Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: mügeee Nickli Üyeden Alıntı öncelikle verdiğiniz cevaplara ve yazılara rica edicem özen göstererek okuyun.bu site bilimseldir demiş miyim?tabiki hayır!ben fikrimi beyan ettim ,üzerine bilim ve tesadüfü kullanan size,bu iki apayrı çelişen kelimenin bir arad olamayacağını söyledim.''''bu tür ispatların bilimsellikte ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-12-2007, 01:40 AM   #61 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pozitif is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Alıntı:
mügeee Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle verdiğiniz cevaplara ve yazılara rica edicem özen göstererek okuyun.bu site bilimseldir demiş miyim?tabiki hayır!ben fikrimi beyan ettim ,üzerine bilim ve tesadüfü kullanan size,bu iki apayrı çelişen kelimenin bir arad olamayacağını söyledim.''''bu tür ispatların bilimsellikte yeri yoktur, bu tesadüftür''''demişsiniz ispat bilimde olur,tesadüf ise bilim dilinde yoktur.HOŞÇAKALIN...
Müge hanım fizikçisiniz ama nasıl bilimde tesadüf yoktur diyebiliyosunuz inanılmaz .bilim dünyanın oluşumunu canlılığın meydana gelişini bile tesadüfe balıyo Tesadüf bilim dilinde altın harflerle vardır DİKKATİNİZE

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA
pozitif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 01:41 PM   #62 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
sertstyle Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mügeee Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle verdiğiniz cevaplara ve yazılara rica edicem özen göstererek okuyun.bu site bilimseldir demiş miyim?tabiki hayır!ben fikrimi beyan ettim ,üzerine bilim ve tesadüfü kullanan size,bu iki apayrı çelişen kelimenin bir arad olamayacağını söyledim.''''bu tür ispatların bilimsellikte yeri yoktur, bu tesadüftür''''demişsiniz ispat bilimde olur,tesadüf ise bilim dilinde yoktur.HOŞÇAKALIN...
Müge hanım fizikçisiniz ama nasıl bilimde tesadüf yoktur diyebiliyosunuz inanılmaz .bilim dünyanın oluşumunu canlılığın meydana gelişini bile tesadüfe balıyo Tesadüf bilim dilinde altın harflerle vardır DİKKATİNİZE
günümüzdeki modern bilimden bahsediyorsak bilim nasıl olduğunu araştırır daha çok tesadüfen oldu demez sanırım oluşumun nasıl olduğunu gözlemleyip buna tesadüf deyip dememek bizim hakkımız galiba istediyen istediği gibi yorumlar tercih meselesi sanırım
Alt 09-12-2007, 08:59 PM   #63 (permalink)

3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cambaz is an unknown quantity at this point

herkese merhaba,
Öncelikle bu mükemmel site için atakan bey size ve tüm site üyelerine teşekkür etmek istiyorum.Hayatım boyunca değişime gösterdiğim direnci başka hiçbirşeye göstermedim.25 yıllık ömrümün son 6 yılını kendimi değişime ikna etmekle geçirdim ama bir arpa boyu yol alamadım.Aldığım en küçük bir kararda bile zihnimde oluşan direnç ordusunun isyanıyla karşılaştım ve hep yenildim.
Peki neydi değiştirmek istediğim? Herşey..Benimle ilgili bana dair herşey.benliğini komple inkar etmiş bir insandım,kendime dair hiçbirşeyden memnun değildim,kendi kendimin baş düşmanı ve kusur arayanıydım.
Sorun ortada,ileri boyutta bir özgüven ve iç barış eksikliği.
Mutluluğu,huzuru,başarıyı ve günü yaşamayı hep gelecekteki bir kurtuluş anına erteleyen,hayat benim için henüz başlamadı,kendimde şunları değiştirip bunları başarınca başlayacağım ve mutlu olacağım diyerek Türkiyenin başlıca üniversitelerinden birinde okuduğu bölümü bile bırakan, hayatında tek bir huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirdiğini hatırlamayan ben son iki haftadır şu durumdayım
Ne geçmişi ne de tek bir saniye sonrasını bile düşünmeden büyük bir şaşkınlık hissiyle içimde kaynamaya başlayan yaşama coşkusunun tadını çıkarıyorum..Hayatım boyunca esiri olduğum planlardan,hayallerden,pişmanlıklardan ve fon müziği gibi akıp duran huzursuzluktan uzakta..yeni doğmuş bebek gibiyim..teşekkür ederim,binlerce kez..
cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 09:07 PM   #64 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

bu yaşadığın mutluluk ve sevinç yeni başlangıçlarının minicik bir örneği olsun inşallah...

her günün diğerinden daha çok mutlu geçerken gelişmelrinden bizleride haberdar et..

sevgilerle..
Alt 09-12-2007, 09:12 PM   #65 (permalink)

3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cambaz is an unknown quantity at this point

teşekkür ederim iyi dileklerin için shamanic..gelişmeleri paylaşmak büyük bir zevk olacak 44
cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2008, 08:30 AM   #66 (permalink)

Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
endoi is an unknown quantity at this point

Herkese Merhaba
İsmim ENDER

Telkinleri 20 gündür dinliyorum.Sevdiğim için çoğunlukla newage olanları tercih ettim.
Suçluluk Duyguları,Ego(Güven)Güçlendirici,Kendine Güven,Sosyallik Arttırıcı,Sosyal Fobi
(Telkin içeriklerini bugün okudum)

Müzikleri hem severek dinliyorum hemde bana o güzel cümlelerin aktarıldığına seviniyorum.Hayatım öylesine bir değişim içindeki buna akıl sır erdiremiyorum.Çevremde şaşkın yüz ifadeleri var. .
İnsanlarla iletişimim gelişmeye başladı.
Konuşurken insanların gözlerinin içine bakabiliyorum.Sesim titremiyor.
Başkalarının benim hakkımda ne düşündüklerini artık çok önemsemiyorum.
Kendime güvenim artış gösteriyor.
Hata yapmaktan yanlış yapmaktan artık korkmuyorum.

Sanki içimde bana zarar veren birşeyler benden kopuyor gibi hissediyorum.Kendime yeni bir ben lazımdı hepsi sayenizde.

Hepinizi Çok seviyorum.
Ne güzel insanlar bunları hazırlayanlar
endoi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2008, 08:41 AM   #67 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili endoi
gelişmeleri okumak beni daima sevindirir çok sevindim inşallah daha büyük gelişmelerde gerçekleşir..saygılı sevgiler
Alt 26-02-2008, 08:06 PM   #68 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar ender..

gerçekten harika bir değişim ve gelişim içerisindesin.. super
güzel enerjin kelimelerinden yayıldı forumumuza..

bizlerin sana sundukları sadece bir yol..
asıl değişimi içnde başlatan ve başaran sensin..
önemli olan bu yolda hepberaber sevgiyle yürüyebilmek..

gelişmelerini bizlere aktardığın için teşekkürler..

sevgiler..
Alt 27-02-2008, 10:29 PM   #69 (permalink)

Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
endoi is an unknown quantity at this point

teşekkür

Eklemediğim bazı değişiklikleri de aktarmak istiyorum.

Duygularımın yoğunlaştığını farkettim.Hassaslaştım.İnsanları kırmamak içinde kontrolü elden bırakmamaya gayret gösteriyorum.Aynı şekilde mutluluğumda doruklarda olabiliyor.

Bazı insanlara farklı gözle bakmaya başladım.forumda okuduğum kadarıyla insanların maskelerinin düşmeye başlaması buna tam uyuyor.Umarım yanlış yapmam.

İşim gereği izmirin heryerini geziyorum.İzmir'den 1 gün ayrı kalınca hasret çekerim.Aracın camından dışarıya bakıp şehri öyle bir süzüyorum ki keşfedemediğim çok detay varmış.Sanki şehri yeniden keşfediyorum ve tanımlıyorum.

Sevilebilir olduğuma inanmaya başladım.
Hafızamın ve konsantrasyonumun artış gösterdiğini düşünüyorum.

Geçmişle hesaplaşmaya başladım.içimde bunun muhasebesini yapıyorum. dusun
endoi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2008, 06:27 PM   #70 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about

Herkese Selamlar..

Ben Telkinlere Eylül Ayında Başlamıştım.. O Zamanlar İlk Etapları Çok Zorlanmıştım Fakat Kendimi Birçok Konuda Daha Güvenilir Duruma Getirebilmiştim.. Ancak Belirli Sınavlarımın OLması Veya Benimde Üşengeçliğimden Çokta Dinlemedim.. Ta Ki Üç Gün Öncesine Kadar.. Ama Öncekilerine Göre Dinleme Şeklim Farklı.. Artık Binaural Dalga Boylarını Kullanıyorum.. (Özellikle Delta.. ) Ve İnanılmaz Etkisini Görmekteyim.. Sanki Gerçek Karakterimi Tekrar Kazandığımı Hissediyorum.. Aynen Bize Yutturulduğu Gibi Kendine Güvensizlik Ve Onun Çocukları Niteliğinde OLan Duygular Bizim Karakterimiz Asla Ama Asla OLamaz Bunu Çok İyi Bir Şekilde Kavradım.. Siz Siz OLun Asla Yılmayın Ve Çevreyi Çokta TakMayın Genelde Size Parazit OLurlar.. (Sözüm Yanlış AnLaşılmasın Tabiki Kişileri Dinleyeceğiz Fakat Size OLumsuz Telkin Verenden Tam Gaz Kaçın.. =).. ) Benden Şimdilk Benden Bu Kadar.. Herkese Sevgilerimi İLetiyorum..

SaygıLarımLa...

TR-ance..

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks