| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edinHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: omer9035 Nickli Üyeden Alıntı herkese merhaba arkadaşlar yazı biraz uzun olacak sanırım haddimi aşarsam özür dilerim hepinizden zamanınızı çaldığım içim nerden başlayacağımı bilemiyorum yaklaşık 3 bucuk sene önce lise son sınıftayım trafik kazası geçirmiştik babamın önüne yaşlı bi teyze ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Bulunduğu yer: bursa
Tesekkür: 413
128 Mesajinıza toplam 411 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2010 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 33
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
teşekkürler çok değerli yorumlar yapmışsınız aslında dediğiniz gibi yazılar çok fazla olumsuzluk içeriyor mesela su an aynı şeyleri yazarmıydım bilemiyorum o anki ruh halin o kadar kötüydü ki sanki tutunacak bir dal arıyordum bende bu sitede konu açtım görüyorum ki gerçekten yalnız değilmişim sizin gibi insanları çok seviyorum ve teşekkür ediyorum olumsuzluk konusuna da değinmek isterim aslında burada yazdığım kadar olumsuz değilim en ufak bir şeyden dahi şükretmesini bilen biriyim gülümseyen espriler yapan çevremdeki insanları mutlu eden bir nebze de olsa gülümseten birisiyim ama sanki bir volkan gibi bir birikinti oluşturdum hani derler ya burama kadar geldi aynen öyle oldu yine de dün iyiydim bugün de iyiyim dediğiniz gibi bir liste yapacağım sonra sizinle irtibata geçmek isterim tekrardan çok teşekkürler değerli yorumlarınız için ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Balıkesir
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu cevap tam 12 den olmuş
__________________ içimizdeki dev adam kitap indir ücretsizdir. https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents hayat hiç bir zaman adil değildir. |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() son durumun ne oldu acaba ömer?
__________________ Bazen fikirlerini de değiştirmelisin.. - Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin. Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() son durumum aynı farkettim ki sadece birşeyleri erteliyorum açıktan okuyorum ama öylesine çünkü tekrar öss sınavına girmeye karar verdim yemin ettim hatta ders çalışmaya bunun sebebi de ailem dahil işe gir çalış baskısı oldu ama yine aynı hamam ders çalışmıyorum hergece ağlıyorum hep dua ediyorum hayatta amacım yok hedefim yok kendime güvenim yok bu zamana kadar hep kendimi sorgulamakla geçirdim hayatımı bir kız arkadaşım bile olmadı oysaki yakışıklı bir çocuğum ama ittim hep kendimden kendi içimde bir korku yaşadım oysa ben de istemezmiydim birilerinin bana değer vermesini birilerinin gözlerine bakıp sevdiğimi söylemeyi ama bu ufacık şeyi bile kendi kendime çok gördüm kendi kendime diyorum çünkü kahrolsun hayat kader falan demekten nefret ediyorum ne yaşıyorsam şu hayatta benim suçum ve ben bu kısır döngünün içinde kapılmışım gitmişim bundan sonra da bir beklentim yok kocaman hayallerim vardı oysaki ama ufacık mutlulukları çok gördüm kendime . |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Omer`cim, kac yasindasin acaba? |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Canim benim, Daha o Kdar herseyin basindasin ki bu kadar olumsuz seyler okuyunca yasinin daha buyuk oldugunu dusunmustum ![]() Mutlu kal kardesim.... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() benle aynı yaştasın ömer :)) peki neden böyle düşünüyorsun ? en azından başına gelen olumsuz şeyleri kendin çektiğinin farkındasın. Neden kendine değer vermiyosun ?
__________________ Bazen fikirlerini de değiştirmelisin.. - Çünkü sen onların kölesi değil, sahibisin. Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
![]() | ![]() sebebi çok açık aslında bunun sebebi kesinlikle ailem bunu suçlamak olsun diye yapmıyorum sorunlarımın üstüne düşünüyorum babam geçmişten beri beni hep yargılıyor her konuda bana sanki suçluymuşum gibi davranıyor değer vermiyor benimle diyalog kurmuyor mizacı farklı benim fikirlerimi önemsemiyor sadece suçluyor bunu sadece ben söylemiyorum yakın akrabalarımızın da dikkatini çekmiş senden adam olmaz falan felan hep aynı cümleler senelerdir hiç değişmez ama bu sadece bir etmen sabit fikirli insanlar vardır ya bizimkiler onlardan uysal ve kvagacı bir insan olmamama rağmen sürekli benimle atışma sebebi arıyorlar çevremde fazlasıyla taktir görmeme rağmen kendi ailemden destek ve sevgi göremiyorum ama onları suçlamıyorum onlar da atalarından öyle görmüşler öyle yetişmişler sonuçta her aile evladı için en iyisini ister neyse sonuç olarak özgüvensizliğim olumsuzluğum sebebinin bir etmeni de budur |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: omer9035 Nickli Üyeden Alıntı herkese merhaba arkadaşlar yazı biraz uzun olacak sanırım haddimi aşarsam özür dilerim hepinizden zamanınızı çaldığım içim nerden başlayacağımı bilemiyorum yaklaşık 3 bucuk sene önce lise son sınıftayım trafik kazası geçirmiştik babamın önüne yaşlı bi teyze ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi