EFT En Çok Sorulan SorularAlternatif Kişisel Gelişim ve Eft EFT En Çok Sorulan Sorular Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız EFT En Çok Sorulan Sorular
Yazar Ahmet S. Koçel
28 Ekim 2006, Cumartesi
- Hangi elimi kullandığım fark eder mi ? Hayır
- Vuruş sırasında elimi ve vücudumun tarafını değiştirebilir miyim ? Evet
- Her iki elle vurabilir miyim ? ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi |
|
25-02-2008, 08:54 PM
|
#1 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| EFT En Çok Sorulan Sorular EFT En Çok Sorulan Sorular
Yazar Ahmet S. Koçel
28 Ekim 2006, Cumartesi
- Hangi elimi kullandığım fark eder mi ? Hayır
- Vuruş sırasında elimi ve vücudumun tarafını değiştirebilir miyim ? Evet
- Her iki elle vurabilir miyim ? Evet
- Her noktaya kaç vuruş olmalı ? Genellikle 7 fakat daha fazla olabilir.
- Kaç parmakla vurduğum önemli mi? Genelde 2 parmakla vurulur ama baş üzeri ve koltuk altı 4 parmakla olur.
- Hazırlık cümlesi şart mıdır ? Her zaman değil ancak olması yararlıdır.
- EFT duruma koyduğum sağlıklı tepkilerimi yok eder mi ? Hayır.
- İyileşme ne kadar sürer ? İyileşme kalıcıdır . Eğer o sorunla ilgili başka halledilmemiş konular kaldıysa onlar yeniden belirebilir ve onlar da EFT ile kolayca temizlenir .
- Yararlı olması için inanmak zorunda mıyım ? Hiç değil .
- Her konu için aynı uygulamayı mı kullanacağım ? Evet
- Peki ya uzun süredir çektiğim kronik dertler ? Onlar da kısa denecek sürede çözülür.
- İnsanlar problemi anlamak bilmek zorunda mı ? Şart değil.
- EFT anksiyete ve stres ile baş edebilir mi ? Kesinlikle.
- EFT nasıl oluyor da fiziksel rahatsızlıklarda işe yarıyor ? Fiziksel rahatsızlıkların hemen hepsinde duygusal katkı vardır.
- EFT spor performansına katkıda bulunabilir mi ? Evet ayrıca diğer performans gereksinimi olan yerlerde de yararlıdır ( yazar blokajı ve müzik performansı gibi) . Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana | Offline
| |
23-12-2008, 12:07 AM
|
#2 (permalink)
|
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| eft yardım merak ettiğim bir nokta var. eft de bazen "...... olmasını seçiyorum." gibi kalıpların kullanıldığını videolardan gordum. acaba yuzdeki noktalara vurarak sadece olumsuz olan şey mi soyleniyor, yoksa olmasını istediğimiz şeyleride soyleyebilir miyiz? (mesela secret filminden yola cıkarak - şoyle bir evimin olmasını seciyorum. şoyle bir hayatımın olmasını seçiyorum. diyp yuzdeki ve diğer noktalra vurmak= | Offline
| |
23-12-2008, 12:22 AM
|
#3 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: Dionysos Nickli Üyeden Alıntı
merak ettiğim bir nokta var. eft de bazen "...... olmasını seçiyorum." gibi kalıpların kullanıldığını videolardan gordum. acaba yuzdeki noktalara vurarak sadece olumsuz olan şey mi soyleniyor, yoksa olmasını istediğimiz şeyleride soyleyebilir miyiz? (mesela secret filminden yola cıkarak - şoyle bir evimin olmasını seciyorum. şoyle bir hayatımın olmasını seçiyorum. diyp yuzdeki ve diğer noktalra vurmak= | Eft yaparken ilk önce yaşanan olumsuz durumun net olarak ifade edilmesi gerekiyor.Öncelikle sorunu KABUL edebilmeliyiz..
"Karanlıktan korkmama rağmen, kendimi olduğu gibi kabul ediyorum.."
"Topluluk önünde konuşamama rağmen,kendimi olduğu gibi kabul ediyorum.."
"........arkadaşımın tepkisine üzülmeme rağmen,kendimi olduğu gibi kabul ediyorum.." gibi..
Sadece olumsuz durumlar için değil tabii, olumlu şeyler için de eft yapılabilir..
Aynı zamanda derin nefes alıp vermek de çok yararlı,çünkü bu enerji boşalmasıdır.. | Offline
| |
23-12-2008, 09:20 PM
|
#4 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ya ben eft yi biraz araştırmıştım ama böyle vuruşlar olduğunu ilk defa duyuyorum, ilginç bişeymiş:) | Offline
| |
03-10-2009, 07:58 PM
|
#5 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EFT En Çok Sorulan Sorular Eftde yerine koyma diye bir durum vardı yanlış hatırlamıyorsam,forumda okumuştum ama silnmiş...yani önce sorun olan duygumuzu kabul edip,sonra yerine koyacağımız duyguya çalışıyoduk...ben gerekli bilgileri öğrenmeden uygulamak istemedim...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorumm...nasıl yapcaz bu yerine koyulan duyguyu
__________________ | Offline
| |
03-10-2009, 10:41 PM
|
#6 (permalink)
| Super Moderator
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EFT En Çok Sorulan Sorular Alıntı: gülpor Nickli Üyeden Alıntı
Eftde yerine koyma diye bir durum vardı yanlış hatırlamıyorsam,forumda okumuştum ama silnmiş...yani önce sorun olan duygumuzu kabul edip,sonra yerine koyacağımız duyguya çalışıyoduk...ben gerekli bilgileri öğrenmeden uygulamak istemedim...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorumm...nasıl yapcaz bu yerine koyulan duyguyu | sevgili gülpor,
Eft yi uygularken öncelikli olarak var olan sorunumuz kabul etmek gerekiyor..Çünkü varlığını kabul etmediğimiz bir durumu değiştiremeyiz..Örnek vermek gerekirse;
Ben baş ağrısına sahip olsam da kendimi derinden ve tamamen kabul ediyorum..
Ben topluluk önünde konuşma korkusuna sahip olsam da,kendimi derinden ve tamamen kabul ediyorum..
Ben arkadaşıma olan öfkeye sahip olsam da kendimi tamamen kabul ediyorum..
gibi..
Belli vuruş noktalarıyla 1 den 10 a kadar rakam veriyoruz..Sıfırlayana kadar,yani tamamen sorun olan duygumuzdan kurtulana kadar bu çalışmamızı yapıyoruz..
Bu duygumuz azaldıkça da,
Hala, baş ağrısına sahip olsam da,kendimi derinden ve tamamen kabul ediyorum..
cümle kalıbını kullanabiliriz..
Forumun yine Eft ile ilgili konu başlıklarından birinde e-kitap linki verilmişti..
Burada çok güzel açıklayıcı bilgiler var..Ayrıca seminerde de bize bu kitap dağıtılmıştı..
En güzel öğrenmenin yolu, eğitim seminerlerimizden birine katılmak olur..Birebir dinlemek ve uygulamak daha etkili oluyor.. | Offline
| |
04-10-2009, 12:55 PM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 239
66 Mesajinıza toplam 386 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EFT En Çok Sorulan Sorular benim de anlayamadıqım bişey var olumusuzu zöylerken kaç tur yapıyoruz mesela Ben baş ağrısına sahip olsam da kendimi derinden ve tamamen kabul ediyorum.. bunu söylüyoruz ikinci turda mı hala biraz baş aqrısına sahip olsam da kendimi tamamen ve derinde kabul ediyorum.. diyoruz bu kısmı anlayamadım pek o yüzden uyqulayamadım sanki hep olumusuzu söyleyip kendime çekiyomuşum qibi =( | Offline
| |
04-10-2009, 01:16 PM
|
#8 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EFT En Çok Sorulan Sorular alaracım slm,anladığım kadarıyla eftde öncelikle olumsuz duygu kalıplarımızdan kurtuluyoruz ...örneğin kendimizi değersiz hissediyoruz diyelim...normalde bir insan değersizlik duygusunu yoğun bir şekilde hissederken, başka bir çözüm yokmuş gibi gelir...işte bu yüzden öncelikle olumsuz duyguya eft yapıp,değersizlik duygumuz bize hiçbir anlam ifade etmeyincede ,yerine "ben kendimi seviyor değer veriyorum, kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum" diyoruz...ben kendi okuduklarımdan bunu anladım,bilen arkadaşlar doğrumudur?yanlış birşey yazmak istemem...(hakikaten bu mükemmelliyetçi yapı ,laf aramızda bazen çok oluyo)
__________________ | Offline
| |
04-10-2009, 01:34 PM
|
#9 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: EFT En Çok Sorulan Sorular evet,doğru tespit etmişsin gülpor..Olumsuz duygumuzu olumluya çevirmek,bu da adım adım yapılan bir çalışma..
alara'nın merak ettiğine gelince,kaç tur yapacağınız tamamen size bağlı..Sıfırlanana kadar,kendinizi hazır hissedene kadar bu çalışmaya devam etmeliyiz..İhtiyacımıza göre çok tekrar gerektiren bir çalışma eft.. | Offline
| |
04-10-2009, 02:59 PM
|
#10 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 239
66 Mesajinıza toplam 386 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EFT En Çok Sorulan Sorular teşekkürler cvplarınız için.. anladım şimdi =) | Offline
| | |