Merhaba günlük; kısmen arkadaşım insanları mutlu etmek benide mutlu ediyor sizler böyle söyledikçe gerçekten mutluluğum artıyor.Hayal abla yaptıkların ve herkesi takip ederek onların sorunlarıyla birebir ilgilenmeye çalışman gerçekten çok güzel
bugün 7-8 yere mail attım hipnoz ve epilepsi arasındaki sorunu sormak için sadece birinden kısa bir mesaj geldi.O da bu;(Kesin bir kontrendikasyon yok. Kisiye gore degisir.) Bende elimden geldiğince hipnoz çalışmalarına devam edicem.
Hipnoz bende faydalı oldu çünkü seminerde sağlığıma kavuşmayı istemiştim hipnozdayken son bir kaç gündür araştırma yapıyorum ve önümüzdeki hafta dünde yazdığım gibi bir kaç hastane dolaşıcam inşallah.
Hipnoz derin bir konu bunu şu an için küçük isteklerimizi elde etmek için kullanmalı daha da ustalaştığımızda telkinleri hayal görmeyi ..vs biraz daha derin konularda kullanmalıyım şimdi bu konuları yazabilmem için çok erken hipnozu derinleştirebilmem için şu anda sadece hedeflerimi belirleyebiliyorum.
Bugün iki kez hipnoz çalışması denedim kendimde birincisi fazla üstelemesemde istediğim saate 2 dk kala hipnozdan çıktım ve bir saatte yapmak istediklerimi hızlı bir şekilde yaparak çıktım evden bir daha kısa zamanın içine fazla iş sokuşturmayacağım telaş yapıyor insan.İkinci denememde de kendime telkinlediğim işi acele bir şekilde yaptım belki bunun sağlık sorunumla mutlaka bir alakası vardır çünkü kafam pek yerinde değildi belkide kendime vereceğim telkinleri tam olarak bilmediğimden kaynaklandı.Yapacak biraz iş var telkinler bulunacak sıralama yapılacak giriş gelişme sonuç gibi asıl amaç vurgulanacak tabiki bunlar ilk önce yazılıp toparlanacak sonra pc de bunları okuyarak sesimi kaydedicem biraz uzun bir iş sonrada transa sıra gelicek bunun süresi 20-30 dk olabilir ama şu telkinleri bulmak zor olucak galiba yada bir yolunu bulmak lazım öğrenmek için ilerleyen zamanlarda yavaş yavaş herşey olur şimdilik hoşçakalın
(kendimi kötü hissettiğim anları yazmıyorum bunların yerine yeni bir alışkanlık edinmeli yada eski alışkanlığımı devam ettirmeliyim)