Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: annie hall Nickli Üyeden Alıntı Aslansın, kaplansın, pantersin, sen yaparsın!! Yürüü bee kim tutar seniii sağol canım benim :) siyah bir panter olmayı her zaman çok istemişimdir. ay çok mutlu oldum...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-05-2013, 04:17 PM   #91 (permalink)
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslansın, kaplansın, pantersin, sen yaparsın!! Yürüü bee kim tutar seniii
sağol canım benim :)
siyah bir panter olmayı her zaman çok istemişimdir. ay çok mutlu oldum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2013, 04:41 PM   #92 (permalink)
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler bende gerçekten kitaptan çok faydalanıyorum. Cidden insana bir huzur ve sükunet geliyor. Farklı açılardan bakmaya başlıyor insan olaylara. Sözün tam da burasında bende mesneviyi okumayan arkadaşlarıma öneririm. Mesnevide tıpkı"İYİ HİSSETMEK" kitabı gibi pek çok manada bakış açınızı ve algınızı değiştirir. Hz Mevlana bir doktor gibi, bir öğretmen gibi, bir baba gibi şefkatle kucaklar ve değiştirir. Öyle çok konuda kendimi affettim ki ben o kitabı okurken ve öyle çok konuda değiştirdim fikirlerimi. Bana çok ama çok iyi gelmişti. Hala başucu kitabımdır. Arada açar okurum ve nefes aldığımı, içimin umutla dolduğunu hissederim. Tekrar teşekkür ederim. İyi hissetmek kitabı ve iyi hissetmek tv için. Çok ama çok faydasını görüyorum. Sevgimle, Işık*
mrb Işık, ben de mesneviyi okumak istiyorum. açıkçası bu konuda fazla bir fikrim yok. bir arkadaşım mesneviye "BİR ANADOLU HÜMANİSTİ" isimli kitapla başlamamı istedi. senin de fikrini almak istiyorum. sen mesneviyle ilgili hangi kitabı okuyorsun.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2013, 04:58 PM   #93 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Alıntı:
serpilelif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb Işık, ben de mesneviyi okumak istiyorum. açıkçası bu konuda fazla bir fikrim yok. bir arkadaşım mesneviye "BİR ANADOLU HÜMANİSTİ" isimli kitapla başlamamı istedi. senin de fikrini almak istiyorum. sen mesneviyle ilgili hangi kitabı okuyorsun.
Mesneviye birde Rumi ve aşkın terapiyle giriş yapabilirsiniz. Yazarı Faik Özdengül. Aynı zamanda oldukça faydalı bir kitaptır. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Oradan mesneviye giriş yapabilirsiniz.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2013, 05:00 PM   #94 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Ben birde Faik Hocama sorayım bakalım o ne tavsiye edecek.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2013, 09:39 PM   #95 (permalink)
Teğmen

110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sevgili günlüğüm
şimdi akşam tartıldım ve
an itibariyle Nihayet 80.0 kiloya ulaşmış olduğumu gördüm
sabah kalktığımda belki de kendimi 79 larda da görebilirim.
80 li kiloların defterini kapatıyorum çok şükür

ve artık günlük hayatta dışarı çıkarken hergün giydiğim kıyafetimin artık üzerimden döküldüğünü ve artık o kıyafetlerle çok rahat spor yapıp hareket ettiğimi farkettim. son 1 hafta içinde iştahımın çok kesilmesi ve çok su içmem nedeniyle hızlı bir kilo kaybı yaşadım.
bacaklarımın dizden yukarısını bugün ışık altında gördüm kötü görünüyorlar.
galiba çok kilo vermenin sonucunda altta gizli kalmış selülitler ortaya çıkmış olsa gerek. kilo vermek sevindirici ve moral verici. ancak hala kendimi güzel ve çekici görebilmem için yeterli değil.

bir de unutmadan söyleyeyim mutlu ilişkiler telkini sayesinde insanlardan daha fazla ilgi görmeye başladım. hala karşı cins cephesinde bir gelişme yok ama günlük hayatımda insanlarla sosyal ilişkilerim diyaloglarım arttı. olsun bu bile kendimi daha bir "insan gibi" hissetmeme neden oldu. şimdilik güzel söz duymuyorum. bakalım o ne zaman olacak?
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2013, 09:52 PM   #96 (permalink)
Super Moderator

en kısa zamanda oda olacaktır. Harikasın çok azimlisin. Seni alkışlıyorum.
Alt 31-05-2013, 11:25 PM   #97 (permalink)
Üsteğmen

Değişmek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Değişmek will become famous soon enough

sanırım kendime bir idol buldum günlüğünü takip edicem başarılar :)

..................................................................
Değişmek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2013, 03:22 PM   #98 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
en kısa zamanda oda olacaktır. Harikasın çok azimlisin. Seni alkışlıyorum.
teşekkür ederim iyi ki varsın :)

Alıntı:
Değişmek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanırım kendime bir idol buldum günlüğünü takip edicem başarılar :)
hoşgeldin günlüğüme :) sana da başarılar dilerim :)
Alt 01-06-2013, 03:28 PM   #99 (permalink)
Teğmen

merhaba günlüğüm
son günlerde moralim biraz düşük çünkü fiziksel performans olarak bünyemi çok zorlamış olmalıyım ki inanılmaz yorgunum.
e regl döneminde bile inat edip spor yapıcam diye evde dansedersem hiç dinlemezsem olacağı buydu tabi. dönem bitti ama yorgunluk bitmedi. bir de ilgi ve sevgi eksikliği hissediyorum. özellikle de bir erkeğin ilgisine çok ihtiyacım var.

ama hastayım diye otursaydım tartıda böyle sürpriz kilolarla da karşılaşmıycaktım. herşeyin bir bedeli var tabi.
Bugün kendimi 79.4 olarak gördüm tartıda
ancak sevinemiyorum dediğim gibi dinlenmeye çok ihtiyacım var regl dönemi üstüne bir de sınav temposu düşünün halimi...
üstbacak ve kalça kısımlarında cildimde gevşemeler var. sıkılaştırıcı losyon almalıyım şart oldu. yürüdükçe dalgalanmaya başladılar. eskiden taş gibiydim.

bir de sanırım mutlu ilişkiler telkininden çok mu şey bekliyorum nedir. dışarı çıkıp insan içine karıştım ama bi erkeğin bile bana beğenerek baktığını görmedim
çok aşırı susama ve su içme var bir de son birkaç günde. acaba telkinin etkilerinden mi bilemedim. bu sitedeki telkinlerde bile aşırı susama etkisi görüldüğüne göre alfafrekansta sanırım haydi haydi görülür.
bir de regl döneminde alfarekansların bünyemi olumsuz etkilediğini ve daha çok yorduğunu tespit ettim. ama 21 gün aralıksız dinleyebilmek için ara vermek istemedim. dinleidkten önce daha dinçken, dinlerken ve dinledikten sonra çok başka hal alıyordu bünyem. zaten uyarılar kısmında mesela hamileler dinlemesin denilmiş. buna ek olarak regl döneminde olanlar dikkat etsin diye de ekleme yapılabilirdi.
Alt 01-06-2013, 07:28 PM   #100 (permalink)
Üsteğmen

serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road

Alıntı:
Mesneviye birde Rumi ve aşkın terapiyle giriş yapabilirsiniz. Yazarı Faik Özdengül. Aynı zamanda oldukça faydalı bir kitaptır. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Oradan mesneviye giriş yapabilirsiniz.

teşekkür ederim. notumu aldım.
Elif Şafak ın AŞK isimli kiatbını okumuş muydun.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks