14-08-2008, 09:25 AM
|
#95 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: corlumemet'in değişim süreci Merhaba günlük;
Akşam içimde ufak tefek kıpırdanmalar olmaya başladı ,sanki telkinleri ilk zamanlarda dinlemeye başladığımda olan etkiler gibiydi ,gözlerim fırıldak gibi dönüyordu sabah ,yeniden neşem birazcık gelmişti ,neler oluyor bana bu kadar zor kabullenen bir bilinçaltım mı var yoksa çok çabuk değişebilen mi anlayamadım, neredeyse bir buçuk aydır değişimin etkileri silinmiş gibiyken şimdi yeniden oluşmaya başladı kullandığım ilaçların etkisi mi yoksa ,ama daha önce de ilaç kullanıyordum.
Bi yanım hipnoz çalışmalarına son ver sublimal telkinler saana yetiyor işte ne güzel neşeli oluyorsun diyor diğer yanım ise hipnoz yada trans kendi kendini kontrol etmenin yolu sonsuzluğa açılan bir kapı gibi belki baştan ters etkileri olabilir ama iyice öğrendiğin zaman herşey çok güzel olacak ne olursa olsun azıyla yetinme diyor ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyette kararsız kaldım şu an, biraz zamana bırakayım bakalım ilerde mutlaka cevabını bulup eyleme geçerim.. dusun
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. |
| |