Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ayyyy çok sagol suzy ablacıgım yaa abla annem gibi baslama :d her yanım corba olduuu :d kapımı kitledim giremiyo içeri :D ilaç deme yaaa bana içdim içcem kadar viks saten öldürdü beni yakıyo her yanımı düşünmen yeter ablacıgım inş siz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-06-2008, 07:37 PM   #141 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

ayyyy çok sagol suzy ablacıgım yaa abla annem gibi baslama :d her yanım corba olduuu :d kapımı kitledim giremiyo içeri :D ilaç deme yaaa bana içdim içcem kadar viks saten öldürdü beni yakıyo her yanımı düşünmen yeter ablacıgım inş siz hasta olmazsınız

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-06-2008, 10:13 PM   #142 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura about

Bigci bir anönce kendini iyi hissetmeni diliyorum.geçmiş olsun..
güllerinperisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2008, 11:47 PM   #143 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alt 16-06-2008, 11:52 PM   #144 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

geçmiş olsun bigci,ee bu enerjiye vücut nasıl dayanır .neyse bi kaç gün evden çıkmazsın ,burda muhabbette güzel nane-limon bi de viks hiçbişeyciğin kalmaz.en büyük derdimiz grip olsun .hadi kendine iyi bak
Alt 16-06-2008, 11:56 PM   #145 (permalink)
hayalayaz
Guest

geçmiş olsun ablam...tez günde iyileşirsin inşallah..nane limon ve viks annen işi biliyor..ve sana en doğru ilaçları veriyor...
Alt 17-06-2008, 12:04 AM   #146 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

C vitaminlerini al ki bir an önce ayağa kalk bigci.Bol limonlu iç çorbayıda.Terini de at bi güzel.Hadi bakalım yarına bişiyin kalmaz.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2008, 12:04 AM   #147 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

slm günlügüm 16 haziran 2008 00:00 prensip :D gece 12

hala hastayım ama dünden iyiyim :( nasıl hasta oldum bilmiyorum :P dün tüm gün araba pazarında idim yagmur yagdı yagmuru yedim oldugu gibi aksam ust golbasına geçdik fena ruzgar vardı o ara birden atesim yükseldi basım dönmeye basladı kendimi hastanede buldum :P hayal ablam shamanic ablam kısmen kardesim cankam tsk ederim iyleşcem inş

bu gun iyi gibi idim ama gibi idim iyidim yani ama degilim takii rüyam için yapılan yorumu okuyana dek :( bi ruya gordum once basit demişdim ama sonra dogan arkadasımız bi yorum yapmıs ardına 1 kac yorum daha baslamıs ve o ruya sayesinde su an moral 0 hatta sıfırdan dan sıfır - lerde :(

kafamda 2 tane ampül yanıyo :(
1- ya o kaza sadece bi rüya degilde gerçek olsa ! ? acabaaa arkamdan ailem dısında kim aglar ?
2- ya gerçekden ölürsem :((

doganda demişya hızlı ysa cabuk öl cesedin yaqısıklı kalsın die
evet hayatı doya doya cok hızlı yasadım hemde görmedim sey kalmadı hemen hemen hayatı dolu dou ve hızlı ysadım
ve ölürsem cesedim yakısıklı kalıcak ama ben neden öleyim :(( ölmek istemiyorum henuz daha cok gencım haa 1 2 sene eveline dönerseniz ölüm beni çagırıyordu ölmeyi denedim fakat olmadı ysama itildim tekrar ama yasanmadı daha bı kac ay evel ölmeyi dusunuyodum ama artık yasamak istiyorum ama ya o ruya gibi ölürsem ne olacak
?
arkamdan ne bırakdım bilmiyorum arkamdan aglayan olurmu ? zehraaa acaba aglarmı ben harbiden ölsem ?
offf offf off

iyiki varsınız hayatımdegisdi ailesi iyiki varsın cankam ama ben ölmek istemiyorum :/
Alt 17-06-2008, 12:11 AM   #148 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Bigci senin ateş tavan yapmış.Deli deli konuşma nolur ya.Ne ölmesi.Bir hasta oldun hemen vazgeçtin yaşamaktan.Rüyanı hayra yor her zaman.Olur olmaz kişilere yorumlama yaptırma ki sinirin bozulmasın hasta hasta üstelik.Böyle şeyleri düşünme hemen at bakalım kafandan.Hadi güzel şeyler de yaz bizde mutlu olalım.Bekliyorum
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2008, 12:47 AM   #149 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı

slm günlügüm 16 haziran 2008 00:00 prensip :D gece 12

hala hastayım ama dünden iyiyim :( nasıl hasta oldum bilmiyorum :P dün tüm gün araba pazarında idim yagmur yagdı yagmuru yedim oldugu gibi aksam ust golbasına geçdik fena ruzgar vardı o ara birden atesim yükseldi basım dönmeye basladı kendimi hastanede buldum :P hayal ablam shamanic ablam kısmen kardesim cankam tsk ederim iyleşcem inş

bu gun iyi gibi idim ama gibi idim iyidim yani ama degilim takii rüyam için yapılan yorumu okuyana dek :( bi ruya gordum once basit demişdim ama sonra dogan arkadasımız bi yorum yapmıs ardına 1 kac yorum daha baslamıs ve o ruya sayesinde su an moral 0 hatta sıfırdan dan sıfır - lerde :(

kafamda 2 tane ampül yanıyo :(
1- ya o kaza sadece bi rüya degilde gerçek olsa ! ? acabaaa arkamdan ailem dısında kim aglar ?
2- ya gerçekden ölürsem :((

doganda demişya hızlı ysa cabuk öl cesedin yaqısıklı kalsın die
evet hayatı doya doya cok hızlı yasadım hemde görmedim sey kalmadı hemen hemen hayatı dolu dou ve hızlı ysadım
ve ölürsem cesedim yakısıklı kalıcak ama ben neden öleyim :(( ölmek istemiyorum henuz daha cok gencım haa 1 2 sene eveline dönerseniz ölüm beni çagırıyordu ölmeyi denedim fakat olmadı ysama itildim tekrar ama yasanmadı daha bı kac ay evel ölmeyi dusunuyodum ama artık yasamak istiyorum ama ya o ruya gibi ölürsem ne olacak
?
arkamdan ne bırakdım bilmiyorum arkamdan aglayan olurmu ? zehraaa acaba aglarmı ben harbiden ölsem ?
offf offf off

iyiki varsınız hayatımdegisdi ailesi iyiki varsın cankam ama ben ölmek istemiyorum :/
BİGCİİİİİİİİ

napıyon ablam sen, cankin biyandan..biz biyandan seni toparlamaya çalışıyoruz..sen olmadık şeylerden moralani bozuyorsun..aaaa kızarım bak...yapma çocuğum..
rüyanı okumadım..ama benden size abla tavsiyesi..rüyalarınızı kimseye anlatmayın..rüya gördüğünüz sabah kalkın çeşmeyi incecik açın hatta mümkünse damlasın( suyumuz kıymetli ziyan olmasın diye) rüyanızı akan suya anlatın, sonrada hayırlı bir rüya gördüm, daha hayırlıdır inşallah deyin..

gelelim mesajında anlattığın kadarıyla rüyana...anladığım kadarıyla..bir arabayla kaza yaptığını görmüşsün...iyide öleceğini neredn çıkardın..ben bazı konularada hatırı sayılır bir bilgiye sahip olmama rağmen, yorum yapmam..başta rüya tabirleri, astral seyahat, 3. göz aktivasyonu, ve diğer spiritüel algılar..çünkü benim yazdığım mesajın karşılığında sana yapılmış yorum gibi bir dangalaklık olursa, saygısızlığa dayanamam diye..ama şimdi ilk ve son kez bir istisna yapıyorum..sana rüyanı okuyup yorumluycam, ama daha okumadan şunu söyliyeyim, rüyanın ölünle bir alakası yok..hele biraz müsade et rüyanı okuyım..
Alt 17-06-2008, 12:53 AM   #150 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
dün gece kabusmu desem ruyamı desem acayip bi şey gördüm ya biri yardım etsin bana
ne ise ruyaya geciyim cantanem kankam bitanemle gene sabahladık 4 mu neydi yatdıgımızda ac bucuk uyudum saten o arada bunu gordum

sımdı ruyamda guyaa benim dunya kadar arkadasım felan varmısdır felanda filanda awelin biri atlıyo ortaya diyoki serkan öldüü wallaha olgun ama genc gosteren bi abla boyle bem beyaz esmer guzeli bi abla kahve içiyo o ara tabi abla diyom :D ama ben misal biride olabilir senki cok yakın arkadasımmıs o
hadi bee inanmıyorum diyo kahveyi yere dusuroy sonra bi kız aynı onun gibi krize giriyo birden
nasıl olur ya serkan nerde felan filan
ailesini tanıyan varmı soralım felan
sanki boyle bi cafemi desem bi ortammı desem bende o ortamın bi uyesiymişim millet ben öldüm diye hey heyleniyo
ordan bi bayan arkadas zıplıyp yaa durun bi ne heyheyleniyonuz ya bizide telas etdiniz bi ailesini felan arayak bi arasdırak sorak lan aptal nerden duydun öldügünü kim söyledi felan diyon o haberi getirene
elinde kahve fincanı var bi kadının ama onu cozemedim :S her lafa atlıyo kendini yırtıyooo resmen parcalıyo hani sevgilim olsa o kadar dövünür ama elinden kahve fincanını bırakmıyo zuhaHahAha :d ne bicim ruya ya film olur walla ne ise
soruyolar nerden duydun diye yaaa televizyonda serkanın arabasına benzeyen bi arabayı saranpolden yuvarlanmıs halde gordum hız sınırlarını aşmıs kaza yapmıs kaza yapan sahis serkanın tanımıa uyuyo oldugu yerde ölmüş diyo ya sende amma yaptın ailesini tanıyan varmı felan derken arıyolar soruyolar bizim ev nosunu buluyolar telefonu annem acıyo aglıyo oda teyze serkan nerde diyo biri
serkan 4 gündür yok evde zehra meselesi gene kafasına dank etti ben kafamı dagıtmam lazm dedi arabasının anahtarını aldı gece 1 de evden fırladı 4 gündür yok diyo :s
o ara televizyon ara haberleri veriyto herkez televizyona bakıyo ölen cesetin en az 4 günlük oldugu soyleniyo işte guya ben saranpole yuvarlanmısım otobanda 4 gün kimse gormemiş 4 gün sonra işte bulmuslar :PppppPp

ama sanki ben yasıyo gibi bi şeyim sonra sonunu fazla hatırlamıyom ama biri beni seviyomuymus neymişşş ben onu seviyodum acılamadım felan filan der gibi bi şeyler oluyodu o ara lannn esek sıpasııııııı saat 8 oldu yürü git dukkanının acc daha yatıyonnnn diye bi ses duydum hahahaha az daha uyuyum dedim annemin terligi kafamda patladı :D gerisi bu işte ne demek bu simdi ölüyom ya ben :p

rüyam bu idi ve etkiledi acıkcası ruyam ve yorumlar :( hayal abla öyle diyon ama soyle bi düşünüyom ya ailem dısında kim aglarya ? hadi ölümü geçdim :(
redflowers tsk ederim en hassas ve zayıf anımda nerden cıkdı harbiden bu qonu ya :(

Bookmarks