı değil; bir arkadaşım en basit bir çay ısmarlasa üzerine de bir şaka yapsa hemen alınırım. Ya da kimsenin bana yardım etmesinden hoşlanmıyorum. Biraz incinsem hemen benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok şeklinde aptal gurur cümlelerine giriyorum. Özellikle de maddi konularda yapılan bir yardım da kendimi çok ezik ve borçlu hissediyorum... Bugün bolluk bereket olumlamalarına ya da işle ilgili olumlamalara başlayacağım. 21 gün aynı olumlamaları tekrarlamayı düşünüyorum. Ama doğru olumlamaları seçtiğim konusunda emin değilim. Çünkü o kadar da derinden hissetmiyorum nette yazılanları...Bakalım seçelim nasıl olacak gelişmeler:)))))))))))) | Merhaba , aynı sıkıntılar bendede var ve sebebi yada çözümü ne bilmiyorum :( | Offline
| |
20-09-2012, 10:50 PM
|
#14 (permalink)
| Teğmen
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) İyi dileklerin için çok teşekkürler Kutayhun:) Ben de daha da fazlasını senin için diliyorum:)))Foto_kontes bence bunun farkına varmak bile çok büyük bir adım:) Açıkcası çok sebebiyle ilgilenmiyorum. Çözüm olarak da bilinçaltımı temizlemeye kafayı takmış durumdayım. Bunun en güzel yolunun da meditasyon olduğunu düşünüyorum. Artı Nil Gün'ün motivasyon cdlerini dinliyorum.Onun meditasyonlarını yapıyorum. Bol bol kitap okuyorum. Artı yazdıklarım... Bakalım gelişmeleri birlikte göreceğiz:) | Offline
| |
21-09-2012, 04:38 PM
|
#15 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) 4 yapraklı yoncam, ben aslında bir çöpçüymüşüm:)))Bugün odamı temizledim. Bir yerde okudum. Enerjilerin geçişini kolaylaştırmak için gereksiz şeylerden, tozdan, kirden vs. vs. den heeeeeeep kurtulmak lazımmış:)) Ama sorun şu ki meğersem benim içimde bir Derya Baykal 2 varmış:)))Ehe ehe ehüüü)))Yafs krem kutularından tut, takmadığım tokalara, süslere püslere her şey bir işe yarar diye biriktirmişim:))) Atmak 2 günümü aldı. Elime aldığım her şeye bir iç ses hayıııııııır bunu da mı bunu da mı dedi:))Eveeeeeeeeeeeeeet onu da, bunu da, şunu da:))))Her şey çöpe...Ya insan ders kitaplarına bile mi kıyamaz:) Valla en zor kitaplarla, notlarla vedalaşmaktı...Arkadaşım sen ona çalıştın ve bitti o...Hala bir notu saklamanın ne anlamı vardır ki. Hayır sanki ihtiyacım olsa şu internet çağında kalkıp o notları okuyacağım:))Neyse ilkolkuldan kalanları attım :p da heeheee:)) şaka şaka o kadar da değil:))) Ama üniversite notu bile olsa yahu ne işe yarar ki. İşte ben böyle pinpirikliyim. Emek benim için çok değerlidir. Emek verdiğim şeylerle kolay vedalaşamam. Başkasının ders notundan ders bile çalışamam. Ders bile asamam:))Off off kuralcı ben. Şu kurallarımı hep yıkcam...Sırf kuralları çiğnemek için çiğneyeceğim...Bir keresinde bir arkadaşım senin karakterini çok seviyorum. Prensiplerin var ve onları çiğnetmiyorsun demişti. Hayır...Ben artık kuralcı olduğumu kabul ediyorum ve sevgiyle evrene gönderiyorum. Ben artık esnek bir insanım:)))
NLP 'de bir teknik vardır. Çapa atmak diye...Mesela çok mutlu olduğunuz bir anınız da giydiğiniz elbiseyi ya da şanslı bir anınızda taktığınız bir takıyı pek kolay unutmazsınız...Ona bir anlam yüklersiniz. Başka zamanlarda da onu gördüğünüz de mutlu olursunuz falan işte:)))Ben bu boyutu biraz abartanlardanım:)))Ne biraz mı :)))) Mesela aaa şu sinema bileti sevgilimle ilk gittiğimiz filmin biletleri; şu kibrit kutusu, hani arkadaşlarla İstanbul'un altını üstüne getirmiştik ya ordaki kafeden yürütmüştüm....Üfff be :D Üzerinde özel not olmayanları attım. Çoğuna genelde not yazar, tarih, saat falan yazarım bi de:)))Üfff ah şu ben. Sonra da bilinçaltım bilinçaltım diye dert yan:))) Yok artık ne suçu var onun, yahu bana da bu kadar anı yüklesen ben de taşıyamam:))))Tabi bir de kötü anısı olup da ısrarla kullandıklarım. Size de güle güle:))Birisi bir keresinde ayrıldığı sevgilisini unutmak için onun aldığı yastığa sarılıp uyuduğu ve bunun ona çok iyi geldiğini söylemişti. Ama mantık çerçevesinde bakınca da bana bir o kadar kötü bir düşünce gibi gelmişti...Ama halbuki ben de aynı şeyleri ne çok yapıyormuşum farkında olmadan... Kötü anıları kimle, nerde, ne zaman olursa olsun serbest bırakmak lazım...Neyse daha elbiselere geçemedim. Allah'tan onlar her sene canım annem tarafından zorla seçtirilir:))) Ohhh be Valla rahatladım sanki sadece odamı değil, içimi de temizledim...Hadi bu kadar mola yeter sıra elbiselerde:))) | Offline
| |
21-09-2012, 04:55 PM
|
#16 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Ha bir de arkadaşlarıma sürpriz yapmak istiyordum. Şöyle çook eski tarihlerden şimdi ki tarihteki o dijital resimleri bastırmak istiyordum. Dün gece aklıma geldi. Çoook süper bir fikir di mi :p Tamam bence de orjinal değil ama öyle bişeyimiz yok bizim :D Neyse demin maillerimi açtıp bir baktım, indirim sitesinin birinde foto baskısı indirime girmiş:)))Çekim yasası bana da mı işlemeye başladı, artık evren beni de mi seviyoooor:)))Oleeeeee yoksa yakında yeteneklerime uygun, iş arkadaşlarımla süpeeeeeeer anlaştığım, çoook severek ve en harika şekilde yaptığım, boool paralı ( miktar aramızda:) )), benim ve herkesin hayrına olan süper işim de mi bana gelecek:))))Açtım kollarımı sevgiyle kabul ediyorum...Hadi gel...Bu arada olumlamaları mı seçtim. İş teması ana konu olup, bolluk bereketin de dahil olduğu olumlamalar. Ben tek konu olarak düşündüm ikisini de umarım doğrudur... | Offline
| |
22-09-2012, 03:10 PM
|
#17 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Bugün olumlamalarımın 2. günü...Gece yatmadan önce meditasyon yapıp rahatladıktan sonra olumlamaları hissederek okumaya çalışıyorum.Gündüzleri de aklıma geldikçe okuyorum. Ayrıca visha'nın yüklediği my desktop therapy programını kurdum, az önce. İçine olumlamalarımın bir kısmını yükledim. Onlar ekrandan akıyorlar. Bir de heromaster'ın subliminal images programını kurdum. İkisi de aynı anda çalışıyor. ( http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/ ) Telkinlerimi de gündüzleri pek dinlemiyorum artık, belki 1-2 saat... Hatta tamamen de bırakabilirim. Gece dinleme sürem yeterli zaten. Çok da yüklenmemek lazım... | Offline
| |
22-09-2012, 06:47 PM
|
#18 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Nil ne güzel şeyler yazmışsın ne kadar yol almışsın. Farkındalıklarının artmış oldupu bariz belli oluyor iyi ki varsın. Olumlamaları aynı benim gibi yapıyorsun telkin kararında da öyle iki ortak noktamızın olması benim çok hoşuma gitti. Sana tavsiyem sabır ve kendine hedef defteri yapabilirsin neredeyse ben bu yıl hedef defterime yazdıklarımın yarısını gerçekleştirdim. Olumlamalarda şimdiki zamanı kullan mesela ben bu aralar en çok her şey yolunda yı kullanıyorum. ;) Ol iz vel. All is well. :D
İstikrarlı olduğun için başarın kaçınılmaz daha çekirdek inanç çalışması öncesi bu kadar yol almışsın onu da yptırınca her şey çok daha güzel olacak buralarda kal yazdıklarını okumak öyle iyi geldi ki bu samimi ve sıcak anlatım için de ayrıca teşekkürler.
Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ne koşulsuzundan. ;) | Offline
| |
23-09-2012, 07:42 PM
|
#19 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Sweet, pozitif enerjin hemen kaplamış günlüğümü:))))Çoook çok teşekkür ederim; ne güzel şeyler yazmışsın:))) Özellikle eski üyeler bişeyler yazınca çok mutlu oluyorum, kendimi ailenin içine dahil olmuş gibi hissediyorum:))) Ortak noktalarımızın olmasına çok sevindim; demek ki doğru yoldayım :))) Bu arada başka ortak noktalarımız da var ama yavaş yavaş yazıyorum :) Tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim, hedef defteri hazırladım ben de :) Gelişime kafayı taktım ya nerde ne okusam hemen uyguluyorum:)) Ben listeyi biraz abartmışım, 150 madde falan var :)) Artık kaç yıla yayılır bilmiyorum :p
Ben de burda olmaktan çooook mutluyum...Uzun süre de burda olacağım sanırım, anlatmak istediğim, burda öğrendiğim ve öğreneceğim o kadar çok şey var ki:)))Ama sen o kadar cesaret verdin ki bana ayrıca tekrar teşekkür ederim... İyi ki varsın, iyi ki varsınız:))) | Offline
| |
23-09-2012, 07:52 PM
|
#20 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Sevgili Nil bence hedeflerin için bu başlığı okumalısın. İşine yarayacağını düşünüyorum. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...sum-oyunu.html
Sevgiler. | Offline
| | | |