20-12-2010, 02:51 AM
|
#37 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geri döndüm! :) hayatıma harika bi insan girdii!! ya bi insan bu kadar yardımsever bu kadar anlayışlı, yol gösterici, moral veren,iyilik saçan,tek amacı seni mutlu etmek ve bunun için gerçekten ve gerçekten elinden geleni yapan birisi olabilir!!! =)) sanırım eski sevgilimi artılarıyla eksileriyle, bana verdiği mutluluklarla ve mutsuzluklarla bir bütün olarak hayatımdan gönderirken bana en çok destek olacak insan bu bahsettiğim kişi olacak... =))
evrene çok çok teşekkür ederim tam da ihtiyacım olduğu bir dönemde böyle bir insanı karşıma çıkardığı için!! =))
onun dışında... özlem duyuyorum... sanki geçmişe özlem değil de yaşayamadıklarımıza, ama bazı şeyler başka türlü olsaydı...yla başlayan cümlelerde yaşayabileceklerimize özlem duyuyorum. bana sevgi dolu neşeli bi sesle "zuzu" demesini özlüyorum bazen. Bazen telefonumun nouvelle vague'den i melt with you çalmasını, bazen kim aramış diye baktığımda ekranda *aşk* yazmasını özlüyorum...
kendimi suçlamaktan da hala vazgeçemedim.. diyorum ki kendi kendime ezgi çok üzerine düştün... şımarttın... tepene sen çıkardın... biraz kendi geri çekseydin o senn peşinden koşsaydı başka olurdu herşey diyor... tepki vermek yerine tepkisiz kalsaydım mesela...o sorana kadar derdimin ne olduğunu anlatmasaydım vs... sağlıklı şeyler değil bunlar bana hiç öyle gelmiyo yani sağlıklı bi ilişki böyle olmaz ama çevreme bakıyorum pek çok kız arkadaşım ilişkilerini böyle yürütüyo ve erkek arkadaşları onlara daha bağlı oluyolar...
benim için de / bizim için de herşey başka olabilir miydi?? yoksa ne olursa olsn gene aynı noktaya mı varırdık??
kafam durup durup karışıyo, çok sorguluyorum, çok didikliyorum biliyorum... ama yapmadan da duramıyorum... |
| |