Uzun zamandır aranızdan uzak kaldım...Güzel haberlerle gelmek isterdim ama malesef yine haberlerim kötü....Sekiz aylık mücadelemiz,emeğimiz,umutlarımız hepsi bir hiç oldu...Üvey annem ve abilerimin istekleri doğrultusunda babamı üvey anneme vermek zorunda kaldık..O da babamı bir bakım evin atmış ve başına bakıcı bile koymamış..Adalet deniyor ama hangi adalet..Babamı ile bile ölüme terk ettiler..Elim kolum bağlı,bir şey yapamıyorum..Sekiz ay diğer abimle bunlar olmasın diye çırpındık,savaştık ama yenik düştük...
Hayal ablamın dediği gibi su akar yolunu bulur..Ama çok acı,içim acıyor..
Babamı görmeye ayaklarım gitmiyor..Onu öyle görürsem dayanamam,yıkılırım...
Ben ona bebek gibi baktım,yaralarının iyileşmesinede çok az kalmıştı..Çok üzgünüm,çok yorgunum...Allaha sığınıyorum babama iki rahmetten birini versin..Babam için iyi olan ne ise o olsun..
Mahkemeden sonra gitik babamla vedalaştık..Öptüm,öptüm,kokladım..O gün babamı gömmek zorunda kaldım..Üzüldüğüm şey babamı bırakmak zorunda kalmak...
Babamın son nefesinde yanında olamamak beni çok üzüyor..Şimdi nasıl,neler düşünüyor........Çok acı çokkkkkkkkkkk...Ölüm temizlik diyorlar ya,bence çok doğru....
Sevgiyle ve huzurla kalın....