Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ablam benim, güzel çocuğum, temiz kalpli oğlum, sen zehrayla uğraşırken dünyadan haberin yok...kızlar kadınlar seni potansiyel damat adayı listesine almışlar bile..arkandan güzel ve iyi laflar ediyorlar..( rüyanda gördüğün kadınların kızların anlamı budur, kadın milleti çöpçatanlığı sever) ve aralarında senin kaza ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-06-2008, 01:31 AM   #151 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

ablam benim, güzel çocuğum, temiz kalpli oğlum, sen zehrayla uğraşırken dünyadan haberin yok...kızlar kadınlar seni potansiyel damat adayı listesine almışlar bile..arkandan güzel ve iyi laflar ediyorlar..( rüyanda gördüğün kadınların kızların anlamı budur, kadın milleti çöpçatanlığı sever) ve aralarında senin kaza yaptığını öldüğünü söylüyorlar...ölüm mutlaka yeni başlangıçları müjdeler..eee daha önceki mesajlarına bakınca..hayatının yeni bir dönemindesin ve eskiyi bırakmak üzeresin..ayrıca bütün arkadaşlarımız sana destek olmaya çalışıyorlar amaa..cankinin desteğini gördüğüm için söylüyorum..şimdiden daha esaslı ve uzun ömürlü gerçek dostluklar kurduğunu müjdeliyor rüyan....( cankin zaten cepte,ALLAH ONUN YOLUNU KENDİ NURUYLA AYDINLATSIN..diğer gerçek dostlarda yolda) hayatına yeniden başladığın bu zamanda..yaşamının refah ve mutluluk içinde geçeceği müjdelemiş ve bu çok hızlı olacak.. benim yorumum bu..ve gerçek yorum.

genç yaşa bilmem ne tarzında yapılan yorumlarda aynı üstün açıkmıydı diye sormak kadar saygısızca bir yorum..

HEPİNİZDEN BİR RİCAM VAR..RÜYA NASIL YORUMLANIRSA ÖYLE ÇIKAR, RÜYALAR SİTE ORTAMINDA YAZILMAYACAK KADAR CİDDİDİR, lütfen rüyalarınızı önce suya sonra illa anlatmanız gerekiyorsa..çok çok çok ama çok güvendiğiniz dostunuza anlatın..onlar içten içe kötü yorsalar bile dilleriyle ve gönülleriyle hayırdır inşallah derler.önemli olanda budur..hepinizi seviyorum...saygılı sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-06-2008, 01:40 AM   #152 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cananim cankim ,

hastaliginin verdigi üzücü piskoloji durumuna bagliyorum bu sözlerini ve hayiflanarak söylüyorumki sana hic yakismiyor ...

evet ölecegiz birgün, belki yarin belki yarindanda yakin, belki yarinlardan uzak ama aklini ve düsünceni o yere verirsen hayattan tat alamazsin.

kim aglar arkandan kimler aglamaz arkandan o sana bagli canim cankim... Hem niye aglayalim ki??? Eger sen ölümünü gerceklestirdigin anda huzurlu isen

biz senin icin aglamaktan cok sevinecegiz.. Mevlana ölümü bir vuslat ani olarak tanimlar... Sevgilinin Sevgiliye bulusma ani, ne güzel bir yaklasim ve

ne güzel bir düsünce.. .. Hayat yasandikca güzel ve elbette güzel olmayan günler var.. Olsun Hayat zaten bir oyun ve oyanlanmadan ibaret degilmi??

Oyununu güzel ve temiz oyna, bittiginde mutlu olasin ve sevinesin ..

Deger verileceklerini degerini ver, seveceklerinin sevgisini ver, muhtaclara yardim et, dilini güzel sözler ve dualar ile süsle, kalbin nese ve huzurla dolsun,

ay isigi icindeki güzelligin parlamasindan sönük olsun ve bilki iste sen dünyanin en mutlu insanisin ...

Zehra ister aglasin ister aglamasin, ister arkandan baksin ister bakmasin, o degilmi seni bu hallere koyan niye bu kadar halen üstüne düsüp ona bu

hakki veriyorsun????

kendine gel ve düsün, ne istiyosun, neler istiyosun??? Hep aglamak ve hüzünlü olmakmi??? yoksa hergünü gecip dönmeyen bu hayatta birseyler elde etmek

mi??? Bir yerlere gelmek ve icindeki seni ortaya koymakmi???

Onu düsündügün kadar mutlu günlerini düsünden, onu özledigin kadar güzel yarinlarini özlesen sana daha faydali ve daha anlamli bi yasam katmazmi????

seni korktugumuz güzel ölüme daha iyi hazirlamazmi????

Ne dersin iyi fikir degilmi????

Senin gülücügüne insanlarin ihtiyaci var.. Senin mutluluguna insanlar ihtiyaci var ve senin Gelecegine insanlarin ihtiyaci var...

Ve herkesten önemlisi benliginin, düsüncenin, kalbinin, aklinin yani KENDININ buna cooook ihtiyaci var.. O güzelim kalbin cok aci cekti, vucudun cok

yiprandi gözlerin cok yas akitti.. birazda mutluluktan kalbin ceksin, birazda huzurdan vucudun yipransin ve gözlerin mutluluk yaslari akitsin

sen iyi olan güzel olan temiz olan herseyi hak ediyosun...

Rabbimden dilegim bir an önce iyilesmen ve sagligina kavusman..

ve bu hastaligini gelecek günlerin en güzel, en saglikli, en verimli yarinlarin bir baslangici olarak gör..

Iyilesecegim ve ben ben olacagim de

sevgi ve saygi ile canim cananim biricik bitanem cankim
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2008, 07:38 AM   #153 (permalink)
Mustang
Guest

sekan'cığım geçmiş olsun .Bu dönemde hastalanmak çok kolaydır Ankara havası sert oluyor gündüz kavrukup gece donuyorsunuz .Biz bu aralar yorgan pike karışık yatıyoruz.Sana acil şifalar dilerim dün çarşıya çıkmıştım çok yorgun döndüğüm için girmedim.Serkan'cığım rüya olsun herne olursa olsun hayat sana bir uyarı göndermiş öncelikle hayırdır İnşallah diyeyim.Hastanelerde belki bir kaç günü veya birkaç saniyesi kalmış insanlar bile yaşam mücadelesi veren bir iki saniye fazla yaşamak için çabalayan insanlar varken insanların önlerindeki yaşamdan vazgeçmelerini bencillik olarak kabul ediyorum .Hayat her zaman güzeldir ve yaşamaya değer.

Hayatın hep kötü yanlarını değilde birazda güzel yanlarını görmeliyiz.Sen daha çok gençsin bakalım hayat sana daha ne fırsatlar çıkaraçak.Hayatını dibine kadar yaşa mum ışığı gibi çevrendekileri görmmezlikten gelme.Hayata ve kendine duyarlı olmanı diliyorum.
Alt 17-06-2008, 10:23 AM   #154 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

günaydin canım günlügüm 17 haziran 2008 :8 offf
cantanem hertanem bebegim kankam kusra bakma ben dun gece pembe bi yalan soyledim uykum geldi hadi yatalım dedim
sana kıyamadıgımdan dolayı sen cok erken işe gitceksin bven yarın gitmiycem nasılsa hadi artık uyuyalım dedim ama bende uyudum bak canka kızma wallaha 1 saat felan uyudum sonra canım sıqındı yuzlerce vcd mden birini seçdim izlemye basladım ne izledim biliyormusn günlük
gelecegi dönüş serilerini su 3 ç snde :(
ve buda üzdü beni acaba gercekden oyle bi makine olsa gelecege dönsem neler yapardım acaba diye dusunuyorum :() neler yapmazdımki :( ne ise gün uzun hasta yatagımda burdayım vcdlerim ve ben
Alt 18-06-2008, 12:10 AM   #155 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

dusun
selam sevgili günlük prensip saat su anda tam 00:00 18 haziran 2008

bu gun her sey yolunda gitmişdi taki aksam saatlerine kadar :( iyileşdim şükür yarın giderim işe
dun gece sabaha kadar uyuyamadım gene öglen bi uyumusumki taki aksam saatlerine kadar .
aksam kalkdım ve düsünmeye basladım kankam geldi beraber sarkı dinlerken gene sarkıların arabeks parcaların esiri oldm
hani sabah yazmısdım ya canım sıkıldı 100lerce olan arsivimden birisin cıkartdım vcd izledim gelece dönüş filmini gercekden gelecege dönsem neler yapardım acaba diye :( neler yapmazdımki
bu sarkı bana koymazdı belki gelecege dönsem sözlerine baksana tam benim için yazılmış

yok artık basımda askın belası bir izin kalmadı vurdugun düşde
kapandı gönlümde sevda yarası unut diyordunya unuttum işte
sensizdeee düşermişş takvimde günler zorlasanda anmazz adını dillerr.
gideni sanmaki bu gönül özler unut diyordunyaaaa unutdum iştee !

uzaklasdı gönlüm her hatırandan kalmadı hiç senden gecen zamandan
çokdan küle döndü alevli yanannn unut diyordunya unutdum iştee .

bilmemm bu sarkıyı dinledigim zaman aglamazdım belki sessizce gözlerim yasa bogulmazdı artık gözümden yas degil kan geliyo aglamakdan gozlerimde yas kalmadı cunkü

söz vermiştin bana yanı başımda yaşlanmaya,söz vermiştik bu dünyaya ne olursak olsaydık kaç yıl geçti bak hala son bakışın biras bana saklı duruyor ne fayda bıraksaydın solsaydık.hangi bahane avutur bilmem hangi günahın bedeli bu kandırmıyor ne güzdüzüm ne gecem böyle intikam olmaz....çokmu fazla bu sitem agır degilmi bu ceza söyle kim çok gördü seni bana böyle yalnız kalınmaz,

dünyaya ne verdim bilmiorum dünya bana bu göz yaslarını verdi

Alt 18-06-2008, 03:53 PM   #156 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

dünyaya ne verdinde dünya sana gözyaslarini vermis

ne bicim bir söz, ne bicim telafuz, ne bicim ifade sekli...

ne kadar zayif, ne kadar gücsüz, ne kadar bedbahtmisin cankim

bu kadar aciya bu kadar üzüntüye ve bu kadar caresizlige kendini mahkum edecek kadar asil kalbin sana neler yapti???

bu kadar bencilce ve bu kadar düsüncesizce davranis biciminle acittigin gözlerin en yapti sana???

bu kadar haince bu kadar gaddarca yüreginin parcalanmasina izin verecegin kadar ne yapti yüregin sana?????

asil sen bir kisi yüzünden cektirdin onca insanlardan haric en önemli olan canindaki parcalara bak????

tek bir "zehra´n" yüzünden gözlerin perisan, yüregin darmadagan ve kalbin acilar icinde????

bunlarin ne hakki var bu kadar mahf olmaya????

canim, cananim, bitanem cankim benim yapma bunu ne olursun, bu kadar kendini yipratma, bu kadar kendini ezme...

hani o güzelim kalbinde azda olsa bana yer vardi??????

emanetine böylemi bakiyosun???

misafire böylemi dikkat ediyorsun???

böyle acilar icinde bir kalbemi beni razi görüyorsun???????

canim, cananim, bitanem cankim ne olur yapma böyle tamam...

seni sevenler icin, kendin icin, benim icin yapma

hep iyilikleri ve güzellikleri ve umutlu mutlu huzurlu yarinlarini düsün

ben seni o güzel yarinlarda görüyorum

IYIKI VARSIN; IYIKI VARIZ CANKIM

saygi ve sevgi ile
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2008, 07:17 PM   #157 (permalink)
Mustang
Guest

Ay Serkan ne kızmış bu yahu merak ettim valla.Bir resmini koy görelim sonra tekrar sil .Sen ağladıkça kendine zarar veriyorsun .Sana hayatına başka şeyler dahil et diyoruz böylece onu düşünecek vaktin olmaz.Sana ağladıkça akıl vermek pek hoş olmuyor Mesela seyrettiğin flimleri anlat.Benim oğlumda geleceğe dönüş hastasıdır hala seyreder .Birde polis akademisini çok sever.Hastalığın nasıl oldu sana evde kalmak yaramadı bir daha kendine dikkatet.
Alt 19-06-2008, 12:06 AM   #158 (permalink)
Binbaşı

selam günlükk
19 haziran 2008 00:00

moral sıfır rejenerasyon sıfır aklım beynim sıfır her sey sıfır :p
bi kaç gündür evde yatıyodum bug un kendimi iyi hssetmeye basladım ve işe gittim dukkanda baya bi ygılma olmus eksikligim belli idi sanayide cindoruk son yolcu serkan usta yokdu aksam eve girdigimde baya geçdi saat
calısdım ama gene yanlızdım be gene aklımda o vardı her zaman yaptıgım sekilde arabeks bi parca acdım dukkanın en kofti kosesine gittim ve motorumu dagıttım bu arada bu son 1 hafta mutsuz olamam olmamm olursam hayatım boyunca ödeyemiycegim bi hata yaparım
büyük güne sadece 1 hafta kaldı haziranın 29 una o güne 1 senedir hazırlanıyoruz kasa hariç sadece hazırladıgımız aracın motoru 60 bin € civarında bi para yedi :S
veee en az ilk 3 e girmezsek o kadar masraf bosa gitcek uykusuz geceler uykusuz günler baslıyooooo beynimi baska seylere odaklamam ona o güna odaklanmam lazım hazırladıgımız arac tamamiyle bitti sadece 1 hafta kaldı 1 haftaaaaaaaaaa serkan serkan toplar kendini oglum toparlaaaaaaaaaaaaaaaa eger gene istop etdirirsen denemelerdeki gibi yada aşırı sıkısdırmadan motor alev alırsa yada yanma odasındaki basıncdan piston kol cıkartırsa denemelerdeki gibi hayellerin suya düşer
şimdide turkiye tuning dragstars dragturkey motosports otomoto dergilerinnin tehmuz ayı kapagını görüyor gibiyim
ankara eksoz kokusuna ve lastik dumanına doydu dereceye giren yarısmacılar soyle
diye bu guzel günden kendini mahruz bırakma
düşünme artık o sana acı veren kişiyi düşünmeeee en azından sadece 1 hafta düşünmeee 96
Alt 19-06-2008, 12:56 AM   #159 (permalink)
Üsteğmen

Alt 19-06-2008, 07:48 AM   #160 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan sana ne aferin diyorum nede kutluyorum .Ya oğlum biz burada boşunamı kendimizi yırtp duruyoruz çekim yasası diye .Sen çekimlerine bir bakarmısın ya olmazsadan başka bir şey çekmemişsin .Kendine en iyi olduğun işte bile güvenemezsen en kötü olduğun halin zaten ortada .

Ben sana inanıyorumki seno hernekadar anlamasamda anlatığın olayda başarılı olacaksın ve bizde senin başarılarnı kulayacağız.Bir defa şu karamsarlığı üstünden at kendini başarmaya odakla ve kazan .Biz o aralar İzmirde olacağız artık dönüşte senin başarılarını kutlarız..

Biz bu yola ilk olarak The secret kitabıyla başladık .Bir arkadaş tavsiyesiyle sonra kendimizi değiştirmeye başladık.Hayatımıza olumlu düşünceyi soktuk ve bu siteyle kızımın tanışması ve Tatam benim bilgisayar öğrenmem sırf kendimi geliştirmek için gayretlerim .Bu sitede öğrendiklerimi uygulamam ve bunun için çaba harcamam hayatımdaki en önemli değişim kendimi tanımam oldu.Ben geçen sene kafayı yememek için anti-depresan ilaçlar alırken bu sene gelecekte ne yaparım hayali kurmaya başladım.Benden geçti lafını kullanmaktan vazgeçtim.

Ablam sen flim seyretmeyi seviyorsun secretin flimini seyret orada adamın biri kendini arabanıniçinde hayal ediyor ben denedim ama hiç bana göre değil artık .Ankara trafiği malum ben eskiden iyi bir şöfördüm ama artık araba kullanmak istemiyorum.Ama sen orada kendini hayaledebilirsin .Sitede bir yerde var bir araştır ve flimini seyret.

Üzerindeki kötü duygulardan sıyrıl ve sadece yapacağın şeye odklan.Sen bu işi başaracaksın.

Bookmarks