''istediğini elde etmeyi engelleyici geçmişteki negatif anıları düşünce ve inanışları temizle"
bana göre nasıl bir odayı temizlemenin nerden başladığına neler kullandığına nasil yaptığına gore değişen binbir çeşit yolu varsa iç temizlik için alternatifler coktur.
keopsun saydıği tekniklerden en son eft ve deeppeati inceleme firsatım oldu deep peat bana daha yakın geldi mesela..
herkese uygun bir ya da birden fazla yontem mevcuttur.
eger hangisinin uygun olduğunu ayırt edemiyorsak birkacını ayni anda da çalisabilirz.
ben en kolay ve rahat temel istekleri birakarak iç temizlik yapıyorum.
burada onemli olan tüm yöntemlerdeki tek bir benzerliği görebilmektir.
o tek benzerlik bana gore an da saklıdır.1 dk öncesi geçmiştir..ve bizler dakikayı geçin aylar yıllar oncesinin filmlerini beynimizde tekrarlayarak kendimizi sıkıntıya sokarız..
o sekilde güvende olduğumuzu hissederiz.
olayları kontrol ettiğimizi hissederiz.
ve sonucta da bunları yaptıgımız için kendimizi bir nevi onaylarız.
bu en basit örnektir.
şükür ki onay almak güvence hissetmek herseyi bildigimiz gibi kontrol etmek istemek gibi temel istekleri bırakmanin bile 10'larca yolu vardir.
bunları uyguladiğimda rahatladığımı hissediyorum ve daha hafiflediğimi ve dolayısıyla daha hızlı koştuğumu..
sonuçlar beni ilgilendirmiyor. ben yanlizca an'da rahat olmaya o anı mukemmel hale getirmeye gayret ediyorum.
bunu her an ödev gibi zorla yapmiyorum ne yaşamam gerekiyorsa onun içine girmem gerektiğini hissettiğim anlarıda yasiyorum
hazir olduğumda bırakıyorum..
buradaki telkinlerle onamalarla deep peat ile terapilerle nlp ile sublimal mesajlar ile vs vs tükenmez kaynaklarla bunu besliyorum..
ve an mükemmel olunca zaten en önemlisi ruh hali düzeliyor ve sağlıklı olduğunu hissediyorsun.ruh ve beden o sahte acilardan sıyrıldığında gerçekten sağlık buymus diyorsun..
ve sonra bakıyorsun ki hedeflerin sana doğru akmaya başlamiş.
maksat sevgi olsun, sağlık olsun hedef bahane gibi oluyor yani bu durum..
sevgiler