Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili günlük... bu ilk sayfamı yazarken çok heyecanlıyım.....şu an kar yağıyor.... ben de kendimi değiştirmek için buradayım.... ben de hayatımı değiştirmek için buradayım.... ben de olumsuz şeyleri olumluya çevirmek için buradayım... hayatımda ilk değiştirmek istediğim, kilolarımdan kurtulmak kilolarım bana hayatı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-01-2013, 04:11 PM   #1 (permalink)
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Sevgili günlük...
bu ilk sayfamı yazarken çok heyecanlıyım.....şu an kar yağıyor....
ben de kendimi değiştirmek için buradayım....
ben de hayatımı değiştirmek için buradayım....
ben de olumsuz şeyleri olumluya çevirmek için buradayım...
hayatımda ilk değiştirmek istediğim, kilolarımdan kurtulmak
kilolarım bana hayatı zehir ediyor...özgüven diye birşey kalmadı....
1 haftadır kilo verme telkini dinliyorum...yaşamımda da ufak değişiklikler yaptım..
diyetsiz kalıcı zayıflama yöntemini uygulamaya başladım....hergün günde 3 kez 20 şer dakika dans ediyorum....istediğim herşeyden yiyebiliyorum...acıktığında yemek ve doyunca bırakmak şartıyla....
hatta 3 gün önce tatlı bile yedim.... 1 haftada gözle görülür incelme sağladım....kaç defa diyet bozdum hatırlamıyorum...bu sefer bozmamaya kararlıyım....
kilo vermek ve hayatımı değiştirmek için dansa devam.....
Sevgilerle...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-01-2013, 10:13 PM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Günlüğün hayırlı olsun, güzel haberlerle dolsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2013, 08:51 AM   #3 (permalink)
Teğmen

110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sevgili Günlük....
Bu sabah da her zamanki gibi erken kalktım....
Gece uyurken suçluluk telkinini dinledim ve mutluluk verici rüyalar gördüm...
Bugün de sabah kalkar kalmaz 20 dakika boyunca dansettim....
8 gündür ekmek yemiyorum ekmeği kestim.....
ama doyunca bırakmak koşuluyla istediğim herşeyi yiyorum
bu sayede kendimi çok enerjik hissetmeye başladım....
Hayata karşı çok daha pozitif bakmaya başladım....
Ama tabi daha yapmak istediğim çok şey var...Bugün meditasyona başlamak istiyorum...
Hergün düzenli olarak dansetmek bana çok iyi geldi...
Müzik dinlemeyi çok seviyorum zaten....
Şu aralar evden pek çıkamıyorum....ama zamanımı evde verimli şekilde değerlendiriyorum.....
internette karşıma ihtiyacım olan kaynaklar çıkıveriyor....
hem de çok aramama gerek kalmadan....
evet hayatıma güzel şeyleri çekmeye başladım....
Şu an en büyük isteğim, sağlıklı enerjik ve formda olmak ve güzel güzel elbiseler ayakkabılar giyebilmek
Sevgilerle....

nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-01-2013, 09:46 AM   #4 (permalink)
Teğmen

Sevgili Günlük.....
Yine kendime söz verdiğim gibi,
sabah dansederek güne başladım...
Kendimi bugüne kadar kötü hissetmemin sebebi nedir diye düşündüm
ve cevabı buldum....kendini iyi şeylere layık görememek,
güzel şeyleri henüz haketmediğini düşünmek...
Bunun sebebi ise fazla kilolarım...
Ama bugün bu düşünce bana saçma gelmeye başladı...
Bakış açımı değiştirmek bile bende çok şey farkettirdi...
Dans ve egzersiz sayesinde enerjim arttı....
küçüklüğümde tenefüs aralarında kırlardaki tepelere tırmanırdım...
Tekrar o halim kadar enerjik ve sağlıklı hissetmek en büyük isteğim...
Çünkü herşeyin başı sağlık...
Çok küçük şeylere kafamı takıyormuşum şimdi anlıyorum...
Bu sabah telefonuma tanımadığım birisinden kaba saba bir mesaj geldi...
Eskiden böyle şeyler günboyu canımı sıkardı...
Hatta paranoyaya bağlardım....bugün ise buna gülüp geçtim...
Hayatımdaki ufak şeylerden bile mutlu olmaya başladım....
Ev halkı bile benim halime şaşırmış durumda....
Bugünün beni heyecanlandıran tarafı,
Sevdiğim grup majeste' nin bir radyo programına konuk olması..
Kaçırmamayı ve dinlemeyi ümit ediyorum...
Sevgilerle...

Alt 06-04-2013, 01:53 PM   #5 (permalink)
Teğmen

Sevgili Günlük,
Mevsim bahar olmasına rağmen çok kötü günler geçiriyorum.
ama ümidimi kaybetmeyeceğim. çünkü herşeyin tamamen karanlık olmadığını biliyorum. Sadece karanlık görünüyor o kadar.
1 nisandan itibaren ego ve suçluluk dinlemeye başladım. yani 1 hafta olacak. Kilolarımla hala mücadele ediyorum. Kilolarımı verip vermeme konusunda kafamda çelişkiler yaratmama neden olan ailemi karşıma alıp konuştum. Cesaret geldi. ve onlara konuyu açtım anlattım. Sonuç olarak kızmadılar. tartışma falan olmadı ancak kayda değer bir sonuç da alamadım. Bu işten eli boş çıktım gibi oldu. Kendi hatalarını kabul etmediler ve benim kafamda kurduğumu söylediler. Büyüklerde bu huy vardır zaten, asla kendinden küçüklerin karşısında hatalarını kabul ettiklerini söyleyemezler. Hiç değilse içimdekini söylemiş ve rahatlamış oldum. Akıllarında ne kadar kalıcı olur onu bilemem. Ama zayıfladığımda aynı sorunları çıkarırlarsa, en azından "ben söylemiştim" diyebileceğim.
tam kilo verme konusunda ümidimi kesmişken ve midemdeki hazımsızlık sorunu yakama yapışıp beni bırakmazken,bana dokunan yiyeceğin fındık olduğunu keşfettim ve onu kara listeme aldım. 2 gündür yoğurt yediğimden beri çok şükür sindirim sorunu ve kabızlık sorunum çözülmüşe benziyor. Yoğurda devam edeceğim. Bu arada multivitamin de alıyorum. 2 gündür de dışarıda sadece yürüyüş yapmak yerine hem yürüyüş yapıp hem de belediyelerin koymuş olduğu açık hava spor aletlerinden olana binip pedal çeviriyorum.hem sağlıklı hem de güzel olmak istiyorum.
Alt 07-04-2013, 04:40 PM   #6 (permalink)
Teğmen

Bugün ego ve suçluluk telkinlerini dinleyeli tam 1 hafta dolmuş.
önümüzdeki 1 hafta daha ego ve suçluluk dinledikten sonra en çok ihtiyacım olduğunu düşündüğüm telkini listeme nihayet ekleyebileceğim.o günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Bugün uzaktan gelen bir akrabam, tanıdık bir arkadaşının işyerinde çalışabilecek güvenilir birisine ihtiyaç duyduğunu söylemiş. ben de tam iş bulma ümidini kesmiş ve kaderime razı olma noktasına gelmiştim. inşallah bir aksilik çıkmaz da şu işi alırım :) hayırlısıysa şu işi bana nasip et Allah' ım.

Evde oturmaktan köreldim. her bakımdan kendime güvenim kalmadı. eğer şu işe girersem hayatımda yeni bir kapı açılacağını düşünüyorum. herşeyden önce günlük hayatımda daha bakımlı ve giyimli olmaya kendimi alıştırmış olacağım ve bu benim doğal halim olacak. Ailem de belki benim bazı özlük haklarımı anlayışla karşılayacak. evde çaresizce iş ilanlarına bakıp haber bekleyen, evde oturmaktan yiyip şişen, bakımsız ve ailesi tarafından ezilen, özel hayatı sıfır olan ve evlenme umudu sıfır olan, toplumun hala küçük bir çocuk gibi gördüğü, kimsenin farketmediği herkesin acıyarak baktığı ve insanların "e tabi sen evde oturduğun için şunu şunu bilmezsin" tarzında konuşmalar yapıp akıl verip ezmeye kalktıkları birisi olmak istemiyorum artık.
özellikle de bunu yaşıdım olan karşı cinsten kişiler söylediği zaman çok onur kırıcı oluyor bir bayan için. ve doğal olarak kafalarındaki profilimin hiç de iç açıcı olmadığını farkediyorum ve bana "aşık oluncak" "evlenilecek kız" gözüyle asla bakamadıklarını düşünüyorum. tam aksine ben onların gözünde, evde oturup çaresizce koca bekleyen ve çağın gerisinde kalmış birisi profili çiziyorum.
Allah' ım bana hayat yolumu kolayca belirlememde ve çizmemde yardım et.
Alt 08-04-2013, 12:36 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Esmaların faydalarını okumuştum bu sitede.
ve bu 99 esmayı araştırdıktan sonra kendime en uygun olan esmaları aradan seçtim ve bugün esma çekmeye başladım.
bu esmaları çekmekteki niyetim. şansımın bahtımın açılması, iyi hayırlı bir eş bulabilmek, daha sağlıklı olmak ve dinç kalmak ve hayatımın rolunde artık ezik ve aşağıda olan pozisyonumdan kurtulmak ve yükselmek. dizilerdeki filmlerdeki ezik silik karekterlerden bir farkım yok. hayatta artık daha iyi konumda rollerde yer almak istiyorum.

çekmeye başladığım esmalar şunlar (bunları sabahları 10 ar kez ve yatmadan önce 10 ar kez olmak üzere günde toplam 20 kez çekmeye karar verdim)

ya fettah
ya vedud
ya hayy
ya kayyum
ya celil

tabi bu arada kilo verme çabalarımı da sürdürmeye devam ediyorum.
Alt 08-04-2013, 12:48 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road

Günlüğün çok güzel çok içten. Yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. Sevgiler... :)
Alt 08-04-2013, 02:45 PM   #9 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlüğün çok güzel çok içten. Yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. Sevgiler... :)
teşekkür ederim canım....günlüğüme hoşgeldin :)
Alt 09-04-2013, 07:47 AM   #10 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Merak ettim, sonrasında neler başardın. Umarım her şey dilediğince gelişir. Kolaylıklar diliyorum.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks