| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ha Gayret! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İçimdeki öfke duvarları bir bir yıkılıyor sanki. Ben birşey yapmadan, adeta kendiliklerinden... Öylece yok oluyorlar. Şu son iki yıl içinde yaşadıklarım sebebiyle öyle bir öfke dolmuşum ki, kendimi kendime ve yaşadıklarıma karşı öyle öfkelendirmişim ki... Hala affedemediğim çok şey var ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İçimdeki öfke duvarları bir bir yıkılıyor sanki. Ben birşey yapmadan, adeta kendiliklerinden... Öylece yok oluyorlar. Şu son iki yıl içinde yaşadıklarım sebebiyle öyle bir öfke dolmuşum ki, kendimi kendime ve yaşadıklarıma karşı öyle öfkelendirmişim ki... ![]() Hala affedemediğim çok şey var farkındayım. Ama zamanla o da olacak. Ben küllerimden yeniden doğacağım. ![]() Tıpkı o lise yıllarımdaki ben olacağım. ![]() ![]() ![]() Neşeli ben geri gelecek. ![]() ![]() Bunu o kadar özledim ki. Gözlerinden yaşlar gelene kadar gülmeyi öyle özledim ki... ![]() Sadece tebessümle yetinen ben gidecek, bir gün gidecek o. Bir daha da geri gelmeyecek. Yakında yakında... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İçimde telkinleri dinlemeye karşı bir isteksizlik başladı. Sizce bu normal mi??? ![]() Ne yapmalıyım? ![]() Telkinleri dinlerken sıkıntı basıyor sanki. Hiç böyle bişey yaşayan oldu mu? ![]() Sebebi ne olabilir acaba? ![]() Lütfen, yorumda bulunursanız çok memnun olacağım. Kendime ve herkese sevgiler ![]() ![]() ![]()
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var Senin beş para etmez kuralların varsa Benim inandığım ölümsüz masallarım var |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) | |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
bir süre suçluluğu listenden çıkarabilirsin ya da suçluluğu dalgalanma hissi geçinceye kadar daha az dinle... bu geçici bi durum bedenin değişime karşı direnç gösteriyor.. dediğim şekilde telkinleri dinlemeye devam edebilirsin.... | |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ben telkinleri günde 2_3 saat dinliyrum tabi baska müziklerde dinliyorum ama telkinleri dinlerken çok karısık dinliyorum önce sosyallik arttırıcı dinledim sonra suçlulyuk sonra ego arttırıcı ve hepsini karısık dinliyorum acaba sadece birini dinlesem daha mı etkili olur bidebugün kendimi olumsuz düsünürken suç üstü yakaladım ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() | ![]() Sevgili Keops, cevabın için çok teşekkür ederim. ![]() Suçluluğu hemen listemden bir süreliğine çıkarıyorum. ![]() Bir de o andaki hislerimle ilgili olmasa bile -ya da ben öyle hissediyorum- gözlerimden sık sık yaş geliyor. ![]() Ayrıca kafam çok dağınık toparlayamıyorum. ![]() O kadar çok unutkan oldum ki. Kendime şaşıyorum. ![]() Bunlar da telkinler yüzünden mi acaba? İçimdeki isteksizlik artınca dinlemeyi bir süre bırakmıştım. Bu arada beni hem çok üzen hem de içimdeki pişmanlık duygularımın çok fazla artmasına sebep bir olay oldu. Bir de baktım ki negatiflik denizinde boğulmak üzereyim. ![]() Eve geldim hemen telkinlere sarıldım ![]() ve siteyi açtım, mesajını görünce çok sevindim. ![]() Herşey gönlünce olsun... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) | |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
sevgili cerencim rehber bölümümüzü müsait olduğunda biraz incele canım.. bizim en etkili şekilde telkinlerden yararlanmanız için önerilerimiz var ama elbette en istekli olduğunuz hal ile dinleyebilirsiniz.. öncelikle suçluluk ego ile başlamanızı daha sonra kendine güven ile devam ederken ihtiyaç duyduğunuz telkinleri belli aralıklarla eklemnizde yarar var.. telkinleri ne kadar çok tekar edecek şekilde dinlersek eski kalıplarımız yenileri ile değişime uğrarlar.. kendine güven ego suçluluk ise genel olarak tüm hedeflerimziin temelini oluşturur.. bu konularla ilgli daha detaylı yazılarımızı aşağıda vereceğim linklerde bulabilirsin.. sevgiler.. ![]() http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...42055#msg42055 ![]() mücevhercim.. genel olarak sorunlarından kaçışta unutmayı seçerek rahatlama eğilimin olabilir mesela ben uyumayı seçerim onun gibi.. telkinler bilinçaltına etki ederken sende alıştığın kalıplarla savunmaya geçiyorsun.. eski alışkanlıkların seni terketmek istemiyor.. bu sıradaki savunma güdün unutmak ise eski kalıpların senin bu noktandan yararlanmaya çalışıyor olabilir.. ha gayret ![]() sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
![]() | ![]() Canıııııım, canım ya! ![]() Sizler insan bilimi üzerine o derece ustalaşmışsınız ki leb demeden leblebiyi anlıyorsunuz. ![]() Evet hayatımdaki hatırlamak istemediğim kötü olayları her zaman unutmayı seçmişimdir şimdiye kadar. ![]() Gerçekten de beynim bir çok olayda kendini resetlemiştir, hatta bunu yaparken iyiler de kötünün yanında silinip gitmiştir. Tespitine hayran kaldım. ![]() Demek ki beynim bana oyun oynuyor. Ama ben bu oyunu sizler sayesinde fark ettim ve oyuna gelmeyeceğim. Dünden beri telkinlere devam... ![]() Hatta gece gördüğüm rüyalardan sonra gerçekten de bilinçaltımın çözülmeye başladığını anladım. ![]() Yola devam, gayrı dönmek yok. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
![]() | ![]() ŞÜKREDİYORUM Sağlığım için 96 Görebildiğim için 96 Duyabildiğim için 96 Konuşabildiğim için 96 Dokunabildiğim için 96 Hissedebildiğim için 96 Sevebildiğim için 96 Hareket edebildiğim için 96 Düşünebildiğim ve düşüncelerimi ifade edebidiğim için 96 Kendimi motive edebildiğim için 96 Yürüyebildiğim, koşabildiğim için 96 Çalıştığım için 96 İyi bir gelirim olduğu için 96 Her zaman harcadığımdan daha çok param olduğu için 96 Var olduğum için 96 Yavrularımın varlığı için 96 Yavrularım sağlıklı oldukları için 96 Yavrularım akıllı oldukları için 96 Yavrularım yanımda oldukları için 96 Akıllı ve zeki olduğum için 96 Çalışkan, pratik ve azimli olduğum için 96 İşimi çok iyi yaptığım için 96 Sevdiğim bir işim olduğu için 96 Eşimin sağlığı için 96 Evimizin güzelliği ve huzuru için 96 Aile huzurumuz için 96 İç huzurum için 96 Arkadaşlarımın varlığı için 96 Çevremde sevilip sayıldığım için 96 Eşim tarafından sevilip sayıldığım için 96 Çocuklarım beni sevip saydıkları için 96 Annemin, babamın ve kardeşlerimin varlığı ve sağlığı için 96 Kızım okulunda ve sınavlarında her zaman çok başarılı olduğu için 96 İşyerinde saygı gördüğüm için 96 Eşimin ailesi tarafından sevilip sayıldığım için 96 Temiz ve dizenli olduğum için 96 Mantıklı biri olduğum için 96 Güzel olduğum ve yavrularım da güzel oldukları için 96 Her yerde sözüm geçtiği ve dinlendiğim için 96 İtibarım için 96 Yediğimiz güzel yiyecekler ve içtiğimiz içecekler için 96 Ülkemizin refahı, barışı için 96 Türk ve müslüman olduğum için 96 Allah'a inandığım için 96 Allah'ı sevdiğim ve Allah da beni sevdiği için 96 Bebişim çok güleryüzlü olduğu için 96 Kendimi sevdiğim için 96 İnsanları, doğayı, hayatı sevdiğim için 96 Nefes alabildiğim için 96 Tasavvur edebildiğim için 96 İstediğim, istemesini bildiğim için 96 Yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için 96 Tatil için, dinlenme fırsatım olduğu için 96 Her zaman olumlu düşünmeyi seçtiğim için 96 Kadın olduğum için 96 Anne olduğum için 96 Şükrettiren için 96 Şükrettiğim için 96 Hayatım değişti sitesi için 96 ve buradaki dostlar için 96 ŞÜKREDİYORUM...
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
![]() | ![]() THE SECRET filmini izlediğimde ![]() Yukarıdaki liste bu nedenle yapılmıştır. Hepsi doğru mu peki ? derseniz bilincim hepsine yakın kısmının doğru olduğunu biliyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime ve herkese sonsuz sevgiler..... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
![]() | ![]() Sevgili Atakan Beeeey ![]() Benim linkimde neden YENİ yazmıyooo? Kıskanıyorum ama ya! ![]() Neyi beceremedim de bunu sağlayamadım acaba bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Ben de yeni olmak istiyorum banane. ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ha Gayret! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İçimdeki öfke duvarları bir bir yıkılıyor sanki. Ben birşey yapmadan, adeta kendiliklerinden... Öylece yok oluyorlar. Şu son iki yıl içinde yaşadıklarım sebebiyle öyle bir öfke dolmuşum ki, kendimi kendime ve yaşadıklarıma karşı öyle öfkelendirmişim ki... Hala affedemediğim çok şey var ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi