| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: eo_roxie Nickli Üyeden Alıntı Sadece iki gündür olumlama çalışması yapıyorum yine yeniden, sanki sevdiğim özlediğim herkesi bir anda hayatıma çekiverdim herkes arıyor, halimi hatrımı soruyor, bulusalım görüselim diyor =)) kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki, evren bana yalnız olmadığımı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #151 (permalink) | |
Janer ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
bende öyle yaptım ... gerek sosyal paylaşım sitelerinden gerekse telefonumdan numaralarını sildiğim onlara ihtiyacım yok dediğim kişiler beni aramaya basladı .. günlük burc özetlerine bakıyorum sevgi 10 yıldız saglık 7 şans 9 yıldız cıkıyor (toplam 10 yıldız var her bir özellik için) şimdi üniversite sınavlarına hazırlanıyorum cok mutlutum sebebini bilmediğim bir mutluluk var .. hep güzel haberler cıkıyor karsıma Her gün hayata daha değişik bakıyorum ... bu dediklerim 2 ay içinde oldu ve gercekten cok mutluyum ... bu yolda bana destek olan ve beni bu siteyle tanıştıran ablama teşekkür ediyorum Nick : Arca .. ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #152 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Evet Sweetcim ehliyete ve dansa henüz başlayamadım Ankara'da kalıp kalmıcağımı bilmediğim için, Ankara'da kalırsam onları da halledicem evde kendi kendime Fransızca çalışmaya başladım iyi gidiyor ve gerçekten kimi görmek istersem kimle olmak istersem onlarla beraberim, görmek istemediğim insanlara hayır diyorum açık açık, benden enerji çalan kimseyle görüşmüyorum :) ne yapmak istiyosam onu yapıyorum vaktimi verimli kullanmaya çalışıyorum boş boş oturduğum zaman da enerji çalışmaları yapıyorum :) Arca umarım hayatında herşey hep böyle olumlu gider... Sevgi ve ışıkla kalalım... Bir de insan hayatta ne ekerse gerçekten onu biçiyormuş arkadaşlar, bu aralar öyle şeyler yaşıyorum ki ilahi adalete inanın... kalplerinizi temiz tutun... Allah'a havale edin...
__________________ ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #153 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Enerji vampirleri bizden çok çok çok uzak olsunlar tatlım... :D
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #154 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010 Bulunduğu yer: MaNisA
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() telinlerden mi bu arkadaşlarını çekme olayı çekim yasasnda mı canımcım.??
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #155 (permalink) |
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() evet canım telkinlerin etkisi sosyallik artırıcı da anında etki gösteriyo benim çalmayan telefonum susmaz oldu :)
![]() | ![]() |
![]() | #156 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010 Bulunduğu yer: MaNisA
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() :))) ben de sosyallik artırıcı dinliorum :) ama numaramı kimse bilmediği için sanırım fazla etkilenmedim :)
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #157 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Evrende olan ve olmayan herşey benim hayrımadır... Yaşadıklarımı tam ve olduğu haliyle kabul ediyorum... Bir daha birlikte olamıcak olsak bile, sevdiğimin de beni onu sevdiğim kadar sevdiğini bilmek bile güzelmiş... Bunu bana gösterdiği için Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır... Yoluma sevgi ile devam ediyorum... 1 yıl süren kavga bitti... iyileştim günlük, iyileştimmmm =)
![]() | ![]() |
![]() | #158 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Bülent Ortaçgil'den "Eylül Akşamı" dinlerken hayalindeki aşka yaklaştığını hissediyormuş beyfendi... Demek ki hala aradığı aşkı bulamamış... ne benimle ne benden sonra... Demek ki hala çok yolumuz var... ve o yollar daha birleşmeyecek... Allahım sen kimi kime göre yarattığını en iyi bilirsin... Ben senin adaletine güvenirim.. ona sığınırım... İkimizin karşısına da aradığımız aşkları çıkar yarabbim... çıkar ki bi daha birbirimize dönüp bakmayalım... yok eğer bizi birbirimiz için yarattıysan da sen en güzel zamanda en doğru şekilde kavuşturursun...
![]() | ![]() |
![]() | #159 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Onur'la konuştuk dün gece sabaha kadar... bir daha asla bir arada olamıcaz ama birbirimiz için de asla "herkes" olmıcaz... bir zamanlar gerçekten sevilmiş olduğumu bilmek bile güzel.... bundan 2,5 yıl önce bu kadar sevilebileceğimi söyleseler ona bile inanmazdım... sadece kendi gibi sevdi, kendi tarzında sevdi beni... sevmek güvenmek demek inanmak demek, hem kendine hem karşındakine... bunun bilinciyle gelecekte çok daha güzel şeyler yaşayacağıma inanarak yaşayabilcem artık... :)
![]() | ![]() |
![]() | #160 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok olgun bir davranış ve sizi çok takdir ediyorum. Yaşananlardan sonra kavgasız, gürültüsüz hala birşeyler paylaşabilmek çok büyük olgunluk.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: eo_roxie Nickli Üyeden Alıntı Sadece iki gündür olumlama çalışması yapıyorum yine yeniden, sanki sevdiğim özlediğim herkesi bir anda hayatıma çekiverdim herkes arıyor, halimi hatrımı soruyor, bulusalım görüselim diyor =)) kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki, evren bana yalnız olmadığımı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi