14-09-2011, 05:10 PM
|
#140 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geri döndüm! :) Dünya her gün yok olup yeniden yaratılmaktadır... Mucizenin ne zaman kendini göstereceğini bilemeyiz... Bir gün bize bir kapı açılır ve bir anda hayatımız değişiverir...
Onur'la tanıştığım zaman da böyle olmuştu. Farklı bir frekansta, farklı bir boyutta olduğumu onun yanındayken her zaman hissettim... Onunlayken yüksek bir enerji seviyesinde gezindik... Birbirimize pek çok hayat dersi öğrettik. Uzun süredir çok düşük enerji seviyelerinde seyrediyorum... Bunu karşıma çıkan insanlardan fark ediyorum.Kendine güveni olmayan, hayatı sevmeyen adamlar çıkıyor karşıma.
Çünkü ben de mutlu değilim, çünkü ben de hayatımı sevmiyorum, başarısız olmaktan korkuyorum... Yaşamımı bütünüyle değiştirmek istiyorum ama anne engeli çıkıyor bu sefer de karşıma... Yarın iş görüşmesine gidicem ama enerjim o kadar düşük ki... İstanbul'da yeni bir hayata hazır mıyım emin olamıyorum... Ama Ankara'da benim için hiç bir yerden hiç bir şey filizlenmiyor...Burada da bu yüzden kendimi kapana kısılmış hissediyorum... Onur'dan bana kalan kalp kırıklıkları, ailesel baskılar ve kendim için uygun görmediğim seçenekler var bu şehirde...
Bir an önce iyileşmek istiyorum... Uyandığım güne lanet etmediğim günler istiyorum...
__________________ " Let go and let God" |
| |