Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Merak ettim, sonrasında neler başardın. Umarım her şey dilediğince gelişir. Kolaylıklar diliyorum. Henüz birşey başarmış değilim. daha yolun çok başındayım . güzel dileklerin için teşekkür ederim. Günlüğüme hoşgeldin :)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2013, 10:05 AM   #11 (permalink)
Teğmen

nefes_almak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 337
110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nefes_almak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefes_almak, hayatının romanını yazıyor :)

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merak ettim, sonrasında neler başardın. Umarım her şey dilediğince gelişir. Kolaylıklar diliyorum.
Henüz birşey başarmış değilim. daha yolun çok başındayım . güzel dileklerin için teşekkür ederim. Günlüğüme hoşgeldin :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2013, 10:14 AM   #12 (permalink)
Teğmen

110 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sevgili günlüğüm,
dünden beridir bende fena halde iştah açılması oldu ve tam olarak nedenini tespit edemedim. vitamin aldığım için mi ? yoksa telkinlerin etkisi mi ? yoksa her 2 si birden mi bilemedim ? ama siteden okuduğuma göre telkinle bazı kişilerde sürekli susama ve acıkma gibi etkiler de yapmış.
ama geçmişe göre şöyle ufak bir fark var ki, eskiden iştah ataklarım beni doğruca şekerli yiyeceklere yönlendirirdi. canım tatlı çekerdi. şimdi ise diyetimin izin verdiği sağlıklı yiyecekleri canım çekiyor. e ne var bunda diyebilirsin. ama benim sorun ettiğim şey, bende öğün kavramının kalmaması yani öğün aralarında da atıştırıyor olmam. mesela atıyorum öğün vaktinde yemem gereken salatayı, öğünde yediğimi yetersiz bulup öğün arasında da yiyor olmam... sindirim sorunlarının da bundan olduğunu sanıyorum. yemek araları 4 saat olması gerekirken ben o kadar boş kalamıyorum. ve dolayısıyla yediğim şey sağlıklı bile olsa, diyetin yasak etmediği birşey olsa bile sindirim tamamlanamıyor.bunu yapma sebebim fiziksel açlıktan çok can sıkıntısı gidermek için gibi geliyor bana. mesela gün içinde dizi izlerken bana eşlik etmesi için 1 tas çilek alıp geliyor öyle dizimi izliyorum öğün saati olmadığı halde.meyve zararlı değil ama bende saat ve öğün mefhumu yok kendimi yemekleri saatinde yemek konusunda eğitmeliyim.
Ailemin de benim biran önce hızlıca kilo vermem için baskı yapma nedenleride bence kendi başarısızlıklarını benim üzerimde benim fizikselimde görünce rahatsızlık duyuyorlar.çünkü onlar da kilolu...benim kilolu oluşum onların başarılı bir ebeveyn olmadıklarının somut bir yansıması çünkü.
nefes_almak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2013, 10:38 AM   #13 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Alıntı:
nefes_almak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Henüz birşey başarmış değilim. daha yolun çok başındayım . güzel dileklerin için teşekkür ederim. Günlüğüme hoşgeldin :)
Zaten bu bir süreç. Yılların getirdiği inançlar ve alışkanlıklar öyle hemen bir anda yok olmaz. Kendini fazla kasma, bitki çaylarına yönelebilirsin, onlar iştah kesicidir. Bazen bir avuç fındık, ceviz ve bademle ara öğün yapmalısın belkide. Vücudun strese girmesi normal. Ve bu ataklarını eft ile iyileştirmeye çalış istersen. Bir de Yarimistanbul' un "Affetmek özgürleştirir" başlığında paylaşımları var. Orasının sana çok faydalı olacağını düşünüyorum. Hoş buldum ayrıca.. sevgimle :)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2013, 12:18 PM   #14 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
Zaten bu bir süreç. Yılların getirdiği inançlar ve alışkanlıklar öyle hemen bir anda yok olmaz. Kendini fazla kasma, bitki çaylarına yönelebilirsin, onlar iştah kesicidir. Bazen bir avuç fındık, ceviz ve bademle ara öğün yapmalısın belkide. Vücudun strese girmesi normal. Ve bu ataklarını eft ile iyileştirmeye çalış istersen. Bir de Yarimistanbul' un "Affetmek özgürleştirir" başlığında paylaşımları var. Orasının sana çok faydalı olacağını düşünüyorum. Hoş buldum ayrıca.. sevgimle :)
Haklısın evet, daha dün 1 bugün 2 gibi birşey benimkisi :) acele etmenin kendini sıkmanın faydası olmuyor aksine zararı oluyor. araöğünlerimi meyve, salata, peynir gibi şeylerle yapıyordum. ama 1 avuç kuruyemiş fikri güzel geldi bana :) daha uzun süre tok tutabilir daha kuvvetli bir yiyecek olduğu için.
eft yöntemini hala araştırıp öğrenme aşamasındayım. iyice öğrenip öyle başlamayı düşünüyorum. affetmek özgürleştirir konusunu da hemen okuyayım teşekkürler :)
Alt 09-04-2013, 12:43 PM   #15 (permalink)
Teğmen

sana tekrar yazıyorum sevgili günlük,
çünkü şu an kafamda birçok fikir serbestçe uçuşuyor. buraya yazmalıyım ki o düşünceleri bir noktada sabitleyebileyim.

Halletmem gereken birden çok sorun var. - Zaten kimin sadece 1 tane sorunu var ki değil mi ?-
ve bunları bir öncelik sırasına mantıklıca sokmam gerekiyor ki sıralama hatasından doğacak olan boşa vakit kayıplarını en aza indirebileyim. Onun için doğru sıralamak benim için çok önemli.
zaten bazı sorunlarım da birbirine bağlı gibi duruyorlar.Nereden başlayacağımı bilmem gerekiyor.

Sorun olarak gördüklerim. yani iyileştirmek istediğim şeyler :
sağlığımı düzeltmek, kilo vermek, eğitimimi tamamlayıp lisans mezunu olmak, psikolojik kaynaklı sosyal engellerimi aşabilmek, iş imkanlarımı ve seçeneklerimi arttırabilmek, ailemden bağımsız olarak kendime bir dünya kurabilmek (iş hayatımın olması ve evlilik gibi) ve kendi zevklerimi, uğraşlarımı hobilerimi edinmek

az önce yine internetten iş ilanlarına baktım ve doğrusu moralim bozuldu. çünkü şu anki halim ve özelliklerim onların aradıkları vasıflar ve özellikler karşısında çok eksik ve yetersiz kalıyor. örneğin sekteterlik veya santral için lisans mezunu olmak (ki bu sene bitirmeyi umuyorum) , prezentabl olmak (ki bu kilolarla bu mümkün değil) , canlı ve dinamik olmak (hem kilolarım hem de sağlıklı dinç olmayışım buna engel) office programlarını çok iyi bilmek (çok iyi bilmiyorum)
ve mümkünse muhasebe bilmesini şart koşuyorlar.(muhasebenin ABC sini bile bilmem)

önce bunun için üzülürken anladım ki aslında herşey birbiriyle alakalı ve bağlı.
yani ben azimle diyetime ve sporuma devam edip düzenli vitamini eksik etmezsem zaten bir süre sonra canlı ve dinamik olmaya başlayacağım demektir. yani şartlardan birini belki en basitini yerine getirmiş olmam demektir.

ve yine diyet ve spor sayesinde prezentabl birisi olabilirim. kiloları verdikten sonra güzel birkaç kıyafete ve aksesuara bakar bu iş sanırım. zaten diksiyonum konusunda kendime güveniyorum. oturmasını kalkmasını da bilen bir insanım.

lisans mezunu olmak konusunda da, mayıs ve haziranda yapılacak olan yılsonu sınavları benim mezun olup olmamamı belirleyecek. bu da demek oluyor ki diyet ve spor ile birlikte bu sınavlara da sıkı çalışmalıyım. diplomayı da oldu sayarsak.

office programlarını bilmek konusunda da kitapçıdan kitap alabilirim. kitap biraz pahalı ama yapıcak birşey yok. bende office programı olmadığı için kendi kendime deneyip yanılarak uygulamalı olarak öğrenme şansım yok. tek çarem bunu kitap yoluyla öğrenmek.

muhasebe konusu için de bir kitap veya bir eğitim seti edinebilirim.

ama kendimi bir anda birden çok hedefe odaklanıp boğmak istemiyorum. zaten yarın işe gireyim diye bir derdim yok. evde geçirdiğim zamanı en iyi şekilde değerlendirmem gerekiyor.

öncelikli odaklanacağım şey sağlığım , kilolarım ve eğitimim olmalı. yani diyet ve sporu aksatmayıp bir yandan da sınavlarıma çalışmalıyım. diplomamı aldıktan sonra ise office ve muhasebe için eğitim setleri ve kitaplar alacağım.
Alt 09-04-2013, 12:55 PM   #16 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

10 nisan da yeni ay var. 10 nisan itibariyle niyetle başla diyetine. Ben her konuda niyet etmek gerektiğine inanıyorum. Öncelikle kilo ile ilgili eski kararlarını iptal etmekle işe başlayalım. Şöyle söyleyebiliriz: " Ben daha önce kilo aldığımda güvende olacağıma dair bir inanç geliştirmiştim. Şimdi ise bu inancımın saçma olduğunun farkına varıyorum. Artık bundan böyle sağlıklı ve daha zinde bir vücuda niyet ediyorum. Kilo ile ilgili eski negatif inançlarımı iptal ediyor. Kendimi daha güzel ve sağlıklı hissedeceğim bir vücut tipine karar veriyorum. En ideal kilomda olmaya niyet ediyorum. Şimdi bundan böyle bilinçaltımda bana bu konuda yardım edecek ve ben daha sağlıklı beslenmeye başlayacağım. Daha hareketli mutlu ve pozitif olacağım. Fazla kilolarımdan sağlıkla ve rahatlıkla kurtulacağım. Niyet ediyorum. Allahım bana bu konuda gerekli yardımları gönder. Çok yemekten, nefsimin ve şeytanın şerrinden sana sığınıyorum."
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2013, 05:26 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen

annie hall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
annie hall is on a distinguished road

Bi de merak ettim, neden vitamin hapı kullanıyosun? Tamam o haplar daha enerjik yapar seni ama gün içinde belirli saatlerde alman gereken vitamini tek bi seferde aldığın için zamanla metabolizmanı yavaşlatır. Bu da kilo verme konusunda sana zorluk çıkarır. Mademki 4 saat aç kalmak benim için zor diyosun hafif bi meyve ye o aralarda, vitaminin dogalını al yani. Hicbisey olmaz. Hatta daha faydalı.
Alt 09-04-2013, 08:38 PM   #18 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Hangi ildesin bilmiyorum ama office ile ilgili eğitim seminerlerine katılabilirsin üniversitede belki imkan vardır araştırdın mı? Mutlaka uygulama yaparak öğrenmelisin. En iyi yaparak yaşayarak öğrenebilirsin pc programlarını, pratik şart. Olmazsa internetten videolar izleyebilirsin eğitim videoları.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-04-2013, 09:11 AM   #19 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
10 nisan da yeni ay var. 10 nisan itibariyle niyetle başla diyetine. Ben her konuda niyet etmek gerektiğine inanıyorum. Öncelikle kilo ile ilgili eski kararlarını iptal etmekle işe başlayalım. Şöyle söyleyebiliriz: " Ben daha önce kilo aldığımda güvende olacağıma dair bir inanç geliştirmiştim. Şimdi ise bu inancımın saçma olduğunun farkına varıyorum. Artık bundan böyle sağlıklı ve daha zinde bir vücuda niyet ediyorum. Kilo ile ilgili eski negatif inançlarımı iptal ediyor. Kendimi daha güzel ve sağlıklı hissedeceğim bir vücut tipine karar veriyorum. En ideal kilomda olmaya niyet ediyorum. Şimdi bundan böyle bilinçaltımda bana bu konuda yardım edecek ve ben daha sağlıklı beslenmeye başlayacağım. Daha hareketli mutlu ve pozitif olacağım. Fazla kilolarımdan sağlıkla ve rahatlıkla kurtulacağım. Niyet ediyorum. Allahım bana bu konuda gerekli yardımları gönder. Çok yemekten, nefsimin ve şeytanın şerrinden sana sığınıyorum."
eline emeğine sağlık ışıkcım :) bu yazdıklarını içten hissederek kelimesi kelimesine tekrar ettim ve kendimi çok daha iyi hissettirdi
bu mücadelemde tek başıma olmadığımı hissetmek çok güzel bir duygu.. iyi ki varsın :)

Alıntı:
annie hall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi de merak ettim, neden vitamin hapı kullanıyosun? Tamam o haplar daha enerjik yapar seni ama gün içinde belirli saatlerde alman gereken vitamini tek bi seferde aldığın için zamanla metabolizmanı yavaşlatır. Bu da kilo verme konusunda sana zorluk çıkarır. Mademki 4 saat aç kalmak benim için zor diyosun hafif bi meyve ye o aralarda, vitaminin dogalını al yani. Hicbisey olmaz. Hatta daha faydalı.
çok uzun süredir sağlıksız ve vitamin değeri neredeyse hiç olmayan şeylerle beslendim. hep şekerli ve unlu şeyler yiyordum ve canan karatay ın kitabında okuduğuma göre böyle beslenenlerde vitamin mineral eksiklikleri meydana geliyormuş ve herkesden daha fazla vitamine gereksinim duyuyorlarmış özellikle de B vitaminleri.. ve bazı vitaminlerin eksiği telafi edilemeden kilo verilemez demiş.
ben sindirim yavaşlığı sorunumun bile vitaminsizlikten olabileceğini düşünerek vitamin almaya başladım.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hangi ildesin bilmiyorum ama office ile ilgili eğitim seminerlerine katılabilirsin üniversitede belki imkan vardır araştırdın mı? Mutlaka uygulama yaparak öğrenmelisin. En iyi yaparak yaşayarak öğrenebilirsin pc programlarını, pratik şart. Olmazsa internetten videolar izleyebilirsin eğitim videoları.
evet en güzel öğrenme şeklinin yaparak uygulayarak yapılan öğrenme olduğu fikrine katılıyorum :) bu programı öğrenmenin yollarını düşünürken kitaptan öğrenmek fikrinden ben de soğumuştum. üniversitem malesef açıköğretim.
uygulama imkanı verebilen interaktif şekilde öğreten Cd setlerini netten araştıracağım. eğer ki bu setler office programının kendisine yakın bir fiyattaysa biraz daha kemerleri sıkıp programın kendisini bizzat satın almayı düşünüyorum.
o sırada boş durmayıp bilgisayarımı köşe bucak kurcalayacağım. belki de bilgisayara önceden yüklenmiştir ama haberim yoktur. yada demo tarzında birşey bulursam kendisini alana kadar şimdilik o da işimi görebilir. o da olabilir.
işin komik tarafı ben office denen programı hayatımda geçmiş yıllarda belki 1 belki de 2 kere açıp bakmış -o da program neye benziyor diye meraktan- ve 1-2 cümle birşeyler yazıp sıkılıp kapatmışımdır.
Alt 10-04-2013, 09:32 AM   #20 (permalink)
Super Moderator

Tebrik ediyorum ve güzel haberlerini bekliyorum. Lütfen devam et. Hayatını en güzel şekilde yaşamalısın. Boşa, saçma sapan geçirilir mi hayat değil mi ama? O kadar değerli bir şey öylesine dertler için heder edilir mi? Yenebileceğin sıkıntılar gelişimin için var. Başardıkça tatmin duygun artacak. Toprakta yetişen ağaçlar var evet, bir de taşları yarıp çıkan ağaçlar da var. Onlar o narin kökleriyle bile bunu başarabiliyorlarsa, biz ki insanoğluyuz pek çok nimetle serfiraz kılınmışız. Neden başaramayalım ki? Bir program yapmalısın bence, gün içinde ne zaman ne yediğine, hangi zamanlarda daha çok yediğine dikkat edebilirsin. Farkındalık en büyük silahtır arkadaşlar. Düşmanınla göz göze gelirsin ve ona bakar " ahan da seni yakaladım. Gel bakıyim burayaaa. Hmmm demek sendin haaa? " diyebilirsin. Artık o seni sırtından vuramaz. Nereden mi biliyorum. İki yıl terapi gördüm. Hocamın bana yaptırdığı tam da buydu. Konuşuyorsun ama bir yerden sonra kulakların ne söylediğini duymaya başlıyor. O zaman fark ediyorsun ki ben bu düşünceye saplanıp kalmışım. İşte sorun burada biz debelenip duruyoruz, yine de bunun farkında bile değiliz. Bunu fark ettiğinde ise sıçrayıp çıkmak artık çok daha kolay oluyor.

Bookmarks