Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

corlumemet'in değişim süreci

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri corlumemet'in değişim süreci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba günlük; Hepinize çok teşekkür ederim insanın sizler gibi cesur ve yüreğindeki sevgiyi böyle bonkör bir şekilde veren arkadaşları olunca yenemeyeceği dert neredeyse yoktur. Bugün nasıldı;aslında akşamdan başlıyım akşam kendim hipnoz denemesi yaptım derin uyuyabilmek için bir kütük gibi derin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

corlumemet'in değişim süreci

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-08-2008, 10:11 PM   #91 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

Merhaba günlük;

Hepinize çok teşekkür ederim insanın sizler gibi cesur ve yüreğindeki sevgiyi böyle bonkör bir şekilde veren arkadaşları olunca yenemeyeceği dert neredeyse yoktur.

Bugün nasıldı;aslında akşamdan başlıyım akşam kendim hipnoz denemesi yaptım derin uyuyabilmek için bir kütük gibi derin bir şekilde uyuyacaksın ...gibi kendime telkinlerde bulundum ve sonra yattım kütük kısmını becerdim gibi ama derin uyumak pek olmadı sabahın 04 ünde uyandım döne döne saat 05 i geçmiştir bi ara daldım sonrada alarm çaldı kalktım bu birazda geçen gece 02 de yatıp öğlen 12 de kalkmama bağlı bence uyku düzeni bozulunca hemen alışmak olmuyor hem hipnoz konusunda da henüz alfabeyi öğreniyorum desem yeri var.Bugün sakindin kafam boştu belki tatil dönüşü diye pek işe kendimi veremedim.Sen hayata nasıl sarılırsan hayatta sana öyle sarılır derler bir süredir pek sarılamıyorum hayata geçerli sebeplerimden dolayı diycem ama hayatı ertelemenin geçerli sebebi mazereti olamaz demekte geliyor içimden çünkü pek mazeret uydurmayı seven biride değilim neyse fazla derine girmeyeyim.

Şimdilik bu kadar bu akşam erken yatıyım iyi geceler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-08-2008, 09:29 PM   #92 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Merhaba günlük;

Ne yazıyım bilmem ki dışardan hoş bir müzik sesi geliyor gelde efkarlanmaa efkarlansan ne olucak efkar ın istediğini yapabilecek misin yoo o zaman boşver gitsin demek kolay mı neyse daha fazlasını yazıp site kurallarını çiğnemek istemiyorum burda kalsın

iyi geceler..
Alt 08-08-2008, 10:20 PM   #93 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;

Bugünlerde düşük tansiyonla mücadele etmeye çalışıyorum tuzlu ayran alımını biraz daha arttırmalıyım işte ilaçların dezavantaşlarından biri eskiden tansiyonun ne olduğunu bilmezdim şimdi ise kendim ölçmeyi bile öğrendim neyse kafaya takmaya gerek yok bazen zor olsada basit bir sorun önlemimi alıp bunu da bizim milletimizin güzel sözlerinden biri başına iyi yada kötü birşey gelirse hayır olsun derler hayra yorarlar , hayırdır inşallah derler ya bende öyle yapıyım başıma gelenlerii birde abra kadabra(aramicede konuşurken yaratırım)yı iyi ve olumlu yönde yapıyım gerisi kolay

iyi geceler..
Alt 09-08-2008, 10:20 PM   #94 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;

Bazen düşünüyorum hipnoz seminerine gittikten sonra sanki resetlenmiş sıfırlanmış gibiyim daha öncesinde arada dalgalanmalar olurdu neşem gelip giderdi belirsiz bir sürede şimdi ise 29 haziran hipnoz seminerinden bu yana pek neşem yok gibi daha bi sakinleştim duruldum diyebilirim acaba gerçekten sıfırlanıp telkinlerin etkisi kayboldu mu bende yoksa herkeste olan bir süreç mi bu sebepten bazen telkinleri sil baştan yeniden dinlemeyi bile düşündüğüm oluyor 4 aydır dinliyorum telkinleri bu sürede 2 yada 3 gün aksatmışımdır günde 8 saat uyurken mutlaka dinliyorum acaba benim gibi olan arkadaşlarda varmı bazen kendi kendime hipnoz çalışmaları yapıyorum bu konuda acemi olduğum için doğru telkini söyleyemiyor olabilirim belkide bundan etkileniyorum ne biliyim ama düşüncelerim daha bi berraklaşmaya başladı sanki bu çok yavaş işleyen bir süreç olduğu için bunuda zamana bırakmak belkide en iyi sonucu bulmanın tek yolu

Şimdilik iyi geceler..
Alt 14-08-2008, 09:25 AM   #95 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlük;

Akşam içimde ufak tefek kıpırdanmalar olmaya başladı ,sanki telkinleri ilk zamanlarda dinlemeye başladığımda olan etkiler gibiydi ,gözlerim fırıldak gibi dönüyordu sabah ,yeniden neşem birazcık gelmişti ,neler oluyor bana bu kadar zor kabullenen bir bilinçaltım mı var yoksa çok çabuk değişebilen mi anlayamadım, neredeyse bir buçuk aydır değişimin etkileri silinmiş gibiyken şimdi yeniden oluşmaya başladı kullandığım ilaçların etkisi mi yoksa ,ama daha önce de ilaç kullanıyordum.
Bi yanım hipnoz çalışmalarına son ver sublimal telkinler saana yetiyor işte ne güzel neşeli oluyorsun diyor diğer yanım ise hipnoz yada trans kendi kendini kontrol etmenin yolu sonsuzluğa açılan bir kapı gibi belki baştan ters etkileri olabilir ama iyice öğrendiğin zaman herşey çok güzel olacak ne olursa olsun azıyla yetinme diyor ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyette kararsız kaldım şu an, biraz zamana bırakayım bakalım ilerde mutlaka cevabını bulup eyleme geçerim.. dusun
Alt 15-08-2008, 07:00 AM   #96 (permalink)
Mustang
Guest

Mehmet'ciğim hiç EFT denemek istermisin.Ben dün EFTle ilgili bir şey araştırırken hipnozla ortaya çıkan bir olaya eft le yok ediyorlardı istersen bir dene .Ben Bülent Uranın sitesinde rastladım .Bir çocuğa hipnoz yapıp sonrada EFtle yok ediyordu.Belki sana da iyi gelir.
Alt 25-09-2008, 08:30 PM   #97 (permalink)
Teğmen

Yine yeniden mehaba günlük;

Bir süredir yazmıyordum sebebi hipnoz seminerinden sonra tekrar eskiye dönmemdi seminerdeyken pek farketmedim ama daha sonra eskisi gibi olmaya başladığımı anladım bu arada telkinleri sil baştan yeniden dinleyip dinlememe konusunda tereddütte bile kaldım ama değişmek istiyorsam yeniden başlamaktan başka çarem yoktu bu belki bir yenilgiydi benim için çünkü telkinleri dinlemeye başlayalı 5 ay olmuştu ve bu etki kaybolmuştu yani 5 ayı çöpe atarak yeniden dinlemeye başladım bu sefer 2 haftada bir telkin eklemeyeceğim tecrübeli şamanik sağolsun ayda 1 ekle dedi bende öyle yapıyım temelim sağlam olsun diğer yandan suçluluk duyguları telkininin beni deli ettiğini fark ettim bu yüzden onu daha az sıklıkta dinliyorum böyle daha iyiyim sağlık sorunuma gelince antidepresan kulllanıyorum doktor 5-6 ay kullan bir şey kalmaz dedi ama herşey bende bitiyor bunu biliyorum şu içimdeki çocuğu bir keşfedilsem bir anlaşabilsek gerisi kolay ama biraz zor kendi kendime hipnoz denemelerine pek sık olmasada devam ediyorum günde bazen 1 bazende 3 kez deniyorum bir nebze ilerledim gibi bilmediğim beni fazla bilmeden kurcalamakta pek istemiyorum açıkçası

Son okuduğum kitap Bülen Uran ın geçmişin hipnozunu bozmak adlı kitabı (analitik hipnoz) uzun zamandır hiç bir kelimesini kaçırmadan dikkatle okuduğum bir kitap yoktu .(En son hatırladığım andromeda dan gelen ufo bir uzaylının kehanetleri isimli bir kitap ilgimi çekmişti) gerçekten çok şaşırarak hayretlere düşerek okudum bilinçaltının ne kadar engin bir deniz olduğunu tekrar anladım

Şimdilik iyi geceler arada yazmaya çalışıcam sevgiyle kalın ve affedin :)

Bookmarks