Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım

Uyarılar

Yaşamak istemiyorum .

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım Yaşamak istemiyorum . Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Önce kendine yardım etmelisin. Onun sevgi ve ilgisinin eksikliği seni üzüyor ama üstesinden gelebilirsin bütün bu sorunların. Daha sonra belki babana bile yardım edebilirsin. Kendine yardım etmek istiyorsan öncelikle olumsuz düşüncelerinden kurtulmalısın . Bunun da en kolay yollarından biri telkinleri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi

Yaşamak istemiyorum .

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2012, 12:05 AM   #11 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yaşamak istemiyorum .

Önce kendine yardım etmelisin. Onun sevgi ve ilgisinin eksikliği seni üzüyor ama üstesinden gelebilirsin bütün bu sorunların. Daha sonra belki babana bile yardım edebilirsin.

Kendine yardım etmek istiyorsan öncelikle olumsuz düşüncelerinden kurtulmalısın. Bunun da en kolay yollarından biri telkinleri dinlemek.

Hadi bir gayret bir adım at.

Umutlu kal.

Yenilmeyi seçebilirsin ama çok güçlü olmayı da seçebilirsin.

Karar senin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2012, 12:39 AM   #12 (permalink)
Üsteğmen

DiL_RU_BA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DiL_RU_BA is an unknown quantity at this point

Alıntı:
bumbada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okudum yazdıklarını sağolun fakat ne bileyim yaşamak zoruma gidiyor resmen .

iyileşmeye mücadele etmeye bile yorgunum diyebilirim . bilmiyorum .

Allah hayırlısıyla hayırlı dikelerini hayırlarla gerçekleştirsin inşallah.

bana herkes mücadele et demişti ben sana mücadele et demiyeceğim çünkü mücadele ederken herşey dahabir sivrileşti ve daha çok canımı yaktı. mücadeleyi şöyle bırak ( yaşam mücadelesini değil tabiki ). günlk yaşanan her anda bile savaş mücadelesi yaşanır birilerine karşı mutlaka mücadele vardır. varlığınız bile mücadele etmek zorunda bırakır sizi sırf diğeri sizi çekemediği için vs. sözün özü şuki kavgayla mücadelyi bırak sonuna kadar münakaşaya girme öylemi oluyor bırak öyle olsun, sana kötümü deniyor içinde he öyle de ve sabırla inançla çekil köşene bekle. mücadeleden kaç dememin asıl manası bu. sen olayları değiştirmeye çalıştıkça daha çok yorulursun ve çıkılmaz içinden. oysa yaşanması gereken yaşanıyor zaten. kavga varsa kavga olmasın artık diye çırpınman fayda vermez usulca çekil çekilemeyiyorsanda Allah de. bak kapılar nasıl açılacak. Allah hiçbir kuluna dayanamayağı yük yüklemez bunu unutma kardeşim. demekki çok güçlüsün ki bu kadar zor şeyler yaşamayı kaldırımışsın. sen çok değerlisin emin ol. bunu kimse bilmesede Allah biliyor, burda biz biliyoruz. dahası sen bil olurmu. umarım anlatabilmişimdir sevgilerimle...
Alt 10-01-2012, 12:39 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point

karar verdim normalde 25 mg içtiğim antidepresanımdan birazdan 4 tane içicem .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2012, 12:42 AM   #14 (permalink)

Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kuantumxyz is an unknown quantity at this point

"Herşey sende biter." sözünün şu anda geçersiz olduğu dönemi yaşadığını anlıyorum. Bu durumdayken sana verilecek her öneriyi değerlendirip uygulayacak kadar güçlü ve yeterli olmadığını tahmin edebiliyorum. Çözüm yolun ya ortadan kaybolmak ya da seni bunalıma sokanların ortadan kalkması ise bu seni daha fazla sıkıntıya sokacaktır. Çünkü bunu asla yapmayacaksın. Eğer bu siteye geldiysen ve açık yüreklilikle durumundan bahsettiysen yaşamayı çok hem de çok istiyorsun demektir. Zihnin tersini söylese de kalbin kendini itiraf ediyor çünkü. Yaşamayı çok sevdiğin için yaşamanın yolunu arıyorsun. Unutma elli ya da yüz yıl sonra hiçbirimiz olmayacağız. Ben hep bunun rahatlığıyla yaşıyorum. Hele başkalarına ceza vermek için kendimize kıymayı hiç ama hiç düşünmemeliyiz. İnanki değmez. Tersine inadına inadına yaşamalıyız. Kalbimizle işbirliği yapmalıyız. Senin için atan o kalbin çok temiz olduğunu farketmeni istiyorum. Özüne indiğinde kalbinin yedi yaşındaki bir çocuk kadar saf olduğunu göreceksin. Sen bir çocuğa asla kıyamazsın, biliyorum.Senin için, yaşaman için durmadan ısrarla atan o kalbine sımsıkı sarıl. O seni herşeyden koruyacaktır. Çünkü içindeki o çocuk, senin unutmuş olduğun canlılığındır.
Bu yazıyı yazdığım sırada senin yaşını ve sıkıntının detaylarını anlattığın son yazını okudum. Sorunun asla çözümsüz değil. Eğer tedaviyi kabul etmiyorsa, ona baba olduğunu hatırlatman gerekiyor. Onun sana yapmadığını sen ona yap. Çocuğunun kendisini sevdiğini görmesi onun babalık duygularını hareketlendirecektir. Ona, kendisini sevdiğini somut olarak belli et. Mesela bir hediye alabilirsin. Bu kravat, gömlek ya da hoşlanacağı bişey olabilir. Sevginle onu mest et. Yani sanki baban alkolik değilmiş gibi davran. İçin çok rahatlayacaktır. Bu pratik olarak yukarıda yazdığım inadına yaşamayı tercih etmektir.
Ve ardından emin ol çok şey değişecektir.
Alt 10-01-2012, 12:55 AM   #15 (permalink)
Üsteğmen

196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
kuantumxyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Herşey sende biter." sözünün şu anda geçersiz olduğu dönemi yaşadığını anlıyorum. Bu durumdayken sana verilecek her öneriyi değerlendirip uygulayacak kadar güçlü ve yeterli olmadığını tahmin edebiliyorum. Çözüm yolun ya ortadan kaybolmak ya da seni bunalıma sokanların ortadan kalkması ise bu seni daha fazla sıkıntıya sokacaktır. Çünkü bunu asla yapmayacaksın. Eğer bu siteye geldiysen ve açık yüreklilikle durumundan bahsettiysen yaşamayı çok hem de çok istiyorsun demektir. Zihnin tersini söylese de kalbin kendini itiraf ediyor çünkü. Yaşamayı çok sevdiğin için yaşamanın yolunu arıyorsun. Unutma elli ya da yüz yıl sonra hiçbirimiz olmayacağız. Ben hep bunun rahatlığıyla yaşıyorum. Hele başkalarına ceza vermek için kendimize kıymayı hiç ama hiç düşünmemeliyiz. İnanki değmez. Tersine inadına inadına yaşamalıyız. Kalbimizle işbirliği yapmalıyız. Senin için atan o kalbin çok temiz olduğunu farketmeni istiyorum. Özüne indiğinde kalbinin yedi yaşındaki bir çocuk kadar saf olduğunu göreceksin. Sen bir çocuğa asla kıyamazsın, biliyorum.Senin için, yaşaman için durmadan ısrarla atan o kalbine sımsıkı sarıl. O seni herşeyden koruyacaktır. Çünkü içindeki o çocuk, senin unutmuş olduğun canlılığındır.
Bu yazıyı yazdığım sırada senin yaşını ve sıkıntının detaylarını anlattığın son yazını okudum. Sorunun asla çözümsüz değil. Eğer tedaviyi kabul etmiyorsa, ona baba olduğunu hatırlatman gerekiyor. Onun sana yapmadığını sen ona yap. Çocuğunun kendisini sevdiğini görmesi onun babalık duygularını hareketlendirecektir. Ona, kendisini sevdiğini somut olarak belli et. Mesela bir hediye alabilirsin. Bu kravat, gömlek ya da hoşlanacağı bişey olabilir. Sevginle onu mest et. Yani sanki baban alkolik değilmiş gibi davran. İçin çok rahatlayacaktır. Bu pratik olarak yukarıda yazdığım inadına yaşamayı tercih etmektir.
Ve ardından emin ol çok şey değişecektir.

çok güzel ifade etmişsiniz dilinize elinize sağlık.

kardeşim bende katılıyorum yaşama isteğin varki burada umut arıyorsun.

''sanki baban alkolik değilmiş gibi davran'' kesinlikle böyle davran çünkü aynı sorundan aynı şeyden sürekli bahsedildikçe kişi bunalır gider ve hiçbirşey çözülmez. birden hediye alabilirsmisin bilmiyorum ama gücün yoksa bile ona hissettirme alkolik olduğunu. o zaten bunu elbet biliyor ve aslında bundan utandığı için daha çok içiyor olabilir.
yemek yemicem diyen birinin yemek yemeden duramayıp üstüne normalde yemeyeceği kadar yediği gibi...
Alt 10-01-2012, 02:10 AM   #16 (permalink)
Çevirmen

kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road

Alıntı:
İntihar ile vazgeçiş arasındaki düşüncedeyim . Çok bunalıyorum artık . Yaşamak için hiçbir neden yok her şey anlamsız . Doktor anksiyete dedi fakat depresyonu eklemeyi unutmuş olmalı . Çok dar dünya , sıkıştırıyor beni , dayanmak çok zor , hiçbir şey huzur vermiyor . Yemin ederim yaşamak istemiyorum . İyi olmaya çalıştım denedim bunu direk pes etmedim fakat olmuyor dipten biraz yükselince tekrardan dibe çöküyorum .

Hayattan ve babamdan nefret ediyorum . Eğer ben gidersem ikisinden de kurtulmuş olurum . . .
merhaba ninja kaplumbağa ben splinter usta kutayhun...

yazın üzerine bayağı bir düşündüm... irr edenlere saygı duymuyorum cinsinden bir insan değilim.. öncelikle bunu belirteyim...bu aralar japonca heavy metal dinliyorum.. ne alaka diyebilirsin... bu yaşımda keşfettim... inanılmaz güzelmiş... belki sen de japonca metali keşfedebilirsin.. ve belki japonca metali keşfetmen gerekiyordur... japonca bilmiyorum..ama dilin müzikle oluşturduğu tını mükemmel..

şimdi seni tanımıyorum... ama bazen yaşamımızda dönüm noktaları olur.. dibe vurmak durumundayızdır.. kötü kokmak kendimizden nefret etmek.. başkalarının bizden nefret etmesi zorunludur....sokakta ürkek bakışlarla gezmek... işten kovulmak ve iş bulamamak gerekir... bazen ailemizle dalaşmak... karımızdan nefret etmek.. kocamızdan tiksinmek gerekir...
bazen aşağılanmak durumunda kalırız....
ama dibe vurduktan sonra bir kendimize geliriz.... emin ol geliriz...
çünkü çoğu zaman koca bir rüya içindeyizdir... ve bu rüyadan insan olmak için uyanmak gerekir.... bu rüyadan kabusa uyanırız..kabus gerçektir.. ve kabus rüyadan daha keyiflidir... insan adrenalini sever....kabus rüyadan daha gerçektir çünkü kabus daha fazla acıtır... ama bruce lee olmak için kabus gereklidir.. içindeki savaşçı sürekli uyuyamaz..... içindeki savaşçı uyuya kalırsa.. sıkılırsın.. tüm ordularda savaşçılar sürekli olduğu yerlerde dururlarsa isyan çıkarırlar anarşiye kalkarlar.. çalar çırparlar halkı yağmalarlar.....

o yüzden içindeki uyuyan savaşçı sürekli sessiz sakin oturamaz.. bunu bil...
sürekli içinde sessiz mutlu kalmasını bekliyorsan çok yanlış düşünüyorsun.. emin ol ... sana huzursuzluk verir.....
o savaşçıyı artık sal... kapitalizm her yerde içimizde ve altıüste getirmenin tam zamanı...

sal artık içindeki o savaçıyı.. bırak acı çeksin.. bırak biraz ezilsin.. hayat ustasından dersini alsın, alsın ki usta olsun boynuz kulağı geçsin.... yapabilirsin... dostum.. laf olsun diye demiyorum.. artık savaşmaya başla.... kılıcını çek ve yaşamın tam ortasına atom bombası gibi düş... öyle büyük patlaki herkes bir biçimde etkilensin duysun görsün.....bence artık kararını ver büyük bir savaşçı mı olacaksın yoksa ikiyüzlü bir politikacı mı...

esenlikler...

kutayhun bruce lee
Alt 10-01-2012, 02:13 AM   #17 (permalink)
Çevirmen

kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road

Alt 10-01-2012, 09:50 AM   #18 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Biz varız artık, günler geçtikçe farkedeceksin, anksiyeteye patronun kim olduğunu göstereceksin :) Onun canını beraber okuycaz ;) İstanbul buluşması yaparız, takılır konuşuruz sık sık.. Ama sakın umudunu kaybetme anlaştık mı :) Smile for no reason :)
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2012, 05:22 AM   #19 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
karar verdim normalde 25 mg içtiğim antidepresanımdan birazdan 4 tane içicem .

neden bumbada ?
Alt 12-01-2012, 08:21 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bumbada is an unknown quantity at this point

Alıntı:
DiL_RU_BA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden bumbada ?

he 7 tane içtim . doktor tedaviyi bitirdi senle uğraşamam dedi .
bumbada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks