Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Ben değişirsem herkes değişir

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Ben değişirsem herkes değişir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Atakan Bey; Sitenizi tesadüfen buldum google'da hipnoz ve nlp ile ilgili bilgiler ararken.Ben kendimi bildim bileli depresif ve karamsar bir ruh hali içindeyim. Sosyal fobiğim . Bu şekilde hayatımı sürdürmemem gerektiğini ve içimde bulunduğum durumu 2000 yılında farkettim. O ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Ben değişirsem herkes değişir

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-11-2006, 11:28 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point
Standart Ben değişirsem herkes değişir

Merhaba Atakan Bey;

Sitenizi tesadüfen buldum google'da hipnoz ve nlp ile ilgili bilgiler ararken.Ben kendimi bildim bileli depresif ve karamsar bir ruh hali içindeyim. Sosyal fobiğim . Bu şekilde hayatımı sürdürmemem gerektiğini ve içimde bulunduğum durumu 2000 yılında farkettim. O sıralarda NLP ile ilgili bir kitapla tanıştım içimde büyük bir heyecan uyandı. O gece bu heyecandan uyuyamamış kitabı geç saatlere kadar okumuştum. Fakat o teknikleri uygulamaya çalıştım ve olmadı. Ben bu işin peini bırakmnaya niyetli değildim. Çünkü sosyal fobili olarak yaşamak demek boşa geçen zaman ve yıllar demekti. NLP ile ilgili tüm kitapları okudum. Sonra Yoga meditasyonu ve EFT yi denedim. Hepsi geçici bir rahatlama veriyordu ama içimdeki korkuyu ve bunalımı atamıyordu. Yine aynı bendim. En son shamballa dersi aldım. O da yine geçici bir rahatlama sağladı.İnsanın mutlu olmanın ne demek olduğunu bilmesi ve mutlu olamaması gerçekten büyük ızdırap .Ben bunun 6 yıldır farkındayım. Bir çizgi var ve bu çizginin dışında mutluluk var.Aslında çizgiyi geçmek kolay ama o kadar da zor. İnsanları mutlu görünce hep iç geçirdim.Özgürce gülmek, eğlenmek ve sevmek istedim. Ümitlerim sönmek üzere iken sizin siteyi buldum.Ritmotrans içimde yeni bir umut ışığı doğurdu. Şimdi dinlemeye başladım. Daha düzenli dinlemek için bir mp3 çalar sipariş ettim. Umarım bende 25 yıllık hayatımdan sonra değişir ve mutluluğu yakalarım.

Eğer ben değişirsem herkes değişir.

Atakan Bey; değişirsem siz bana gerçekten büyük bir ödül vermiş olacaksınız. Bu ödülün parayla değeri ölçülemez. Umarım hayatımdaki depresifliğin yerini mutluluk alır.Burda değişimleri sizinle paylaşırım.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 15-11-2006, 11:41 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Ben değişirsem herkes değişir

Merhaba Medusa Hoşgeldin;

Aslında bu sitenin en çok fayfalı olacağı kişiler uzun süre mutlu olmayanlardır.Değişim onlar için daha belirgindir.

Alt yapı kuvvetli ise yani kişi temel şeyleri biliyorsa ancak bunları hayata geçirmekte zorlanıyorsa buda bir avantajdır.Bundan kastım kişi aslında başkalarının onayının önemli omadığını önemli olanın kişinin kendi içsel onayı olduğunu bilmesi gibi hemen hemen her kişisel gelişim kitabında yazan temel şeyler

Mutlu olmak için hiçde geç değil.Paylaşımlarınıza devam ediniz.Bir diğer konu ise mevcut mp3 leri yenilyeceğim.Böylece etkileri daha çabuk hissedeceksiniz.Bu siteye zaman zaman ugrayip yenilikleri takip ediniz.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-2006, 06:46 PM   #3 (permalink)
Teğmen

28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Merhaba Atakan Bey;

Ben mp3 leri 5 gündür düzenli olarak dinliyorum. Dinlediğim saatleri aşağıya yazıyorum.Ben de hemen değişmenin olmayabileceğini biliyorum ama şu an için hiçbir değişiklik hissetmedim. Bu normal mi acaba? Acaba uykuda dinlediğim sürelerde etkili olmuyor mu ? Uyurken dinlemesem mi?
UYKUDA UYANIKKEN TOPLAM
22.11.2006 4 3 7

22.11.2006 5 2 7

22.11.2006 2 7 9

22.11.2006 5 6 11

22.11.2006 5 8 13

TOPLAM = 47 SAAT

Arkadaşlar size de ilk başlarda değişme olmayıp ve sonrasında bir şeyler değiştiyse benimle paylaşır mısınız?

Alt 26-11-2006, 06:58 PM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Merhaba Medusa;
Bende değişim günde 15-20 saat dinlememe ragmen 5.günden sonra başlamıştı.5 gün çok kısa bir süre.Bende değişim 5 günden sonra oldu oysa bir başkasında ilk günde oldu bir başkasında 10 günde oldu.Yani herkes aynı değil.Farklı farklı yaşamlarımız ve dirençlerimiz var.
Birde ego güçlendrici ve suçluluk telkinlerinin en son versiyonlarını ekle listene.

Süreci bu kadar takip etmekde bence dogru degil.Baska bir is yaparken birak calsin dursun telkinler sen telkinleri unut.

Bunu yapmayip sureci surekli takip edersen bunu bir is haline getirip saat saat yazarsan pek verim alamayabilirsin.

Uykuda dinlemeler bosa dinleme degildir.Onlarında faydası vardır.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2006, 06:18 PM   #5 (permalink)
Teğmen

Merhaba Arkadaşlar;

Mp3 telkinlerini yaklaşık 1 aydır dinliyorum. İlk hafta düzenli olarak dinledim.Günde 8-10 saat kadar dinliyordum. Sonraları günde yaklaşık 5-6 saat dinleme fırsatım oldu. Şu an her şey düzeldi diyemeyeceğim ama değişmedim desem de haksızlık olur. İnsan zaten değişip değişmediğini anlaması için önceki davranışları ile şimdiki durumunu mukayese ederse farkına varabilir.

Ben de hem kendi değişmemi görme açısından hem de burada mp3leri dinleyen ve değişimleri fark edemeyenler için bir değişimi nasıl tespit edebileceğini görmesi açısından kendi kendime uyguladığım bir değişim derecesini görme ölçütü hazırladım.

Burada mp3 leri dinlemeden önceki hoşlanmadığım ve kendimi yetersiz gördüğüm davranışlarımı ve hissettiğim duyguları ve dinledikten sonra bu duygu ve davranışlarımdaki olumlu artışları yazdım. Burada değişim öncesi her türlü duygu ve davranış için 100 puan verdim. Ve azalmasına göre de değişimden sonraki puanları yazdım.

1. Toplum içinde iken kendini kötü hissetme gerilme : %30
2. Herhangi bir yabancı ile konuşurken kendini huzursuz hissetme : %40
3. Karşı cinsle konuşurken kendini kötü hissetme mide bulantısı : %60
4. Herhangi birinin dediği bir şeye karşı sinirlenme , kendini kötü hissetme : %40
5. Kendini ifade ederken ses detonesi ve sesin kısılması : %30
6. Kendi kendime hiçbir şey yapmadan dururken hissettiğim depresif halim : % 0
7. Uyumakta güçlük çekme : %0
8. Kalkmakta güçlük çekme : %100
9. Tanıdığım kişilerle özellikle yakınlarım ile konuşurken kendini kötü hissetme : % 0
10. Alışveriş yaparken kalabalıkta gezerken kendini korku ve endişe içinde hissetme : %10

Yine bir çok şeyde anlık önceden gelen tepkiler oluyor. Yani yine zorlanıyorum tabii. Sıfıra inmedi çoğu şey. Benim özellikle hoşuma giden değişim şu oldu. Önceki karamsarlığım yok artık. Devamlı içimde hissettiğim bunaltı yok. Gayet rahatım.

Tabii mp3leri dinlemeye devam ettikçe bu oranlar sıfıra yaklaşacaktır.

Birde zaten mp3lerin desteği ile depresif halden insan kurtulunca ve davranışları olumluya dönünce motive oluyor tabii daha da kendine güveni geliyor.

Atakan Bey emekleriniz gerçekten çok değerli, çünkü insanın hayatını değiştirip ona mutluluk ve huzur dolu bir hayat vermenin parayla değeri ölçülemez.İnşallah en kısa zamanda ben de oluşan değişiklikleri sizinle paylaşacağım.

Alt 18-12-2006, 06:32 PM   #6 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

İlk kez böyle bir yorumla karşılaştım.Bu kadar detaylı olarak olaya yaklaşmanız ve displinli olmanız bir bakıma sevindirici...
Bu verdiğiniz yüzdeler anladığım kadarı ile kalanlar.
Yani erken kalkamama sorunu devam ettiği için bunu 100 vermişsiniz...Ancak kendi kendinize iken depresif haliniz geçmiş bunun için 0...
Eğer erken kalkma sorunu var ise kilo verme telkinini bir dinleyin derim...

Değişimleri bu kadar detaylı bir şekilde paylaştığınız için ben teşekkür ederim...

Darısı diğer üyelerimizin başına...Onlarında mesajlarını yorumlarını bekliyorum...

Alt 18-01-2007, 08:28 PM   #7 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nn4nL is an unknown quantity at this point

telkinleri ilk dinlediğimden bu yana yaklaşık 2-3 hafta olucak gerçi bi süre de ara vermiştim ama sanırım bişeyleri değiştirdi.
ilk dinlediğim gece kulaklık kulağımda kalmış yani dinlerken uyumuşum.neyse sabah kalktığımda kulaklarım uğulduyodu okula gittiğimde bi arkadaşım hayrola sen bugün pek bi neşelisin ya noldu dedi ben haliyle şaşırdım.nası yani bi günde mi etki etti ya da ben çok mu hazırladım kendimi etki etmesi için bilemicem onu ama ben normalde konuşkan olmayan biriyim yani bunu arkadaşlarım fln da bilir..neyse dediğm gibi bi süre dinleyememiştim ama bundan sonra dinlicem yine.bakalım nası olcak
nn4nL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2007, 05:14 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point

Medusa sana tavsiyem belki çok klişeleşmiş ,kalıp bir öneri olacak ama ben de herkes gibi sabır diyorum kaya parçalayıcıları hatırla binlerce darbede bir şey olmuyor ama bakıyorsun son bir darbede kaya parçalanıyor kayayı parçalayan son darbe mi sence saygılar
Alt 29-04-2007, 02:56 PM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili medusa
gerçi çok uzun süre olmuş sen mesajı göndereli ama belki başka arkadaşlarında bu tip soruları olur diye yazıyorum. şifa enerjileri şamballa, mor alev,reiki,vb. hepsi bilinenin aksine alternatif değil yardımcıdır. şimdi ben hemen hemen bilinen bütün enerji uygulamalarını yapıyorum,ancak dediğim gibi alternatif değil yardımcı oldukları için ve ben ilaç tedavisi görmediğim için şifa enerjileri bir yere kadar yardımcı oldu, sorunu kökünden halletmedi,kendi kendime oto hipnoz,nlp denemeleride yaptım,fakat istisnasız okuduğum her kitapta aman ha şunu veye bunu yalnız yapmayın diye yapılan ikazlardan dolayı korkup hep yarım bıraktım.şimdi bu siteden indirdiğim scriptleri dinlerken,bilinç altıma mesajların daha kolay yerleşmesi için reiki kullanıyorum, örneğin geçmişteki bazı alışkanlıklarımın bana daha faydalı şekle dönüşmesi için mor alevde yakıyorum.vb.plesebo etkisi olabilir bu konularda çokta iddialı konuşmayı sevmem. ama faydasını gördüğüm bir gerçek.bence siz scriptleri dinlerken şamballa ilede bağlantı kurun.edindiğim bilgilerin çoğunu yıllarca kullanmadım.şu anda iyiki öğrenmişim diyorum, iyiki ekmek paramı o kitaplara yatırmışım.ve allah bana kitap okumayı sevdiren babacığımdan razı olsun, nur gölünde yaşatsın,cennetinde barındırsın,allah atakan beyden de razı olsun,edindiğim her bilgi şu anda kollektif olarak faydalı oluyor.birde kesin kararlar vermek gerekiyor, bu hem şifa enerjilerinin akışını etkiliyor hemde bilinç düzeylerimizi birleştiriyor,evvelden entellektüel zihnim bir şeyler yapmaya çalıştığım zaman, hadi ordan nerde bunun isbatı derdi, şimdi geri sekmeler olduğunda, içimden bir ses artık duramazsın diyor, buna karşı duran hiç bir düşünce gelmiyor zihnime.zaten scriptleri dinlemeye başladığımda, ilk sona eren zihnimdeki bu konferanslar oldu,artık tüm zihinlerim aynı doğrultuda çalışıyor diye düşünüyorum, yine ortalığı ayağa kaldırıyorum, öfkelendiğim zaman her yer toz duman oluyor,ama bu durumda, eskiye oranla daha çabuk geçiyor, geri sekmeler olduğunda hemen yatıyorum script leri dinlerken kendime şifa veriyorum,scriptlerin içeriğini okumadım, onların birebir benim için yazıldığını düşünüp öyle dinliyorum, biraz önce plesebo etkisi derken bunu kastettim.bence doktora gidin, ilaç almanız gerekiyorsa alın,şifa enerjilerini uygulamayı biliyorsanız birlikte kullanın,şifa enerjileri kullanmayı bilmiyorsanız bir elinizi başınızın arkasına diğer elinizi başınızın üstüne , veya alnınıza veya midenizin üstüne koyun (duygusal sinir sistemi mide bölgesinde bulunuyormuş) scriptleri böyle dinleyin. şifanın gerçekleşmesi için illa şifa enerjilerine uyumlanmış olmak gerekmiyor,ellerinizi başınızın arkasına veya bedeninizin her hangi bir yerine koyduğunuzda tanrının bize cömerçe bahşettiği bio enerjinizi harekete geçiriyorsunuz. bilinç altı sembolik hareketleri seviyormuş.yani siz zihinsel olarak yaptığınız bir şeyi gerçektede yaptığınız zaman dinlediğiniz scriptlerin sözlerine eylemlede katkıda bulunuyorsunuz ve şifa süreci böylece kısalıyormuş. örneğin ben, zihinsel olarak öfkelerimi kinlerimi vb. mor alevde yakıyorum ya, bunu gerçektede yapıyorum daha önceden yazdığım kağıtları bahçede çakmakla yakıyorum.tüm bunların gerçekte bir faydası yoksa bile bilinç altımı harekete geçiriyor diye düşünüyorum. HEPİNİZE SAYGILI SEVGİLER
Alt 04-05-2008, 03:07 AM   #10 (permalink)
sec
Teğmen

10 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sec is an unknown quantity at this point

Medusa'nin degisim listesini cok begendim. Eski mesajlarda oldugu icin farkedememişim.
Uzun süre dinleyenler maalesef değişim hikayelerini bu şekilde toplu halde pek yazmıyor. Forumdaki tüm paylaşımlar elbette çok güzel.. Medusa'nin hikayesi gibi yada site sahibinin hikayesi gibi tum degisimleri tek bir yazıya toplarsak yeni dinleyenler icin daha aydınlatıcı ve yardımcı olur diye düşünüyorum.
Sevgiler...
sec isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks