| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mallory'den HaberlerHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mallory'den Haberler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı Canım benim sakın vazgeçme benim diz ağrım biraz daha var ve ben yeni den EFT ye başladım .Bakalım hangi olayın sonunda tamamen çözmüş olacağım .Birde anlatırken kötü haber diye başlamışsın kötülüğü kendine çekme .Denemekten vazgeçme ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba MalloryKnox topluluk karşısında konuşma telkinini dinliyor musun? onun konuşmayı çok rahatlattığını söyleyebilirim. sevgiler ![]()
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) | |
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
![]() | ![]() Günaydın Günlüğüm :) Dün gece kendimde yeni bir gelişme fark ettim. Eskiden adım adım yapılıp tamamlanacak bir işe başlamak bana işkence gibi gelirdi. Herşey bir anda olsun bitsin isterdim. Bir anda olup bitemeyeceği için o işe başlamayı ertelerdim. Başlasam bile o işi yapmaktan hiç hoşlanmazdım. Ama artık uzun soluklu işlere başlamak bende bu duyguyu uyandırmıyor. O anın tadını çıkarıyorum. Sonucu görmek önemli ama süreç daha önemli diyorum kendi kendime. Bu bakış açısıyla hayattan daha çok zevk aldığımı ve anın tadını çıkarmanın çok hafifletici bir etkisi olduğunu farkettim. Yazarken aklıma geldi acaba uzun soluklu işleri tamamlamak için geçirilen süreçte başarısızlığa uğrama korkumdan dolayı mı işin biran önce bitmesini istiyordum? Yada süreç uzadıkça başka şeyleri kaçırdığımı mı düşünüyordum? Bilinçaltım yine baloncuklar gönderdi bana :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
![]() | ![]() yorgunum günlük. Çok yoğun bir hafta geçiriyorum. Bir yandan izinde olan arkadaşımın işlerine koştururken bir yandan yiğenlerimin ÖSS tercihlerine yardımcı oluyorum. Hayırlısı ile sağlasalim tamamlasam şu haftayı, evimde bir güzel dinlensem ![]() ![]() ![]() Telkinleri biraz aksatarak dinliyorum. En kötüsü olumlamalarımı yapmıyorum. Ne zaman ve neden olumlama yapmayı bıraktığımı da hatırlamıyorum dusun Stresli bir dönemde olduğum için olumluya yönelemiyor muyum acaba? ![]() ![]() Bu cumartesi Deap Peat ve Deap Peat 3 eğitimine gidiyorum. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
![]() | ![]() Herkese kocaman sımsıcak bir merhaba!!!! Bugünün herkes için çok güzel bir gün olmasını diliyorum. ![]() Dün deap peat eğitimindeydim. Gerçekten faydalı bir eğitim oldu super Sedona ve Deap Peat ve kutupsallık ile ayrı ayrı uygulama yaptık. Ben kekeleme korkumu seçtim hep. Yöntemleri uygularken ciddi duygu yoğunlukları yaşadım. Ama eğitim sonrası kafamda "acaba kekeleyecek miyim?" sorusu olmadan konuştuğumu farkettim. Bu korkuma daha önce EFT yapmıştım ve ondan sonra da rahatlama olmuştu. Ama stres, üzüntü gibi etkenlerle bu duygu yeniden tetiklenmişti. Derindeki duygular ve olaylar üzerinde çalışırsam bu korkunun bir daha tetiklenmeyeceğini düşünüyorum. İçsel barış prosedürüne başlamaya karar verdim. Güzel bir temizliğe başlamanın artık zamanı geldi. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
Guest
| ![]() Canım benim senin adına çok sevindim bakalım sendeki sonuçları ne olacak.Temizlik biraz yorucu olsada sonuçları iyi geliyor.Yolun açık ve aydınlık olsun ![]() |
![]() |
![]() | #58 (permalink) |
![]() | ![]() Merhaba günlüğüm. Seni unuttuğumu sandın değil mi? Hayır unutmadım, sadece kendimi daha iyi hissetmeyi bekledim :) Stresli ve yoğun günler yaşadım. İç dünyam karmakarışıkken, içimi dökemedim sana. Şimdi gayet iyiyim :) Bende olumsuz etki bırakan anılarımı yazdım ve duygu yoğunluklarına göre numaralandırdım. Hergün bir tane yapamıyorum ama fırsat buldukça 3-4 tanesini temizlemeye çalışıyorum. En fazla yarım saatimi alıyor. Temizlediğim olayları hatırlamaya çalıştığımda beynimde bir sis perdesi oluşuyor ve hiçbirşey hissetmiyorum. Süper bir duygu bu!!! ![]() ![]() Çekim yasası ile ilgilenmeye başladım. Secret filmini izlemedim, kitabı da okumadım. Forumdaki yazılar olayı anlamam için yeterli oldu. Shamanic'in forumda bizimle paylaştığı "Tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" yazısı üzerinde çalışmaya başlayacağım. Konuşmam, yaşadığım stres nedeniyle istediğim düzeyde değil. ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
![]() | ![]() Çok mutluyum günlük!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malesef diğer yiğenim kazanamadı ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #60 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ay çok sevindim ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mallory'den Haberler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı Canım benim sakın vazgeçme benim diz ağrım biraz daha var ve ben yeni den EFT ye başladım .Bakalım hangi olayın sonunda tamamen çözmüş olacağım .Birde anlatırken kötü haber diye başlamışsın kötülüğü kendine çekme .Denemekten vazgeçme ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi