Ne yapmam gerekiyor..Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Ne yapmam gerekiyor.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaslar.. Benim bir problemim var.. Umarim yardimci olan birileri cikar..
Benim iki yildir bir iliskim vardi, kendisiyle babam vefat ettiginde tanismistim ve cok baglanmistim.. Onun yeri apayriydi gercekten, ve elimden ne geliyorsa vermeye hazirdim her an onun yaninda olmaya ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-02-2013, 12:47 AM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 7
17 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ne yapmam gerekiyor.. Merhaba arkadaslar.. Benim bir problemim var.. Umarim yardimci olan birileri cikar..
Benim iki yildir bir iliskim vardi, kendisiyle babam vefat ettiginde tanismistim ve cok baglanmistim.. Onun yeri apayriydi gercekten, ve elimden ne geliyorsa vermeye hazirdim her an onun yaninda olmaya calisiyordum.. Fakat bir sure sonra beni aldattigini ogrendim ama ben sevgime yenilip yine onu affettim.. Nasil bir ask bilmiyorum, yada baglilik olmusti belki benimkisi ama durduramiyordum icimdeki duygulari
Onsuzlugu bir an bile dusunmek canimi cok acitiyordu
Affettim, ama istedigimiz gibi gitmedi, cunku ben surekli skmaya basladim bu sefer.. O da gelemedi bu davranislarima.. ama yinede bulusmalarimiza devam ettik, sevgili olarak degilde arkadas olarak samimi sekilde vakit geciriyorduk
Boyle olmasina bile raziydim, cunku cok baglanmistim ona. Bir sure sonra kavga etmeye ve birbirimize saygisizca davranmaya basladik, cunku ben ona birsuru hediyeler birsuru emek sarfediyordum, sevdigim icin
Bana sorsaniz karsilik beklemiyordum ama yinede sevgi bile vermiyordu, tekrardan denemek bile istemiyordu
Simdi ise sozlendigi haberini aldim ve yikildim diyebilirim, cok ama cok uzuldum, etmedigim beddua kalmadi, cunku emeklerim herseyim paramparca olmustu..
Yasadigim yerde yapayalniz kaldim sanki, sanki herseyim oymus gibi..
Cunku anlam veremiyordum, bi insan sevdiyse nasil hemen vazgecip baskasiyla evlenebilir, bunu aklim almiyor
Delirdim mi diyorum bazen, yasanan hersey yalan miydi yani
Samimiyetine cok inandigim guvendigim bir insandi, ailesini herseyini bilirdim..
Ne yapacagimi bilmiyorum simdi, bir dalim kirilmis gibi..
Belki bana yardimci olabilirsiniz
Ben cekirdek inanc calismasi yaptirmistim, buyume telkini anne bana destegi surekli pozitif dusunme duzenleyiciler hayatini sevgi ile doldur hizmet eden ozel calisma saglikli iliski, kahraman kurtarici, kendine guven, mukemmeliyetcilik, kendini sev ve bu sitedeki herkesin kullandigi telkinleri almistim
Sizce hangisini dinlesem daha duzgun acidan bakabilirim bu olaya?
Biraz uzun surdu, umarim beni anlayan vardir
Sevgiyle kalin Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ [/SIZE][/B] | Offline
| |
09-02-2013, 08:11 AM
|
#2 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Sevgili arkadaşım,
Öncelikle geçmiş olsun. Sevdiğin kişinin başkasıyla sözlenmesi nasıl bir duygu ben bunu biliyorum. Canının ne kadar çok yandığını tahmin edebiliyorum. İlk olarak sözlerinde şunu fark ettim ki sen bu ilişkinin yürümemesinde kendini suçluyorsun. "Ben onu sıktım onun için gitti" gibi, oysa seni aldatmış birine güven duyamamış olman çok normal. Tabi süreç nasıl işledi bilemiyoruz. Her olayın iki yüzü var bir de o kişiden dinlemek lazım ki sağlıklı bir karar verilebilsin. Şimdi o kişiyle ilgili şöyle bir çalışma size önerebilirim. Elinize bir kalem, kağıt alın ve yazın bakalım iki sütununuz olacak bu yazıda. Birincisi, ben onda ne bulmuştum. Bana kendimi nasıl hissettiriyordu? Yani onda sevdiğiniz şeyler nelerdi? Bunu yazarken size hangi güzel duyguları yaşatıyordu bunu fark edeceksiniz. Bu aslında sizin, ondan almayı umduğunuz yani dışarıdan almaya çalıştığınız duygular olacak. İkincisi ise, size hissettirdiği kötü duygular. Mesela sizi suçlar mıydı? Aşağılar mıydı? Sizinle konuşurken hangi dili kullanırdı? Bunlarda sizin kendi hakkınızdaki ana fikrinizi size gösterebilir. Çünkü suçlu hissediyorsak biz genelde bize parmağını uzatan insanları hayatımıza çekeriz. Aslında o insanlar bize bizdeki bu duyguyu gösterir " bak" der "sen kendi hakkında böyle düşünüyorsun, bunu fark et ve bu duygularından arın. Kendini bağışla ki iç huzurun olsun" Sonrasında ise bu farkındalıkla yola devam edersiniz. İsterseniz bu yöntemle ilgili Seda Diker'in videolarını izleyebilirsiniz netten. Daha net anlarsınız böylece. Tekrar geçmiş olsun. Yalnız şu var ki kendimizi bulduğumuzda bizi gerçekten sevecek bize gereken değeri verebilecek insanı da bulacağız. Tek yapmamız gereken önce bizim kendi içimizde ki sonsuz sevgi kaynağına ulaşmamız. Dışarıdan gelecek sevgi kırıntılarına ihtiyacımız kalmayacak o zaman. Sevgimle kalın. Allah yar ve yardımcınız olsun. | Offline
| |
08-03-2013, 06:25 PM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 74
30 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. bende aynı durumdayım şu an samimi arkadaşız yakında sevgiliside olur. ışıklı yol senin dediğini yaptım işe yaramadı kopamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :(( telkinlerde etki etmiyor sanki 20 günü geçti. | Offline
| |
08-03-2013, 07:41 PM
|
#4 (permalink)
| Super Moderator
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Alıntı: beyazhuzun Nickli Üyeden Alıntı
bende aynı durumdayım şu an samimi arkadaşız yakında sevgiliside olur. ışıklı yol senin dediğini yaptım işe yaramadı kopamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum :(( telkinlerde etki etmiyor sanki 20 günü geçti. | Sevgili arkadaşım, öncelikle telkinleri bir kurtarıcı olarak adlandırmayın. Telkinlerin amacı sizin en derinde ki kendinizle ve hayatla olan negatif inançlarınızdır. Dışarıdan gelecek her hangi bir yardım değil. yani diyelim ki kendi hakkında ki değersizlik inancın değişecek ve artık kendini daha değerli bulmaya başlayacaksınız. Hayır diyemeyen bir insanken artık, kendinizi ezdirmeyecek bazen çekip gitmeyi başaran olacaksınız. Size ilişkiler için Seda Diker'in videolarını dinlemenizi önerebilirim. O bu konuların uzmanı. Birde şöyle bir yöntem deneyin. Sevdiğiniz kişiye mektup yazın, her gün yapın bunu ( tabi bunu göndermeyeceksiniz. Yazın yazın ve sonra da artık bu beni üzen duygularımdan özgürleşiyor ve karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı, sevdiğim ve sevildiğim bir ilişkiyi seçiyorum diyerek yakın o mektubu, küllerini havaya savurun yada tuvalete atıp sifonu çekin.) Bunu defalarca yapın gerçekten çok daha iyi hissettiğinizi göreceksiniz. belkide ilişkinizi düzeltebilmeniz bile olası. Değilse gerçek mutluluğu bulabileceğiniz biri mutlaka çıkacaktır karşınıza. | Offline
| |
08-03-2013, 07:43 PM
|
#5 (permalink)
| Super Moderator
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. Ayrıca bu yöntemi ben pek çok duygum ve insan için yaptım, cidden çok faydasını gördüğüm bir yöntemdir. | Offline
| |
08-03-2013, 07:44 PM
|
#6 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 366
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. arkadaşlar buna benzer şeyleri yaşadım bende belkide daha henüz silemedim kendimle olan onunla olan hesaplaşmalarım bitmedi ama en sağlıklısı bişeylere sarılmadan zamana yayarak unutmak en doğrusu bu insan içini aklını temizlemeden gerçekeri göremiyor eğer siz unutmak için başka şeylere sarılırsanız uyumaya devam edersiniz uyanın kendinize gelin yoksa daha çok tokat yersiniz bu hayattan bülent gardiyanoğlunun evrenin ilahi dili kitabını okumanızı ve derin affetme meditasyonlarını dinlemenizi öneririm sevgiyle kalın | Offline
| |
08-03-2013, 08:04 PM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
95 Mesajinıza toplam 218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. ayrıca bir kişiyi ancak affederseniz onunla olan bağlarınızı koparırsınız hafiflersiniz oyüzden hem kendinizi hemde sizi üzeni affedin bu olumlamayı hem sabah kalkarken hemde yatarken 3 kere okuyun
"doğduğum günden bugüne kadar beni üzen beni kıran hakkımı yiyen canımı yakan zamanımı çalan bütün insanları bütün olayları kabulleniyorum ve affediyorum kendi seçimlerimi geçmiş hatalarımı gereksiz boşa harcadığıma inandığım zamanıda kabulleniyorum ve affediyorum yaşadıklarımdan dolayı başıma gelen olumsuzluklar için artık kendimi suçlamaktan vazgeçiyorum kendimi bedenen ve ruhen her halimle kabulleniyorum onaylıyorum yaşandı ve bitti." | Offline
| |
08-03-2013, 08:19 PM
|
#8 (permalink)
| Teğmen
30 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. ışıklı yol telkinleri kendimi iyi hissetmek için dinliyorum.kendine güvenen biri gibi görünüyorum ama değilim kendimi ezilmiş hissediyorum. mutlu olmaya çalışmak için dinliyorum. | Offline
| |
08-03-2013, 08:22 PM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. exilee24 olumlamanı çok beğendim. normalde olumlama meditasyon falan yapan biri değilim ama bu olumlamayı yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederim. ilişki yaşadığım kişiyle de aynı ortamda olduğum için unutması zor olacak. şu an bile sevgili gibiyiz. en azından arkadaş olmam gerekiyor :(( | Offline
| |
08-03-2013, 08:30 PM
|
#10 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Ne yapmam gerekiyor.. bende meditasyon falan yapmam pek ama bu sözleri duyunca kendimi iyi hissettim belki sanada faydası olur diye düşündüm kimse senden kıymetli değil bunu ilk önce kendine anlatman lazım bunu bilinçaltına anlatman kabul ettirmen lazım o zaman herşeyin üstesinden gelirsin ( http://www.bulentgardiyanoglu.com/ adresinden uyanış meditasyonu olarakta dinleyebilirsin ) | Offline
| | | |