Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

corlumemet'in değişim süreci

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri corlumemet'in değişim süreci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mehmet'çim günlüğüne içini dökmen arasıra dönüp tekrar okuman sendeki değişimi kendininde görmeni sağlıyor.Bu gün iyi veye kötü olman da önemli ama içinden geldiği gibi sevinçlerin kızgınlıkların ve üzüntülerinide kendi sınırların içinde yazdığında kendini rahatlamış hissediyorsun.Gönlünden geçtiğigibi yaz.Burada seni kimse kınamaz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

corlumemet'in değişim süreci

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-07-2008, 09:16 AM   #61 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Mehmet'çim günlüğüne içini dökmen arasıra dönüp tekrar okuman sendeki değişimi kendininde görmeni sağlıyor.Bu gün iyi veye kötü olman da önemli ama içinden geldiği gibi sevinçlerin kızgınlıkların ve üzüntülerinide kendi sınırların içinde yazdığında kendini rahatlamış hissediyorsun.Gönlünden geçtiğigibi yaz.Burada seni kimse kınamaz veya suçlamaz aksine yanlış düşündüğümüzde veya başka gözlerden bakış açıları görmene yadımcı oluyor.Rahatve huzurlu ol.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 04-07-2008, 12:02 PM   #62 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point

Abla sağol bana güç verdin
Alt 06-07-2008, 09:58 AM   #63 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

merhaba bir şiir

Hayat

Hayat sızısını iliklerine kadar hissettiğim bir acıymış
Hayat yalanmış
Hayat sonunu göremediğim yolda gözü kapalı gitmekmiş
Hayat çok nankörmüş
Hayat bir şeyleri istemekmiş
Hayat en umutsuz olaylarda dahi umut ile yaşayabilmekmiş, Umudun bittiği yerde yıkılmış bir kalple yaşamakmış
Yaşayabilmek sözcüğünde saklıymış hayat
Hayat yaşamayı becerebilmekmiş
Hayat kimi yerde güldürse bileağlamakmış
Hayat gözyaşı nehrinde bir gemiymiş... Geminin rotasını iyi belirleyebilmekmiş hayat...

Hayat demir atılamayan denizde sonsuzluğa yol almakmış
Hayat senden söke söke aldıklarının yerinde oluşan yaraları görmemezlikten gelmekmiş

Hayat, hayattan firar etmekmiş
Hayat, sinsi bir rmış
Hayat buymuş işte bu!
Sevdiğine hasretmiş hayat

Hayat özlemmiş! ...
Hayat hasretmiş! ...
Hayat sevmekten ibaretmiş!(değil mi?)
Alt 07-07-2008, 01:21 AM   #64 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük bi kaç gündür sana devam etmeyi istemedim ama hayatımda hiç olmazsa bir farklılık olsun günlüğüme yazabileceğim o gün içinde geçirdiğim mutlaka güzel bir şey olsun diye devam etmek istiyorum.

Hipnoz seminerinden sonra epilepsi rahatsızlığımın üzerine biraz daha gitmeye araştırmalar yapmaya başladım önümüzdeki haftalarda bir kaç tane hastaneye gidicem bu gidişle farklı farklı doktorların bilgi ve deneyimlerinden faydalanarak neler yapabileceğimi tekrar düşünücem.

Hipnoz deneyimlerimizi paylaştığımız yerde vermiş olduğum e-kitapın 62. sayfasında epilepsi hastasıysanız hipnozdan uzak durun bunun size faydası çok zor yazıyor bir kaç yere mail atıp nedenini sormayı istiyorum ama pişman değilim seminere gittiğim için bu sebeple bi kaç gündür kendi kendime hipnoz çalışmadım ama yine de devam etmek istiyorum

şimdilik iyi geceler..
Alt 07-07-2008, 01:29 AM   #65 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

geçmiş olsun corlumemet.hastalığınla mücadelende gerekli sonuca ulaşacağına eminim.bu arada adil maviş seminerinde yaptığın zihin haritasını burda palaştığın için çok teşekkür ederim ,böyle bi çalışmanın elimin altında bulunması çok iyi oldu.daha önce yazıcaktım bunu ama kısmet şimdiyeymiş.
kendine iyi bak,en yakın zamanda daha da güzel haberlerini duyacağımızı biliyorum
sevgiyle sağlıcakla
Alt 07-07-2008, 02:45 AM   #66 (permalink)
hayalayaz
Guest

mehmet e- kitabın o sayfasına geldiğimde bende zınk diye kaldım ve senin bu konuda yazmanı bekledim..ben adil beyle bu durumu özel olarak konuştum..senin seminere katılmana bu konuşmadan sonra..sesimizi çıkarmadık..adil beye benim epilesisi olan insanların hipnoz edilemeyeceğini, duyduğumu söyledim..oda bana epilepsisi olan kişilerin çok çabuk derinleştiklerini ve hızla ilerleyebildiklerini bu yüzdende korktuklarını söyledi..bunun için epilepsisi olan kişilere hipnoz yapmanın tavsiye edilmediğini, ama hipnoza kesinlikle girmesinler denmediğini söyledi..ben tekrarla yani arkadaşımızın hipnoza girmesinde sakınca bulmuyorsunuz doğrumudur diye sordum..doğrudur hayal hanım..ben onu ona uygun olabilecek şekilde transa sokarım dedi..seminerde ne yaşadığını bilmiyorum orada değildim..ama sonrasında yazdıkların..özel hayatında, tek başına herkesten daha kolay transa girebildiğini düşündürdü bana..sen yinede sor ve bizide bilgilendir ablam emi..saygılı sevgiler
Alt 08-07-2008, 01:49 AM   #67 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük; kısmen arkadaşım insanları mutlu etmek benide mutlu ediyor sizler böyle söyledikçe gerçekten mutluluğum artıyor.Hayal abla yaptıkların ve herkesi takip ederek onların sorunlarıyla birebir ilgilenmeye çalışman gerçekten çok güzel bugün 7-8 yere mail attım hipnoz ve epilepsi arasındaki sorunu sormak için sadece birinden kısa bir mesaj geldi.O da bu;(Kesin bir kontrendikasyon yok. Kisiye gore degisir.) Bende elimden geldiğince hipnoz çalışmalarına devam edicem.

Hipnoz bende faydalı oldu çünkü seminerde sağlığıma kavuşmayı istemiştim hipnozdayken son bir kaç gündür araştırma yapıyorum ve önümüzdeki hafta dünde yazdığım gibi bir kaç hastane dolaşıcam inşallah.

Hipnoz derin bir konu bunu şu an için küçük isteklerimizi elde etmek için kullanmalı daha da ustalaştığımızda telkinleri hayal görmeyi ..vs biraz daha derin konularda kullanmalıyım şimdi bu konuları yazabilmem için çok erken hipnozu derinleştirebilmem için şu anda sadece hedeflerimi belirleyebiliyorum.

Bugün iki kez hipnoz çalışması denedim kendimde birincisi fazla üstelemesemde istediğim saate 2 dk kala hipnozdan çıktım ve bir saatte yapmak istediklerimi hızlı bir şekilde yaparak çıktım evden bir daha kısa zamanın içine fazla iş sokuşturmayacağım telaş yapıyor insan.İkinci denememde de kendime telkinlediğim işi acele bir şekilde yaptım belki bunun sağlık sorunumla mutlaka bir alakası vardır çünkü kafam pek yerinde değildi belkide kendime vereceğim telkinleri tam olarak bilmediğimden kaynaklandı.Yapacak biraz iş var telkinler bulunacak sıralama yapılacak giriş gelişme sonuç gibi asıl amaç vurgulanacak tabiki bunlar ilk önce yazılıp toparlanacak sonra pc de bunları okuyarak sesimi kaydedicem biraz uzun bir iş sonrada transa sıra gelicek bunun süresi 20-30 dk olabilir ama şu telkinleri bulmak zor olucak galiba yada bir yolunu bulmak lazım öğrenmek için ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş herşey olur şimdilik hoşçakalın
(kendimi kötü hissettiğim anları yazmıyorum bunların yerine yeni bir alışkanlık edinmeli yada eski alışkanlığımı devam ettirmeliyim)
Alt 08-07-2008, 03:50 AM   #68 (permalink)
hayalayaz
Guest

ablam disikve ben senin için mükemmel sağlık telkini arıyoruz..adil bey..hipnozla her türlü hastalığın geçebileceğini söylemişti.bilinçaltında bedenimizin mükemmel hali kodlu demişti..bizde bundan yola çıkarak arıyoruz..ben alman sitelerini disik ingilizce olan tüm siteleri bir yandanda sen araştır.bulduğumuzda .seslendirelim..mehmet her şey daha iyi oluyor ve olmaya devam edecek inşallah..
Alt 09-07-2008, 01:52 AM   #69 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;Hayal abla ve disik eksik olmayın sizlerin varlığıda yeter benim için ben bir ara internette araştırmıştım bulamadım telkin hipnozla ilgili kitaplar alıp okudukça inşallah bende yazmasını öğrenirim hayal abla bu arada telkinlere başlamışsın herşey daha iyi oluyor ve olmaya devam edecek inşallah herkes için..

Bugün; sabahtan pek iyi olmuyorum nedense belkide kendimi dışarı çıkıp gezmezsen iyi olmazsın gibi bir düşünceyle şartlandırdığım içindir belkide uykuyu fazla kaçırıyorum neyse 15 te işe gittim saat 16 ya kadar sersem gibiydim aslında ondan önce 20 dakikalık bir transa girip kendime telkinlerde bulunmuştum sanki 6 aydır dışarda gezmiş gibi rahat oluyor ve olucaksın ..gibi bu sebepten biraz daha iyiydim ama tam olarak değil ilerde inşallah bunu tam olarak oturtup daha uzun süre etkisinde kalıcam.İşte de bi ara yalnızken kendimi yine transa soktum gittikçe daha derine daha derine gittikçe daha derinleşiyorsun göz kapakları gittikçe daha ağırlaşıyor sanki birbirine tutkalla yapıştırılmış gibi artık gözlerini istesende açamıyorsun gittikçe dahada derinleşiyorsun bu şekilde kendime telkinler vererek en sonunda da çok uykun olduğu bir an aklına geliyor ve uyuyorsun diyerek kafam zaten yamulmuştu ondan sonra heralde bi 10 dk uyumuşum uyandıktan hemen sonra telkinlerin etkisin hissetmiyorsun ama bir süre geçtikten sonra iyi olmaya başladım bugün daha iyi zinde ve anda yaşadım diyebilirim bundan önce tam da kötü düşünmeye başlamıştım Adil bey anlaşılan beni tam resetledi artık dinlediğim sublimal telkinlerde işe yaramıyor sil baştan yeniden mi dinlemeye başlıyım diyorken telkinden sonra durum değişti.Transta rahatlamak ve derinleşmenin çok önemli olduğunu anladım bu süreyi biraz daha uzun tutmalıyım ustalaşana kadar sonrası iyiydim sessiz ve sakindim ama biraz fazla sessizdim sanki neyse ilerleyen günlerde kendi kendimi programlamaya devam edicem yavaş yavaş öğrenmeye devam ediyorum.Başarısızlık yoktur sadece sonuçlar vardır başaramadığını düşündüğün zaman aslında bir konuyu daha elemiş olur ve çıtayı yükselterek kademe atlarsın.

Bana teşhisi koyan doktorum aklıma geldi bugün adam düşünmeyeceksin rahatsızlığını diyordu gerçektende düşünmediğimde daha iyiyim ama gelde düşünme doktor bana çık gez eğlen evlen diyordu ama ben hep dışarda gezemem ki her zaman dışarda neşeyi bulamam belki bir üç beş ama sonra mutlaka hüsrana uğrayabilirim asıl neşe huzur sevgi içerde içerdekini keşfettikten sonra dışarıdaki olumlu yada olumsuz olayların pek bir anlamı kalmıyor.

Önceden bir söz okumuştum 20 dakikalık yoğun bir konsantrasyon 8 saatlik uykuya eşdeğerdir diyordu yanılmıyorsam buddha geçenlerde internette gezerkende 20-30 dakikalık derin bir hipnoz 8 saatlik uyku uyumuş gibi rahatlık verebilir ama bu çok nadir olur diye bir cümlede okumuştum bunu söyleyende Yabancı bildiğimiz dostumuz hipnoz kitabının yazarı celalettin uzuner her iki cümlede aynı o zaman yoga yada meditasyonun asıl kaynağı hipnoz zaten adil bey de demişti bazı insanlar daha çıkıyor mağaraya giriyor yada bir eve kapanıp günlerce çıkmayıp kemale (yanılmıyorsam)eriyorlar gibi sözler söylemişti sizin bunları yapmanıza gerek yok transınızı derinleştirerek daha kısa zamanda öyle olabilirsiniz demişti galiba gerçektende öyle diyebilirim ama henüz bu konuları yazmam için erken..

Şidilik iyi geceler günlük..
Alt 10-07-2008, 12:51 AM   #70 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;yazamıycam çünkü sabah erkenden işe gidicem şimdi saat 01:00 bugün kafam biraz karışıktı neyse başka zaman yazarım..

Bookmarks