| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Bülent Altınkaya Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı bende zaten bu konuda konuşmadım, dinlerin toplumlara getirdiği yaptımları, tartışmıyoruz..dinlerin toplumlara getirdiği yaptırımlar konusunda, ne kadar özgür olduğumuzu, düşünürsek düşünelim..bir yerde kırılmaz sınırlarımız olduğunu görürüz..hatta bu yaptırımlar içimize o ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #251 (permalink) | ||
Guest
| ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | ||
![]() |
![]() | #252 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Bostancı
Tesekkür: 46
34 Mesajinıza toplam 231 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() Yanyana olsaydınız eminim çok daha zevkli bir sohbet ortaya çıkardı. wave
__________________ Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? | |
![]() | ![]() |
![]() | #253 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1
80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sinirlar sinirlar sinirlar.... Ista bu kavramdir bizi siradan bir yasantiya mahkum eden, isteklerimize ic gecirerek uzaktan ömür boyu bakmamamizi saglayan. Birilerinin koydugu sinirlar, kurallar, yasam dairemizi daraltan , hareket ve düsüncelerimizi dumura ugratan ah su sinirlar. Toplumsal yasam geregi bireyin sinirlarini koymak zorundaydi, tüm dini olusumlar. Bunlar hala günümüzde varligini sürdürmekle beraber, ayni gereklilikleri bir cok farkli devlet modelleride bir sekilde üstlenmis ve daha aktif sekilde gereklerini bireylere kabul ettirmistir. Simdi ben burada tarihi kollektif, ruhsal yada teknik akademik bir cözümleme yapmak niyetinde degilim, zaten konunun disina cikmis olurum. Herkes düsünebildigi yere kadar özgürdür yapabilecekleriyle. Düsünebilmek, iste bu kavrami genisletmek , yesertmek , gelistirmek, zenginlestirebilmek, bu mereti habire bir demir gibi isleyip parlatmak lazim. Bizler cok duragan toplumlarin insanlariyiz, düsünsel eglencelerden bihaber , ayni kaliplari tekrarlayan, üretkenligimizi cok cok zaruri yasamsal ihtiyaclarimiz disinda kullanmayan toplumun kücük modellleriyiz. Iste tam bu noktada önümüze cikan özgürlügü tatma firsatlarini hemen " ACABA BUNUN SINIRI NEREYE KADAR"DIYE AYNI ÖGREnilmis davranisi göstermemizde hic sasirtici gelmiyor bana. Hayalayaz´i bu konuda dogru bir tahlil sundugu icin bizlere kutluyorum. Bende iki kelam edeyim dedim, calismalarimizi gelistirmek umuduyla ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #254 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sorumluluğu üstlenmek sözcüğünden bir şey anlamadım :=) ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #255 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Bugün Tam Şu Anda Hayatımın Arzusunu DiLedim Ve Serbest KaLdım Ondan.. SonuçLardan Haberdar Ederim SizLeri.. ![]() SevgiLer... ![]()
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF |
![]() | ![]() |
![]() | #256 (permalink) | |
Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
sanırım bırseyı ımgelemek sonucu degıstırıyor ya da buna sans veya cekım yasası secret denıyor bence rıchardın ıkı noktası farklı ve daha anı daha cabuk sonuc veren bısı olmalı en azından ben sadece ıyılestırme uzerıne odaklanmıs durumdayım yanı benım asıl ıstedıgım rıchard gıbı ıyılestırme uzerıne basarılı olmak ben de sorun cıkabılmesı muhtemel bır alana mesela banka hastane, sıraya gırılmesı gereken bır yer ya da trafık ıcın benzer seylerı uygularım ve olur,ancak 2 nokta dıye uygulamam,sadece oyle oldugunu hayal ederım ve akısı hayalımdekı gıbı olur ama ben bunun sansımla mı alakalı oldugunu yoksa yontemın mı ıse yaradıgını tam anlamıyorum genelde cok cok sanslı bır ınsan oldugumu soyleyebılırım, sansım bana cok yardım eder ve ınsanlar da bana cok yuksek bır tolerans gosterırler, yardım ederler,memurlar caktırmadan benım evrakı alır yapar fılan ![]() olumlu bır hıs bırakırım karsımdakınde bıraz torpil durumları bıle olur konu ben olunca, ![]() ıste bu yuzden hayatımdakı kolaylıgın sansımdan mı ımgelemedekı basarımdan mı kaynaklandıgını asla cozemem eger 2 noktayı saglık alanında uygulayabılır ve gercekten basarılı olabılırsem; mesela rıchard sırttakı skolyozu amelıyatsız duzeltıyor, o zaman gercekten gucume ınanacagım.. ben 2 noktayı saglık alanında kullanabılmek ısterdım ancak onu da yapamıyorum gercı daha ne oldu kı dun bır bugun ıkı ben sımdı dua da edıyorum Allahım ben de Rıchard kadar basarılı olayım ve hatta daha basarılı olayım dıye cok fazla pratık yapmadık kı, daha deneyelım bakalım kıtabı tekrar okuyorum arkadasların deneyımlerını okuyorum stromun yazdıkları cok aydınlatıcı oldu sen de vazgecme bence.. | |
![]() | ![]() |
![]() | #257 (permalink) | ||
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
2 nokta ıle bazı hastalıkları ıyılestırmek mumkun ancak nedense kanserde etkılı olmuyormus bunun nedenı de baska ınsanların zıhnındekı kanser ıyılesmez ımajıymıs kanserden yakınları olenlerın acıları,deneyımlerı bu konudakı hatıraları, kanserın ıyılesmeyecek bır hastalık olduguna ınananların ınancları su an hasta olan kısılerın ıyılesmesıne engel oluyor bır nevı.. bu cok ılgınc ve bence dogru,eger ınsanlar kanserın ıyılesebılecegıne ınansa bence bu hastalık yok olup gıderdı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #258 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
nası bı cumle olduysa bu mutlak surette önermek ![]() sorumlulugu ustlenmenın ne demek oldugunu ve ınanc kalıplarını kırmak ıle ılgılı cok basıt bır dılle bırcok sey ogreneceksın sevgiler | |
![]() | ![]() |
![]() | #259 (permalink) |
Guest
| ![]() arkadaşlar dikkatinizi çekmek istediğim bir konu var, daha öncede storm hatılatmıştı richard hastalıklara 2 nokta uygularken, o konuda uzman olan kişinin yeteneğini, becerisinide ödünç alıyordu,tenis oynarkende boris becker'in yeteneklerini ödünç almıştı.. belki 2 nokta uygularken richard'ın noktaları bulmadaki becerini ödünç almak sizinde işinize yarayabilir, deneyen varmı? ben denedim...ve ellerimde her zaman şifa çalışmalarımı yaparken deneyimlediğim enerji akışına benzemeyen bir karıncalanma hissettim...ama hala daha hastalıklara 2 nokta uygulamıyorum..önce iyice alışıncaya kadar, çiçekle böcekle oyun oynuyorum..hedefiniz richard gibi bir şifa çalışanı olmak olsun elbette, ama merdivende basamak, basamak yükselmenin sağlıklı olacağı inancındayım..belki ben garanticiyimdir bilmiyorum.. dusun şimdilik biraz ağırdan almamın, benim için daha iyi olduğunu düşünüyorum..sizler içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın..doğru olan içsel rehberliğiniz..en güzel olanı o fısıldar kulaklarımıza..saygılı sevgiler |
![]() |
![]() | #260 (permalink) | ||
Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Bülent Altınkaya Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı bende zaten bu konuda konuşmadım, dinlerin toplumlara getirdiği yaptımları, tartışmıyoruz..dinlerin toplumlara getirdiği yaptırımlar konusunda, ne kadar özgür olduğumuzu, düşünürsek düşünelim..bir yerde kırılmaz sınırlarımız olduğunu görürüz..hatta bu yaptırımlar içimize o ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi