merhaba günlüğüm
son günlerde moralim biraz düşük çünkü fiziksel performans olarak bünyemi çok zorlamış olmalıyım ki inanılmaz yorgunum.
e regl döneminde bile inat edip spor yapıcam diye evde dansedersem hiç dinlemezsem olacağı buydu tabi. dönem bitti ama yorgunluk bitmedi. bir de ilgi ve sevgi eksikliği hissediyorum. özellikle de bir erkeğin ilgisine çok ihtiyacım var.
ama hastayım diye otursaydım tartıda böyle sürpriz kilolarla da karşılaşmıycaktım. herşeyin bir bedeli var tabi.
Bugün kendimi 79.4 olarak gördüm tartıda
ancak sevinemiyorum dediğim gibi dinlenmeye çok ihtiyacım var regl dönemi üstüne bir de sınav temposu düşünün halimi...
üstbacak ve kalça kısımlarında cildimde gevşemeler var. sıkılaştırıcı losyon almalıyım şart oldu. yürüdükçe dalgalanmaya başladılar. eskiden taş gibiydim.
bir de sanırım mutlu ilişkiler telkininden çok mu şey bekliyorum nedir. dışarı çıkıp insan içine karıştım ama bi erkeğin bile bana beğenerek baktığını görmedim
çok aşırı susama ve su içme var bir de son birkaç günde. acaba telkinin etkilerinden mi bilemedim. bu sitedeki telkinlerde bile aşırı susama etkisi görüldüğüne göre alfafrekansta sanırım haydi haydi görülür.
bir de regl döneminde alfarekansların bünyemi olumsuz etkilediğini ve daha çok yorduğunu tespit ettim. ama 21 gün aralıksız dinleyebilmek için ara vermek istemedim. dinleidkten önce daha dinçken, dinlerken ve dinledikten sonra çok başka hal alıyordu bünyem. zaten uyarılar kısmında mesela hamileler dinlemesin denilmiş. buna ek olarak regl döneminde olanlar dikkat etsin diye de ekleme yapılabilirdi.