Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
bir kaç tane cümleye benim korkum etiketini koymuşsun zaten.
evet şimdi anladım :) düşüncelerimi netleştirmemde yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. özellikle korku kelimelerinin geçtiği yerleri tekrar okudum.
ve buradan şu sonucu çıkardım ; ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-05-2013, 12:08 PM
|
#81 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
bir kaç tane cümleye benim korkum etiketini koymuşsun zaten. | evet şimdi anladım :) düşüncelerimi netleştirmemde yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. özellikle korku kelimelerinin geçtiği yerleri tekrar okudum.
ve buradan şu sonucu çıkardım ; aslında ben de ailemin istediğiyle aynı şeyi istiyorum. yani çalışmamak evde oturmak istiyorum.
(en azından şimdilik. çünkü işhayatında günümün büyük bölümü geçeceğinden dolayı kendimde eksik hissettiğim diğer şeyleri telafi edip açıkları kapatmak için şimdiki kadar bolca zamanım olmayacak ama evde bol zamanım oluyor ve internetten yardım alarak bilgilenmek istediğim konularla ilgili saatlerce uzun uzun araştırmalar yapabiliyor ve derinlemesine bilgilenebiliyorum.)
ama evde oturuyor olmanın bedeli olarak da dışarıda ki toplumda eziklik duymanın korkusu içindeyim. özellikle de ileride evlilik yaptığımda eşime karşı ezilmek istemiyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-05-2013, 12:12 PM
|
#82 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı
evet şimdi anladım :) düşüncelerimi netleştirmemde yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. özellikle korku kelimelerinin geçtiği yerleri tekrar okudum.
ve buradan şu sonucu çıkardım ; aslında ben de ailemin istediğiyle aynı şeyi istiyorum. yani çalışmamak evde oturmak istiyorum.
(en azından şimdilik. çünkü işhayatında günümün büyük bölümü geçeceğinden dolayı kendimde eksik hissettiğim diğer şeyleri telafi edip açıkları kapatmak için şimdiki kadar bolca zamanım olmayacak ama evde bol zamanım oluyor ve internetten yardım alarak bilgilenmek istediğim konularla ilgili saatlerce uzun uzun araştırmalar yapabiliyor ve derinlemesine bilgilenebiliyorum.)
ama evde oturuyor olmanın bedeli olarak da dışarıda ki toplumda eziklik duymanın korkusu içindeyim. özellikle de ileride evlilik yaptığımda eşime karşı ezilmek istemiyorum. | tüm bu düşüncelerine EFT yap olur mu? İllede çalışmak zorunda değilsin ama evde oturmak zorunda da değilsin bu senin kararın olmalı. | Offline
| |
16-05-2013, 12:16 PM
|
#83 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) işhayatında günümün büyük bölümü geçeceğinden dolayı kendimde eksik hissettiğim diğer şeyleri telafi edip açıkları kapatmak için şimdiki kadar bolca zamanım olmayacak ama evde bol zamanım oluyor ve internetten yardım alarak bilgilenmek istediğim konularla ilgili saatlerce uzun uzun araştırmalar yapabiliyor ve derinlemesine bilgilenebiliyorum.) böyle düşünmeme rağmen yine de tüm bu duygularımdan özgürleşmeyi ve benim her yönden yararıma olacak şekilde davranmayı seçiyorum.
diyerek Eft yap. Cümlelerin burada seni tutan cümleler olacak mesela çalışırsam kendimi geliştiremem. çalışırsam artık zamanım olmayacak. ablam gibi ezileceğim onun gibi sıkıntı çekmek istemiyorum. gibi | Offline
| |
16-05-2013, 12:21 PM
|
#84 (permalink)
| Teğmen
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı
tüm bu düşüncelerine EFT yap olur mu? İllede çalışmak zorunda değilsin ama evde oturmak zorunda da değilsin bu senin kararın olmalı. | tamam :) EFT den başka çözüm yok gibi görünüyor bence de.
haklısın 2 sinin ortasını bulmalıyım. zaten aslında "evde oturmak" deyimini "çalışmamak" ile eşamlı olarak ifade etmek istedim. çünkü toplumda ben her kime çalışmıyorum dediysem o kişi benim lafımı düzeltmeye çalışıp "yani evde oturuyorsun" diyip kendince öyle özetliyor. hatta beni hep oturuyor sanıp internette online görenler. "biraz çıksana hava almış olursun" diyorlar. nasıl sinir oluyorum anlatamam. kendimi dışarıda vakit geçirdiğimi ıspat etmek zorunda hissediyorum böyle insanlara karşı.
tabi ki 24 saat evde oturmuyorum. ama insanlardan hep "evde oturuyorsun" diye duya duya ben de kendimi "evde oturan" olarak tanımlamaya başladım. hergün dışarıda en az 3 saatim geçiyor. ama belki dışarıda daha çok zaman geçirebilecek ortamlar bulmalıyım o olabilir.
onun haricinde çalışmayanı evde oturanla bir tutmak toplumumuzun ortak bir etiketleme sorunu.
ben demekki çalışıyor olmakla, toplum gözünde "evde oturmayan" olabilmek için çalışmayı düşünmüşüm :) | Offline
| |
16-05-2013, 12:24 PM
|
#85 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) sen EFT yaptıkça başka yönlerini de görebileceksin olayın. Bekliyorum neticelerini yaz bakalım. Engeller bizim hata yapmamızı engellemek için açığa çıkar ama sen gerçekten istiyorsan zaten bu sorunu kolaylıkla aşarsın. | Offline
| |
17-05-2013, 06:28 AM
|
#86 (permalink)
| Teğmen
sen EFT yaptıkça başka yönlerini de görebileceksin olayın. Bekliyorum neticelerini yaz bakalım. Engeller bizim hata yapmamızı engellemek için açığa çıkar ama sen gerçekten istiyorsan zaten bu sorunu kolaylıkla aşarsın. | bu konuyla ilgili EFT ye bugün başlıyorum bakalım. gelişmeleri burada paylaşacağım tabi ki :) Alıntı: bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı
hep yada hiç düşüncesi: olayları bu şekilde değerlendirmek gerçek dışıdır; çünkü hayat çok seyrek ya öyle yada böyledir. Örneğin, hiç kimse bütünüyle zeki ya da aptal değildir. Aynı şekilde, hiç kimse her şeyiyle çekici ya da tamamıyla çirkin değildir. Oturduğunuz odanın yerlerine bakın şimdi. Mükemmel temizlikte mi? Her noktasında kir ve tozlar mı birikmiş? Bu evrende mutlak yoktur.
Eğer yaşantınızı mutlaklık sınırlarına doğru zorlarsanız, sürekli bunalımda hissedersiniz; çünkü algılarınız gerçekle örtüşmez.
Kendinizi sonsuza kadar övgüye mahkum edersiniz; çünkü yaptığınız hiç bir şey abartılmış beklentilerinizi karşılayamaz. Bu algısal yanlışlığın teknik adı ^^kutupsal düşünmedir^^. Her şeyi say beyaz olarak görürsünüz ve griler yoktur.
İyi hissetmek kitabından alıntı yaptım tam da senin yazdıklarına uygundu, var olmak insanların seni sevmesi ve onaylaması için yeter, olduğun halinle sen yeterince iyisin. Sende olmasını istediğin şeyler olmadığında da sen değerlisin.
Olumlama yaparak ve affetme çalışması yaparak insanların ikna olduğuna şahit olabilirsin. Önce kendi içinde kendi durumunu kabul edip affederek başlamanı tavsiye ederim, için değişirse dışında değişmeye başlar. | evet doğru. gerçekten de hiçbirşey tam olarak % 100 şekilde en uç noktada değil. çok az da olsa zıttını kendi içinde barındırıyor. mükemmellik dedikleri şey zaten aslında ideal olan değil uç olan bir durum. ve sizin de dediğiniz gibi gerçek dışı.
ben sanırım toplumdaki insanların ben şu anki yaşantımı gerçekçi olmayan şekilde değerlendirişlerine kendimi kaptırıyor olmalıyım. çünkü onlar için sizin de bahsettiğiniz gibi çalışıyor olmak ile çalışmıyor olmak yani onların deyimiyle evde oturmak durumunun arasında hiçbirşey yok gibi. yorumunuz sayesinde onların algılarının ölçülerinin yani ayarlarını bozuk olduğunu anladım. ve onların görüşlerinin kendi algılama ayarlarımı bozmasına izin vermemeye karar verdim. onlar bana istedikleri kadar "evde oturuyor" yaftasını yapıştırsınlar. insan evde de pekala eylemlerde bulunabilir ve birşeyler yapabilir. illaki hergün düzenli olarak belli bir yere gidip gelmek ve karşılığında para kazanmak gerekmiyor. çalışmayan evde oturan insanı "işe yaramaz ve pasif" birisi olarak görmek onların kendi ayıbı. ona bakarsanız "düşünmek" bile bir eylemdir. illa fiziksel hareketlilik de gerekmez.Bazılarının zannettiği gibi evde oturanlar bütün gün pembe diziler izleyip tv karşısında çekirdek çitlemiyor. bu değerlendirmeyi yapan kişiler önce kendi ev hanımı olan evi çekip çeviren ve kendilerini şu anki yaşa getirip yetiştiren emektar annelerine bakmalı ve ondan sonra evde oturanın bir işe yarayıp yaramadıkları konusunda bir daha düşünmeli bence :)
bir de şu 2 uç konusunda kendimden bir örnek daha vermek istiyorum. ben ezelden beri evde oturan birisi de değilim. 5 sene boyunca işhayatı gördüm. bence esas yetenek çalıştığı dönem işkadını olabilmek oturduğu dönem de ev kızı veya ev hanımı olabilmek. hayatımın içinde Plaza kadını da oldum. Ev kızı da. o yüzden insanların bana "sen hayatı görmemişsin tanımıyorsun dışarıyı bilmiyorsun" deme gibi bir hakları olamaz. bundan sonra demeye devam edenlere de ağzının payını vereceğim. artık susmayacağım. buradaki söylediklerimi aynen diyeceğim.
değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. | Offline
| |
17-05-2013, 08:24 AM
|
#87 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Alıntı: bird of paradise Nickli Üyeden Alıntı
hep yada hiç düşüncesi: olayları bu şekilde değerlendirmek gerçek dışıdır; çünkü hayat çok seyrek ya öyle yada böyledir. Örneğin, hiç kimse bütünüyle zeki ya da aptal değildir. Aynı şekilde, hiç kimse her şeyiyle çekici ya da tamamıyla çirkin değildir. Oturduğunuz odanın yerlerine bakın şimdi. Mükemmel temizlikte mi? Her noktasında kir ve tozlar mı birikmiş? Bu evrende mutlak yoktur.
Eğer yaşantınızı mutlaklık sınırlarına doğru zorlarsanız, sürekli bunalımda hissedersiniz; çünkü algılarınız gerçekle örtüşmez.
Kendinizi sonsuza kadar övgüye mahkum edersiniz; çünkü yaptığınız hiç bir şey abartılmış beklentilerinizi karşılayamaz. Bu algısal yanlışlığın teknik adı ^^kutupsal düşünmedir^^. Her şeyi say beyaz olarak görürsünüz ve griler yoktur.
İyi hissetmek kitabından alıntı yaptım tam da senin yazdıklarına uygundu, var olmak insanların seni sevmesi ve onaylaması için yeter, olduğun halinle sen yeterince iyisin. Sende olmasını istediğin şeyler olmadığında da sen değerlisin.
Olumlama yaparak ve affetme çalışması yaparak insanların ikna olduğuna şahit olabilirsin. Önce kendi içinde kendi durumunu kabul edip affederek başlamanı tavsiye ederim, için değişirse dışında değişmeye başlar. | teşekkürler bende gerçekten kitaptan çok faydalanıyorum. Cidden insana bir huzur ve sükunet geliyor. Farklı açılardan bakmaya başlıyor insan olaylara. Sözün tam da burasında bende mesneviyi okumayan arkadaşlarıma öneririm. Mesnevide tıpkı"İYİ HİSSETMEK" kitabı gibi pek çok manada bakış açınızı ve algınızı değiştirir. Hz Mevlana bir doktor gibi, bir öğretmen gibi, bir baba gibi şefkatle kucaklar ve değiştirir. Öyle çok konuda kendimi affettim ki ben o kitabı okurken ve öyle çok konuda değiştirdim fikirlerimi. Bana çok ama çok iyi gelmişti. Hala başucu kitabımdır. Arada açar okurum ve nefes aldığımı, içimin umutla dolduğunu hissederim. Tekrar teşekkür ederim. İyi hissetmek kitabı ve iyi hissetmek tv için. Çok ama çok faydasını görüyorum. Sevgimle, Işık* | Offline
| |
24-05-2013, 08:11 PM
|
#88 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) sevgili günlük :)
1 haftaya yakındır içsel çatışma telkini dinlerken bugün ani bir kararla mutlu ilişkiler telkinini de dinlemeye başladım. ikisini beraber dinleyeceğim :)
günde 2 şer kere dinliyorum bu frekansları.
son günlerde sporu aksatmıştım son 2 gündür yine fazlalaştırdım ve arayı kapattığımı sanıyorum.
bugün dışarıya spora çıkarken dar kesimli bir eşofman kapriyle çıktım. haftaya ilk defa tayt alıp giymeyi deneyeceğim. cesaret geldi.
ama kim kardashian büyüklüğünde kalçalarım olduğu için daha uzun tişörtler bulmalıyım. zaten büyük beden giymemin sebebi bu malesef. göbek biryere kadar sığıyor da kalçaalr hiçbiryere sığmıyor :(
bir de cesaret edip en gösterişli olan güneşgözlüğümü taktım (hani şu sosyete tipi olan büyük gözlüklerden) ve tur attığım parkurda teyzelerden birisinin bende gözü kaldı. karşı istikamette karşılaşıp geçtiğim teyzeyi bir süre sonra arkamdan gelip bizi geçerken görüyordum ve şaşmıştım bu kadın daha demin karşıdan gelmiyormuydu diye. 3 tur attık 3 ünde de aynı şeyi yaşadık. bir insan 3 turda aynı kişiyi 2 farklı istikametten toplam 6 kere görür mü yahu...
bence bu tesadüf değildi..kadın bizi daha fazla görmek ve duymak için yaptı..babamın da bu durumu neye yorduğunu zaten anlamışsınızdır. çok komikti hahahaha | Offline
| |
27-05-2013, 08:29 PM
|
#89 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Merhaba sevgili günlük.
yoğun haftalar geçirdiğim için siteye yazamaz oldum. burayı sade iletişim için anca kullanabiliyorum. sınavlar bitince daha aktif olarak yazacağım buraya ve diğer konulara
günlükteki geçmiş mesajlara bakıp son 1 ay ın değerlendirmesini yapıyım dedim.
27 Nisan da yani tam bir ay önce 82.7 kg imişim.
Bugün 27 mayısta ise kilom bugün aç karnına 81.2 çıktı :)
ama bugünkü halime kadar malesef kilomda dengesiz inme çıkmalar olmuştu 82 kusürlarda gezindim bi ara...hatta 83 küsurlara çıkmıştım.
derken sporu tekrar arttırdım. su içmeyi özellikle çoğalttım ve yaptığım tembelliklerin ve kaçamakların telafisini yapabildim :)
son 1 Ayın sonucu olarak ; 1.5 kg vermişim. herşeye rağmen çok güzel.
Şu günler itibariyla Haziran ayına adım adım yaklaşıyoruz.
Sporumu yine aksatmadan yapmak koşuluyla. Haziran ayı içinde nasipse artık
80 le başlayan kiloların defterini kapatıcağıma. ve 70 li kilolardan bahsediyor olucağıma söz veriyorum. Bu isterse 79 olsun farketmez :)
Evet Son yeni hedefim; Haziran ayı içerisinde 80 li kiloları terkedip 79 veya daha aşağısını bulmak..ileriiiiii | Offline
| |
28-05-2013, 12:22 PM
|
#90 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen | Offline
| | | |