canim cananim cankim
,
hastaliginin verdigi üzücü piskoloji durumuna bagliyorum bu sözlerini ve hayiflanarak söylüyorumki sana hic yakismiyor
...
evet ölecegiz birgün, belki yarin belki yarindanda yakin, belki yarinlardan uzak
ama aklini ve düsünceni o yere verirsen hayattan tat alamazsin.
kim aglar arkandan kimler aglamaz arkandan o sana bagli canim cankim... Hem niye aglayalim ki??? Eger sen ölümünü gerceklestirdigin anda huzurlu isen
biz senin icin aglamaktan cok sevinecegiz.. Mevlana ölümü bir vuslat ani olarak tanimlar... Sevgilinin Sevgiliye bulusma ani, ne güzel bir yaklasim ve
ne güzel bir düsünce..
.. Hayat yasandikca güzel ve elbette güzel olmayan günler var.. Olsun Hayat zaten bir oyun ve oyanlanmadan ibaret degilmi??
Oyununu güzel ve temiz oyna, bittiginde mutlu olasin ve sevinesin
..
Deger verileceklerini degerini ver, seveceklerinin sevgisini ver, muhtaclara yardim et, dilini güzel sözler ve dualar ile süsle, kalbin nese ve huzurla dolsun,
ay isigi icindeki güzelligin parlamasindan sönük olsun ve bilki iste sen dünyanin en mutlu insanisin
...
Zehra ister aglasin ister aglamasin, ister arkandan baksin ister bakmasin, o degilmi seni bu hallere koyan niye bu kadar halen üstüne düsüp ona bu
hakki veriyorsun????
kendine gel ve düsün, ne istiyosun, neler istiyosun??? Hep aglamak ve hüzünlü olmakmi??? yoksa hergünü gecip dönmeyen bu hayatta birseyler elde etmek
mi??? Bir yerlere gelmek ve icindeki seni ortaya koymakmi???
Onu düsündügün kadar mutlu günlerini düsünden, onu özledigin kadar güzel yarinlarini özlesen sana daha faydali ve daha anlamli bi yasam katmazmi????
seni korktugumuz güzel ölüme daha iyi hazirlamazmi????
Ne dersin iyi fikir degilmi????
Senin gülücügüne insanlarin ihtiyaci var.. Senin mutluluguna insanlar ihtiyaci var ve senin Gelecegine insanlarin ihtiyaci var...
Ve herkesten önemlisi benliginin, düsüncenin, kalbinin, aklinin yani KENDININ buna cooook ihtiyaci var.. O güzelim kalbin cok aci cekti, vucudun cok
yiprandi gözlerin cok yas akitti.. birazda mutluluktan kalbin ceksin, birazda huzurdan vucudun yipransin ve gözlerin mutluluk yaslari akitsin
sen iyi olan güzel olan temiz olan herseyi hak ediyosun...
Rabbimden dilegim bir an önce iyilesmen ve sagligina kavusman..
ve bu hastaligini gelecek günlerin en güzel, en saglikli, en verimli yarinlarin bir baslangici olarak gör..
Iyilesecegim ve ben ben olacagim de
sevgi ve saygi ile canim cananim biricik bitanem cankim