Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dün inanılmayacak bişey oldu, yaratıcı yazarlıktan çıkmıştım, petek abla var, koluma girmişti beraber yürüyoduk erkeklerden konu açtı nası tip erkeklerden hoşlanıyosun söyle bakalım diye, benim de aklımda sebepsiz yere eski erkek arkadaşım vardı sürekli gün boyunca... ben onunla aramızda telepatik ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
23-01-2011, 06:02 PM
|
#51 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geri döndüm! :) dün inanılmayacak bişey oldu, yaratıcı yazarlıktan çıkmıştım, petek abla var, koluma girmişti beraber yürüyoduk erkeklerden konu açtı nası tip erkeklerden hoşlanıyosun söyle bakalım diye, benim de aklımda sebepsiz yere eski erkek arkadaşım vardı sürekli gün boyunca... ben onunla aramızda telepatik bi bağ olduğuna inandım her zaman... onun aklına düşen benim içime doğar... neyse ben tam buna cevap vericem eski erkek arkadaşımın artılarından ve eksilerinden yola çıkarak, buza basıp ayağım kaymasın mı?? elimde telefonum vardı o da bi tarafa savrulmasın mı sokak ortasında? ben kendimi toparladım ettim derken kim geçiyomuş yanımdan? eski sevgilim!! vallahi çok rezil olmuş hissediyorum kendimi bi yandan da öyle komik ki :D:D
çok yakın bi arkadaşıma anlattım "sen evrene aşırı yükleme yapmışsın" dedi öyle oldu hakkaten :D siz ne dersiniz?? :D:D Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
24-01-2011, 03:14 AM
|
#52 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geri döndüm! :) Geçmiş olsun diyorum. :) | Offline
| |
24-01-2011, 10:36 AM
|
#53 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geri döndüm! :) Selam Roxie'cim, İlahi, sabah sabah çok güldürdün beni? Bir şeyin yok inşallah??? Amman kuzum dikkat et kendine. Şu yaratıcı yazarlık deneyimlerinden de biraz söz etsen hatta yazdıklarından da biraz paylaşsan diyorum ben aslında. Neyse şu evrene fazla yüklenme meselesi de beni çok güldürdü bu arada. Evrenin de aklını karıştırdın galiba :)) Şaka bir yana, kendine fazla yüklenme sen:)) Dileklerini de, sevgilerini de, yüreğini de serbest bırak. Üzerinde düşündükçe yenilerine yer açmıyorsun şeker ;))) Bak ben kendi yüreğimi fena mühürlemişim, diğer çakralarıma da yansıyor. Uğraşıp duruyorum enerji akışını sağlamak için. Amman diyeyim. Sen yüreciğine dikkat et :))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
25-01-2011, 11:49 AM
|
#54 (permalink)
| Üsteğmen
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geri döndüm! :) Günaydınnnn =) Normal saatimden 1-2 saat erken kalktım bugünn haftalardır 13.00- 13.30 a sabitlemştim uyanma saatimi bu sabah 11 de kalkınca çooook mutlu oldum dedim ben bunu hemen günlüğüme yazayımmm =)
yağmurlu ve karanlık bi gün ankarada, dışarı çıkasım gelmiyor hiç, kedi gibi evde oturasım, çikolata yiyerek film izleyesim ve bişeyler yazasım var... =)
yaratıcı yazarlık demişken....çooook sevgili bluepebbles ın isteği üzerine yaratıcı yazarlık kursundaki deneyimlerimi ve gelişimlerimi burada paylaşmaya başlıyorum =) | Offline
| |
28-01-2011, 03:18 PM
|
#55 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Geri döndüm! :) Yaratıcı yazarlıkta yarın için ödevimiz şu : Bir arkadaşımız babasından nefret eden bir çocuğun öyküsünü yazmıştı, öyküde babanın çocuğa neden onu terk edip gittiğini açıkladığı bir mektup var, ama çocuk o mektubu okumadan yırtıp atıyor... bizim ödevimiz de o asla okunmamış mektubu yaratmak... =)) güzel değil mi? son zamanlarda yaratıcı yazarlık ödevlerimi pek özenerek yapamadım... son yazdığım şiir de pek beğenilmedi sürekli aynı şeyi söyleyip durduğum için sanırım... ama olsun! =) ben kendimi geliştirmek için ordayım, yerden yere vurulayım diye gidiyorum oraya zaten =)) bunlar beni ve kalemimi büyütecek şeyler... =) belki mektubu yazıp bitirdiğim zaman sizinle de paylaşırımm... =)
ben bugün bana yerleşmiş çekirdek inançların üzerine gitmeye karar verdim biraz... bir de eski sevgilimi affetme konusunda çok büyük sıkıntılarım varmış bunu fark ediyorum... son 2-3 gündür bana yaşattığı kötü şeyler, kırgınlıklarım, kızgınlıkları sürekli sürekli geliyor aklıma... geldikçe diyorum bana bunları yaptığın için seni, yapmana izin verdiğim belki bilmeden sebep olduğum için kendimi affediyorum... ama yok... kafamın içinde sürekli sürekli kırgınlıklar var... neyse bekle günlükçüm... içimden bi ses kırgınlıklarının çekirdek inançlarınla bağlantısı var diyor... olumsuz çekirdek inanç listesi birazdan geliyooor =) | Offline
| |
28-01-2011, 03:28 PM
|
#56 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Geri döndüm! :) o kadar karartmışım ki bu ara içimi offf... ben olumsuz çekirdek inançlarımı yazarken daraldım... biliyorum ki böyle olmak zorunda değil.... kafamı, bilinçaltımı değiştirmek yeniden doğmak olacak... ve bu sefer yere daha sağlam basacak ayaklarım... ben bir ilişkiyle iyileştim sandım... şimdi bitti gitti... hayrıma oldu biliyorum... ama çekirdek inançlarımın zorlamasıyla kafamda sorular var... sevilmeyi hak etmeyen bir insan olduğumu düşündükçe eski sevgilimin beni sevip sevmediğini sorguluyorum... sevmediği sonucuna varıp kendimi mutsuz ediyorum... oysa etrafımdaki tüm insanlar onun beni sevmiş olduğu konusunda hem fikir... ve beni ilgilendirmemesi de gerekiyo onun beni sevip sevmediğinin... bunu da biliyorum... ama umursuyorum işte... hem de çok umursuyorum... | Offline
| |
30-01-2011, 02:12 AM
|
#57 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Geri döndüm! :) sadece kafam karışık... geçmişinden özgürleş telkini dinlediğimden midir nedir, anılarda aklım sürekli... eski sevgilimin bana yaşattığı travmaları tekrar tekrar yaşıyorum.. aynı hislerle hem de bir gram hafiflememiş... aynı şiddette... sonra bunları bana yaşatan bir insan beni nasıl sevmiş olabilir diyorum haklı olarak... ama bu insan canı gibi sevdiği kız kardeşine de aynı şiddette üzüntüler yaşatabilmiş bi insan bunu unutuyorum... ben ona gerektiği gibi tepki gösteremediğim için benden de yüz bulmuş bir insan, ne yaparsa yapsın beni kaybetmeyeceğini düşünmüş bi insan... bunu da unutuyorum..
bir insanı hayatından çıkarmak onu sevmekten vazgeçmek de değil... bunu da kendimden biliyorum... zihnim bana oyun oynuyor sadece...
ne giyersek o oluyoruz hakkaten, düşüncelerimiz bizim giysilerimiz... bu saatten sonra didiklemek, sonuçlar çıkarıp durmak da bana fayda sağlamayacak...
şimdi ben kendimi bütün bu düşüncelerden sevgiyle özgür bırakıyorum...
geçmiş deneyimlerimi sevgiyle özgür bırakarak gelecekte daha güzel daha olumlu deneyimler yaşamaya niyet ediyorum...
hayatımda saf sevgiyi ve aşkı tezahür ettiriyorum...
kalbimin kapılarını yeni bir sevgiliye ardına kadar açıyorum...
beni mutlu edecek ve benim mutlu edeceğim insanı hayatıma çekiyorum...
evren beni mutlu edecek kişi ile beni kolaylıkla bir araya getiriyor..
ben bir aşk mıknatısıyım...
ben aşk'ım..
bu aşkı deneyimlememe izin verdiği için evrene teşekkür ediyorum..
kendime ettiğim tüm haksızlıklar için kendimden özür diliyorum ve kendimi bağışlıyorum...
bütün geçmiş deneyimlerimi şu dakikada sevgi ile bağışlıyorum ve özgür bırakıyorum...
yenilikleri yaşamaya hazırım ve evren aradığım yenilikleri bana getiriyor...
evrensel aşk'ın içinde bedenimi, ruhumu ve zihnimi özgür bırakıyorum ve aşk beni kendine doğru çekiyor..
beni arayan, beni mutlu edecek, mutlu edeceğim o insan aldığım her nefesle bana doğru çekiliyor ve aldığım her nefes bizi birbirimize an be an daha çok bağlıyor...
arkadaşlar aşk hayatı kötü gidenlere olumlama gibi oldu kendim yazdım, inanın daha yazarken rahatladım...
bu site bana bunu yapmayı öğretti, tökezlesem de düşsem de kalkıp yoluma devam edebilmeyi, güçsüz hissettiğim anlarda gücümü kendi içimde düşüncelerimde bulmayı öğretti... =)
herşey her gün daha iyi oluyor.. =) gün içinde kendinizi kötü hissederseniz derin nefesler alarak bunu içinizden bi kaç kere tekrarlamanız bile, enerjinizi geri kazanmanıza yardımcı olacaktır
bir tuvalet molası verin ve ayna karşısında gülümseyerek, gözlerinizin içine bakarak yapın..
değişimi göreceksiniz...
göreceğim.. görüyorum...
bu aralar dalgalanmalar yaşıyorum ama bunu farkındalığımla gün be gün aşıyorum, inanıyorum... herşeyi çok içime attım, hele de bu siteye geri döndüm diye o başlığı atmadan önce...şimdi yüzeye çıkıyor bazı şeyler ama kabullenip yoluma devam etmeyi öğreneceğim, öğreniyorum...
bir insanı sevmekle başlar ya herşey... onun bir adım gerisinde kendini sevmek var... kendimi her halimle sevmeyi öğreniyorum.. kendimi her halimle seviyorum... dalgalansam da durulsam da koşup koşup yorulsam da seviyoruuummmm!!!! | Offline
| |
01-02-2011, 12:49 AM
|
#58 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Geri döndüm! :) ama ama neden kimse benimle konuşmuyor?? aylardır kendi kendime yazıyorum sankiii =)) yalnız bırakmayın, sesinizden soluğunuzdan mahrum etmeyin beni!! =) | Offline
| |
01-02-2011, 10:41 AM
|
#59 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geri döndüm! :) dün burda shamanic in yazıları arasında şeyi okudum. bulunduğunuz ortama biraz tuz koyun diyor. o tuz gün içinde orda dursun sonra gün sonunda yada ne zaman istersen o zaman tuzu suyun altında dök :) dökerkende bu tuzla negatif enerjimi sevgiyle gönderiyorum :) tuz içindeki kristalleri ile bütün negatif eenerjiyi çekermiş :) seninle paylaşayım istedim :) ben dün denedim :) bugünde deneyeceğim :o | Offline
| |
04-02-2011, 09:15 PM
|
#60 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: Geri döndüm! :) teşekkürler alice =) ben de denicem... suya bayılırım zaten... o negatif birikimin suyla akıp gitmesini seyrederken huzurlu hissedeceğim kendimi, eminim =)
2 gece önce eski sevgilimle 2 saatlik bir konuşma yaptık. Kalben değil ama mantıken doğru olanı yaptığımızı düşündüğünü söyledi, ayrılarak. ben de ona katılıyorum... o da kendince acı çekmiş, bir başka arkadaşıma da öyle demiş " ben artık öyle acı çekemem.."
tüm derslerinden geçmiş üstelik 3 tanesinden de en yüksek notlarla geçmiş... kafası karışıkmış o ana kadar ama notları yüksek yüksek gelince benimle olmamanın onun için daha iyi olacağını bi kez daha anlamış... arkadaşlar sizce de bu işte bir yanlışlık yok mu ya?? ben miydim gerçekten onun hayatını kötü etkileyen?? bacaklarından tutup aşağı mı çektim onu? asla böyle olsn istemedim ki...
onu başarısız görmeyi asla istemedim... sadece daha fazla yanımda görmeyi istedim... benim sorunum sadece benmle birşeyleri paylaşmaktan sürekli kaçıyo olmasıydı... yeri gelince erasmus partilere de bensiz gitmeyi bildi bu adam... ve ben dersleri bahane olarak gördüm haliyle çünkü isteyince herşeye birden vakit ayırır insan... ve hala ben seni ilk günden ayrıldığımız güne kadar sevdim diyebiliyo bana!!
seven insan yapmaz bunu dedim, paylaşmak ister dedim, yanında olmak ister sevdiğinin dedim... hayır bu seni sevmediğimi göstermiyo sadece bazı şeyleri tek başıma yapmak istediğimi gösteriyo ama sen anlayış göstermedn hiç buna dedi...
ne bu ya gene suçlu ben mi oldm şimdi? :S | Offline
| | | |