30-11-2012, 03:40 PM
|
#72 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Pazartesi itibariyle 2. devirdeki 4 günümü bitirdim...Şehir dışındaydım bu 4 günde... 2. devirim daha bir çetrefilli geçiyor:) Yine hasta oldum. Telkinleri dinlediğimden beri sürekli hasta mı oluyorum ne??????Bünyem çok zayıfladı ve kabuslarım başladı tekrardan. Geceleri pek rahat uyuyamıyorum...Bir de şehir dışında olduğum için olumlamalarımı pek yapamadım:( Normalde çoook yoğun ya da yorgun da olsam mutlaka sabah-akşam okurdum. Ona biraz canım sıkıldı ama bugün tekrardan toparlayacağım. Evimdeyim, izinliyim, içeyim ıhlamurlarımı iyileşeyim, dinleneyim :)))
1. dönem sonu gözlemlerimi yazayım; kalabalık içinde çalışmak zorunda olduğum için etkileri daha kolay farkedebiliyorum...Şehir dışında eğitim dolayısıyla bulunuyordum. İnsanlarla konuşurken birebirde rahatım da topluluk içinde pek rahat olamıyordum. Şimdi çok rahattım, yerimden konuşurken...Ama sahneye çıkıp olay canlandırması yapıyoruz, orada gönüllü olamadım...Yine de 1 defa sahneye çıkarıldım ve gayet rahattım. Hatta çok güzeldi:) Sonra kendime kızdım, niye gönüllü olmamışım diye:)))Sanırım bunu da yeniyorum:)) Artı her yerde olduğu gibi benim çalıştığım yerde de sorunlar var. Bunu diğer yetişenlerle eğitime geldiğimde daha iyi anladım, onların bahsettiği çoğu sorunu ben de yaşıyorum ama çok pozitif odaklı olmuşum artık, onlar kadar dert etmiyorum... |
| |